Diğer Seni seven var mı tahmin edeyim mi? Cikolataligofrettt Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Tahminimde iyiyim Güncellemeler1 yıl Geri dönüş yapmayanlar oldu 🫠şimdi nerden biliyim doğrumu yanlismi Seni seven var mı tahmin edeyim mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. beni seven yok yormayayım seni. 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. İnsanların sevenleri olmazmi yaw :)Bu bir ask iliski ise evet tahmin edilebilir ama herkesin seveni vardir sanki :) 0 0 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Et ama doğru ya da yanlış diyemem ki. Ben de bilmiyorum 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 13 gün sonra bu soruya niye yorum gelir ki 😂 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Beni seven mi hahahhaha. Beni ben bile sevmiyorum 🤣 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gerek yok beni sevenlerin olduğunu biliyorum. 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Söyle bakalım şeker:) 1 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var var olmazmi Biscolatagirl 1 yıl Ahahah seveni bilemem de🤣🤣Benim sevdiğim biri yok duygusal olarak o kesin🤣
Cihanmb Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 93% 1 yıl Hadi Tahmin et bakalım 0 6 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Sen söyle var mı Yorumla Cihanmb 1 yıl Bilmiyorum ki Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl 🤣orta şekerli diyelim Yorumla Cihanmb 1 yıl Yani? Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Heralde vardir Yorumla Cihanmb 1 yıl İnşallah Yorumla
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var biliyorum tahmine gerek yok 😎 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Kim peki Yorumla Kawasaki_Ninja 1 yıl Tanımazsın Yorumla
Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tahminimi bekliyorum 😊 0 5 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok maalesef Yorumla Kaangür 1 yıl 😊😊😊anlıyorum seni Yorumla Kaangür 1 yıl Beni yok olarak yok demi yoksa tahminin mi yok Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yani seni şu anda seven kimse yok manasinda Yorumla Kaangür 1 yıl Üzüldüm ya böyle söyleyince 😔 Yorumla
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Olur edebilirsin 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla Alphaİst 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Cehennet_26 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Sallıyım mı? Diyecektiniz heralde 😄 0 8 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Ama ben firlatmayi seviyorum🙂 Yorumla Cehennet_26 1 yıl Tuttu fırlattı kalbimiEzdi üstünü çiğnedi Zamanla geçer dedi Zamanla zamanla 😘 Yorumla Cehennet_26 1 yıl Sallamadın ki 😆 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Aaa doğru vardır ya kesin bak eminim 💅 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Saçların şekil önünden cekiliyim Yorumla Cehennet_26 1 yıl Saç ile mi oluyormuş bu işler 😒 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok saçını beğendim ondan dedim Yorumla Cehennet_26 1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla
eRDi677 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 63% 1 yıl Haydi bir tahminde ben alayım 😊 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var hissediyorum Yorumla eRDi677 1 yıl Nasıl bi sevgi bu mesela? Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hadi et bakalım😂 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Kesinlikle var Yorumla Yaban00 1 yıl Yakınımda, biliyonmu onu da de bariKız çok heyecanlı oldu Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Okadarini bilemem ama eminim sen güzel bir kizsinda Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Zuzummm06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 752 cevap paylaştı. Et bakalım illaki vardır yani 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla Zuzummm06 1 yıl Var ama 😂 Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Et bakalım var mıymış 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok 😶 Yorumla BayKastamonu 1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
RODUS Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kolaylıkla tahmin edebilirsin :D 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla RODUS 1 yıl Yoktu aslında :)) Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Vardır ya 😁 Yorumla RODUS 1 yıl Beni illa birine sevdireceksin de yok işte, yani bildiğim kadarıyla yok en azından :)) Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hadi bakalim 😊 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır bu gece sad yok gthbgjngjnh 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl et bakim 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla GodOfWarAres 1 yıl var da zamanım yok sdşlkgsşld Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 434 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Bilemedim sen söyle 😄 Yorumla u Dark_Scourge 1 yıl Bilemedim seven varsa çıksın söylesin 😀 Yorumla
derm0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl Evettt 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Vat Yorumla derm0 1 yıl Kim😔 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Sen biliceksin artık ben değil ama sevenin vardır kesin Yorumla derm0 1 yıl Maalesef yok Yorumla
ahmetsevda Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl hadi söyle 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla ahmetsevda 1 yıl ağzından bal damlıyor aklımdaki bari sevsin beni hadi isim de söyle o zaman bakalım tutturabilecek misin Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Zehra olsun Yorumla ahmetsevda 1 yıl tutmadı ama seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum ama galiba sevmiyor dua et o zaman inşallah Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl haydi et bakalım 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Olacak yakında Affedilmeyen 1 yıl hadi bakalım
cnoz54 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olur 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla cnoz54 1 yıl Yok Yorumla
ShinyBlackPantyhose Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Et et bakalım 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var dimi Yorumla ShinyBlackPantyhose 1 yıl Demekki seviyorsun Yorumla
Haggardd Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hadi bakalım. 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok maalesef Yorumla Haggardd 1 yıl bilemedin var. Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var var Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla
trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Olur 0 3 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Bissürü Yorumla trollebacim 1 yıl Yanlış askim kimsem yok valla Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Belki sen fark etmemişsindir Yorumla
Farukömer7 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Lütfen 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla Farukömer7 1 yıl Nerde kız benim niye haberim yok Yorumla
Mafia_Princess Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Eetttt 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla Mafia_Princess 1 yıl Çok mu belli oluyor ahaah Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Güzel kızsın o yüzden seven olmaz Yorumla Mafia_Princess 1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur. 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hadi et bakalım 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla HeadSh0t 1 yıl Doğru diyorsun olsa şaşardim zaten Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl 🤣🤣öyle söyleme benide seven kimse yok Yorumla HeadSh0t 1 yıl Acı gerçek ama bu Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl lütfen söyle 0 8 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl 1 den fazla kişi seviyor Yorumla sörfurkan 1 yıl yalan Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Doğru 😌 Yorumla sörfurkan 1 yıl hani Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Ne bilim ben çevrene bak aaa😄 Yorumla sörfurkan 1 yıl geçen hafta uzun zaman önce beraber çalıştığımız iş arkadaşım sevgilimin olup olmadığını sordu kendisinin sevgilisi var başkası için sormuştur Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var işte ya kabul et Yorumla sörfurkan 1 yıl acaba kim ama sanmıyorum bana göre biri olduğunu Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% 1 yıl edebilirsin 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. et bakalım 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Sen başkalarını seviyorsundur Yorumla __PATRON__ 1 yıl onlar geçti artık Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yenilere yelkenmi açıyorsun Yorumla __PATRON__ 1 yıl her zaman denizdeyim zaten :D Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Et bakalım 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla
booşverinismi Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ettt 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Var Yorumla booşverinismi 1 yıl Doğru 🎀 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ettt 0 4 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Tişikkürleer ama yanlış bildiin Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yaaa tüh o zmn var diyim🙃 Yorumla HayalperestPisicik 1 yıl Oluuur🐱 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. :) etme. 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur et 0 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Etmeyen 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Var mı 0 1 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Evet vaf Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. et bakalım 0 6 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok gibime geldi Yorumla scorpion026 1 yıl bildiğim yok :D Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yaa🫠 Yorumla scorpion026 1 yıl gofret var mı:) Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl 🍫 Yorumla scorpion026 1 yıl teşekkğr ederim bende sana bi ara kutuyla veririm :) Yorumla
Salvatoremre Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl Ettt 0 2 Yorumla Cikolataligofrettt 1 yıl Yok Yorumla Salvatoremre 1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
beni seven yok yormayayım seni.
İnsanların sevenleri olmazmi yaw :)
Bu bir ask iliski ise evet tahmin edilebilir ama herkesin seveni vardir sanki :)
Et ama doğru ya da yanlış diyemem ki. Ben de bilmiyorum
Yok
13 gün sonra bu soruya niye yorum gelir ki 😂
Beni seven mi hahahhaha. Beni ben bile sevmiyorum 🤣
Gerek yok beni sevenlerin olduğunu biliyorum.
boş ver tahmini. sende gofretmi ağırlıkta çikolatamı
Söyle bakalım şeker:)
Var var olmazmi
Ahahah seveni bilemem de🤣🤣
Benim sevdiğim biri yok duygusal olarak o kesin🤣
Hadi Tahmin et bakalım
Sen söyle var mı
Bilmiyorum ki
🤣orta şekerli diyelim
Yani?
Heralde vardir
İnşallah
Var biliyorum tahmine gerek yok 😎
Kim peki
Tanımazsın
Tahminimi bekliyorum 😊
Yok maalesef
😊😊😊anlıyorum seni
Beni yok olarak yok demi yoksa tahminin mi yok
Yani seni şu anda seven kimse yok manasinda
Üzüldüm ya böyle söyleyince 😔
Olur edebilirsin
Yok
Teşekkür ederim
Sallıyım mı? Diyecektiniz heralde 😄
Ama ben firlatmayi seviyorum🙂
Tuttu fırlattı kalbimi
Ezdi üstünü çiğnedi
Zamanla geçer dedi
Zamanla zamanla 😘
Sallamadın ki 😆
Aaa doğru vardır ya kesin bak eminim 💅
Saçların şekil önünden cekiliyim
Saç ile mi oluyormuş bu işler 😒
Yok saçını beğendim ondan dedim
Teşekkür ederim 🥰
Haydi bir tahminde ben alayım 😊
Var hissediyorum
Nasıl bi sevgi bu mesela?
Hadi et bakalım😂
Kesinlikle var
Yakınımda, biliyonmu onu da de bari
Kız çok heyecanlı oldu
Okadarini bilemem ama eminim sen güzel bir kizsinda
Teşekkürler
Et bakalım illaki vardır yani
Yok
Var ama 😂
Et bakalım var mıymış
Yok 😶
Teşekkürler 🙏
Kolaylıkla tahmin edebilirsin :D
Var
Yoktu aslında :))
Vardır ya 😁
Beni illa birine sevdireceksin de yok işte, yani bildiğim kadarıyla yok en azından :))
Hadi bakalim 😊
Tahmin etme aşko yoktur 😂😂
Hayır bu gece sad yok gthbgjngjnh
Edebilirsiniz ✨
yaratan sevmiyor kulu düşündürür
Et bakalım.
et bakim
Var
var da zamanım yok sdşlkgsşld
Söyle bakalım
Bilemedim sen söyle 😄
Bilemedim seven varsa çıksın söylesin 😀
Evettt
Vat
Kim😔
Sen biliceksin artık ben değil ama sevenin vardır kesin
Maalesef yok
hadi söyle
Var
ağzından bal damlıyor aklımdaki bari sevsin beni hadi isim de söyle o zaman bakalım tutturabilecek misin
Zehra olsun
tutmadı ama seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum ama galiba sevmiyor dua et o zaman inşallah
haydi et bakalım
Olacak yakında
hadi bakalım
Olur
Var
Yok
Et et bakalım
Var dimi
Demekki seviyorsun
Hadi bakalım.
Yok maalesef
bilemedin var.
Et bakalım
Var var
Et bakalım
Var
Olur
Bissürü
Yanlış askim kimsem yok valla
Belki sen fark etmemişsindir
Lütfen
Var
Nerde kız benim niye haberim yok
Eetttt
Yok
Çok mu belli oluyor ahaah
Güzel kızsın o yüzden seven olmaz
🥹🥹🥹
Olur.
Var
Hadi et bakalım
Yok
Doğru diyorsun olsa şaşardim zaten
🤣🤣öyle söyleme benide seven kimse yok
Acı gerçek ama bu
lütfen söyle
1 den fazla kişi seviyor
yalan
Doğru 😌
hani
Ne bilim ben çevrene bak aaa😄
geçen hafta uzun zaman önce beraber çalıştığımız iş arkadaşım sevgilimin olup olmadığını sordu kendisinin sevgilisi var başkası için sormuştur
Var işte ya kabul et
acaba kim ama sanmıyorum bana göre biri olduğunu
edebilirsin
Yok
et bakalım
Sen başkalarını seviyorsundur
onlar geçti artık
Yenilere yelkenmi açıyorsun
her zaman denizdeyim zaten :D
Et bakalım
Yok
Ettt
Var
Doğru 🎀
Ettt
Yok
Tişikkürleer ama yanlış bildiin
Yaaa tüh o zmn var diyim🙃
Oluuur🐱
Et bakalım bilmek isterim
Et bakalım
:) etme.
Et bakalım
Olur et
Sanmıyorum
et bakalım
Edebilirsin tabi
Söyle
Tahmin etmene gerek yok çünkü öyle birisi yok
Etmeyen
Var mı
Evet vaf
et bakalım
Yok gibime geldi
bildiğim yok :D
Yaa🫠
gofret var mı:)
🍫
teşekkğr ederim bende sana bi ara kutuyla veririm :)
Ettt
Yok
Neden
Buyur