Koca anlayışsızlığı?

Merhaba bunları yazarken çekiniyorum ama artık birilerine anlatmam lazım. Ben 28 yaşında şimdiye kadar hiç evliliği düşünmemiş biriydim. Fakat beni bakan babaannem istediği için ve üvey anne yanına gitmemek için bir nevi görücü usulü ile evlendim. Temmuz ayında evlendim, aile apartmanına geldim ve 3 aylık hamileyim. Hamileliği beklemiyordum ama Allah nasip etti. Bebeğim olacağı için mutluyum ama... Daha uzağa gelmeye, yeni ortama alışamadan evladıma alışmaya çalışıyorum ama eşim hamilelik konusunda hiç yardım etmiyor. Ağrılarım var diyorum o konu için bahane buluyorsun diyor, eşlik görevini yapmazsan yatağa gelme diyor. Babana şikayet ederim veya kendi anneme de diyor. Senin eksiksiz yerine getiriyorum. Seninde görevin ben ne dersem onu yapmak diyor. Yapmazsan benim gözüm dışarı kayar veya boşayayım mı seni diyede tehdit ediyor. Ben ailemi utandırmak istemiyorum ömür boyu burdayım ama ne olur bana dua edin. Sığınacak kapım kalmadığı ve ailemi de bu işe sokmak istemediğim için tek kapım olan Yüce rabbime sığınıyorum. Ona bile sen bana hizmet etmiyorsun ki günah işliyorsun diyor. Hamileyim ama öyle ruhsuzum ki😢😢

Not:evet çocuk için erken ama şans eseri işte

Kpss ye çalışıyorum. Tek duam atanmak. Çok bunladım, hergün ağlayasım var. Niye kimse bana alışma süreci vermiyor 😢😢
Koca anlayışsızlığı?