Merhaba, erkekler genellikle dert etmiyor yine takılabiliyoruz ama çoğu zaman muhabettim yok ve sessiz kalıyorum durmadan düşünüyorum ne hakkında konuşabilirim ve konuşsam da çok kısa kalıyor. Bazı insanlar hiç durmadan sürükleyici konuşabiliyor mesela bir şey anlatırken sanki en sonunda çok iyi bir noktaya ya da komik bir şeye değinecekmişim gibi oluyor sonra bana bu m*l ne konuşuyor boş boş şeklinde bakıyorlar. Konuşabildiğim zamanlar ise de boş konuşuyorum yani önemli konu yok ve en kötüsü aynı konuyu tekrar ediyorum konuşacağım bir şey olmadığı için. Oysaki hayatım dolu ve çok fazla şey yapıyorum sadece genellikle ilgileri olmuyor ya da alakasız oldukları için anlamıyorlar. Asimile olmuş gibi hissediyorum, ünlü tanımıyorum, politika umrumda değil, futbol konuşmuyorum, sigara bile içmiyorum yani sigara arkadaşı bile edinmiyorum. Alkol içmeye davet ediyorlar ama içmiyorum. Okey vs. Oynamıyorum peki ya ben ne yapacağım? Sırf muhabbetim olsun diye kendimi istemediğim şeylere mi zorluyim mi?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paragraflarca yazı yazıp burada derdini anlayabilmen bile normal bir sohbette kendini göstermene yeter de artar.
Ortamlara girip karşıdaki ne düşünür deyip cümlelerini ve kelimelerini seçmek yerine, ağzına geleni dışarıya çıkar.
Ortamlara sürekli gir, minibüs kaptanı, taksici abi, esnaf, berberle konuş, ağzın laf yapan birisine dönüşürsün illa ki. Herkes anadan doğma laf yapar hale gelmiyor bunu da iyi biliyorsun.
Ya hocam şimdi ortak kültür de paylaşmıyorum artık küçük yaştan içeri kapandım ve İngilizce öğrendim, yabancı müzik dinliyorum ve yabancı videolar izliyorum. Doğru düzgün Türkçe içerik de tüketmiyorum birisi bir şeyden bahsettiğinde yabancı kalıyorum o da var. Aklıma gelen konudan bahsetsem karşıdakinin ilgisi olmaz bile.
Övünmek gibi değil yani hem ben derdimi anlatsam da bu sefer acınası ve zayıf gözükürüm.
O yüzden kültürel değerler hakkında da biraz bilgi edinmek lazım. En kötü bir araba bilgin olsun. Piyasacı bir ortama girince orada soluk kalmazsın. Ya da Türk dizileri, filmleri, müzikeri (pop, rap, türkü vs.) gibi şeylere az bucuk hakim olman beklenir. En azından Türkiye için.
Ondan öte kitap okumak bile sizi açar. Bakın benim de öyle Türk kültürü hakkında baskın bilgilerim yok. Arabaların motoru olduğunu biliyorum sadece. Futbolu ortam olmadıkça konusmam, körü körüne takım tutmam.
Ben de yabancı müzikler dinlerim, İngilizce dışında dil tüketmeyi hic istemem. Ama yine 80 milyon insanın arasından kafa dengi birileri illa çıkıyor.
En basitinden ben KYK yurdunda kaldığımdan ister isteme arkadaşlarım oldu.
Ortak ilgi alanı bulup sabahlara kadar muhabbetin dibine vuruyoruz. Sizin de böyle bir ortamınız olsa sizin de böyle bir derdiniz olmazdı.
Öğrenciyseniz işiniz daha kolay. Üniversitedeyseniz kulüplere girişin. İlgi alanınızla alakalı bir kulüp illa ki vardır. Okul işlerini bıraktıysanız iş yerinizdeki insanlarla kaynasın.
Ortam ona da müsait değilse sosyal medya kullanın. Oyunlar oynayın oralarda iletisim kurun.
Ben en iyi iki arkadasımı ve kız arkadaşımı buralardan edindim. İlla dışarıya acılmak da zorunda değiliz. Eli sonu elde ediliyor. Tabii ilk adımı hep siz atın. Onlar bana ilk adımı atmıyor diye gücenmeyin. Hep siz verici olun. Umarım hayatınıza iyi insanlar girer.
Hatta isterseniz benimle bile konusabilirsiniz. Bir yerden başlamak adına sizin icin de iyi olur.
Teşekkürler, genel kültürümü geliştirmek ile bir şeyler deniyeceğim.
Karşıdakine derdini anlattın diye niye acınası görünesin?
Birisi bana derdini anlatsa ben onun hakkında iyi düsünürüm. Bu adam bana güvenip derdini anlattı, ona yardımcı olmam lazım diye icimden sayıklarım.
Herkes sizin gibi iyi değil hocam işte. Birisinin iyi mi değil mi olduğunu da test etmek istemiyorum eğer iyi birisi değilse canı yanan kişi benim çünkü. Özellikle mesela bir kızla konuşacaksan kız iyi biri olsa bile zayıf gözüktüğün için beğenmez seni daha samimi olduktan sonra ancak konuşursun bunu. Aklından bu kişi acitasyon mu yapıyor neden bana bunu anlatıyor be yapmamı istiyor vs. Geçebilir ve hiç kimsenin bana yardım etme hükmü yok yani. Millet hazır insanları, zaten konuşabileni tercih eder. Uğraşmak istemezler.
Onlar insanlığını kaybetmiş. Benim gibisini elini sallasan bulursun. Sadece seçici olmak lazım. İnsanlara körü körüne güvenip arkadas olmak cok sağlıklı değil, en iyi siz bilirsiniz bunu.
Nasılır seçilir ya da anlaşılır bilmiyorum o yüzden deneme yanılma tek yol.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!