Bazı insanlar "boş" zamanlarda seninle konuşurlar, bazıları ise "seninle" konuşmak için zaman ayırırlar. Farkı anlayın.! Seninle konuşmak için zaman ayıran arkadaşın var mı? Burada da varsa etiket yapa bilirsiniz..

Bazı insanlar "boş" zamanlarda seninle konuşurlar, bazıları ise "seninle" konuşmak için zaman ayırırlar. Farkı anlayın.! Seninle konuşmak için zaman ayıran arkadaşın var mı? Burada da varsa etiket yapa bilirsiniz..

Yarınki planımız
07:30 Kalkış
09:00 Buluşma
09:30 Sarıyer de Çorba
10:15 Benim işyerinde kahve
11:00 - 12:00 arası aracın 29 Ekime hazırlığı
12:30 Bauhaus ileri intikal
14:00 Özbereket ileri intikal
15:00 - 18:00 arası serbest zaman
Üşenmeyip plan yapan var resmen
Evet sağ olsunlar vallahi
Bu konuda kendimi şanslı hissettiğimi söyleyebilir, genelde hoş sohbet olduğumu söyler herkes, bu hususta sevenlerimiz de arkadaşlarımız da fazlasıyla çok oluyor, zamanlarını da her türlü seve seve ayırıyorlar.
Çok pardon sanırım Türkçe'yi biraz katletmişim. yine de EyvAllah.
Evet öyle maalesef..
Eyvallah teşekkür ederim eic için.
Burada size zaman ayırıyorum. Sizin konularınıza yazıyorum severek. Dışarda ise çok nadir insanlarla görüştüğüm için karşılıklı diyaloglarda önemsemenle var ama 4 parmağı geçmez.
Ne demek..
Ay bir arkadaşım var boş kaldığı anlarda ya çişe gidiyor ya beni arıyor. Arada bir böyle konuşmak için zaman ayırmak çok özel ve hoş ama sürekliliğe binince o kadar kötü oluyor ki anlatamam shsjdj
Cevap
9Cevap
Hayır maalesef arkadaşım yok hiç.. bana kimse zaman ayırmıyor ama bende alıştım zaten kimsenin bana zaman ayırmamasına
Allah seni sana değer veren iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın inşallah..
Teşekkür ederim 🙏 İnşallah senin de karşına hep iyi insanlar çıkar ☺️
Amin..
Değer verdiğim insanlara her zaman zamanım var. Bunun süresi bazen uzun olur bazen kısa ama mutlaka olur. 🍀
Yaaa şapşiiik sen de iyi ki varsın gülüm 🤍
İnsanlar benle konuşmaz benim kibarlığım ve güleryüzüm onlara itici gelirken küfürbaz ve kavgacı erkeklerin argo laflarına doymak bilmezler... Demek ki benim de kaderim kimseyle konuşmadan yaşamakmış... :)
Ayy var ya Güzel kızlarımm Sağ olsun.
Vardı ama artık yok 🙂
Var sağolsunlar :))
Her insan özeldir.
Varlar evet iyi ki
Var
Değerli olan onlar zaten
Yok sanırım
Evet var.
Var tabi ki
Var tabiki...
Evet var