Bunu ancak en zor zamanında gerçek cevabına varırsınız benim yok…

Vardı Ama Ben Kimseyi Kendime O Kadar Yakın Göremedim. Kimseye Tam Manada Güvenemedim. Bende İsterdim Derdimi Sırrımı Paylaşayım Ama O Güveni Alamadım. Bu Sebeple Ben Sırrımı Daima Tek Kişi Sakladım. Başkasının Da Bildiği Şey Sır Değildir Zaten. İnsan Menfaati Gereği Her Şeyi Yapabilecek Potansiyeldedir Daima. Güçlü Olmanın Diğer Bir Sırrıysa, Derdini Sırrını Bir Kişi Saklayabilmek Ve Her Sorununun Üstesinden Kendi Başına Galip Gelmektir. İnsan Doğası Gereği Derdini Paylaşarak Sırrını Paylaşarak Rahatlar Ama Ne Yazık Ki Bu Yanlıştır.
En büyük arkadaşım psikoloji kitaplarım ve akabinde yazdığım makaleler oldu bunlar ile alakalı. Konuşamam ben, daha doğrusu konuşsam da kimsenin benden daha donanımlı olamayacağını bildiğim için, öylesine yanıtlar vereceğini biliyorum.
Ne varsa kendinde var yine, işin özü bu. Yıllar süren hastalık sürecimde, sevdiğim insanları kaybettiğimde de bunu savundum.
Cevap
11Cevap
Rabbime döküyorum tüm içimi. İnsanlara gerek kalmıyor.
Olduğunu sanırsın ama olmaz hiç kimse en çok onun yanında olmasını istersin herkesten daha çok hickimse olur
valla benim kedim var evde bide apartmanda derdim olmuyor sayelerinde kötü bi olay yaşasam bile 2 kere yoğurda yoğurda sevince bitiyo
yok. zaten çoğunlukla erkeklerin yoktur anlatacak kimsesi
Hayır yok, sevincimi de hüznümü de paylaştığım tek bir kişi vardı, bu sitedendi ve hesabını sildi.
Ben genelde sorunlarimı kimseyle konuşmam liseden beri kendi içimde yaşarım.
Yalnızlığa o kadar alışmışım ki moralim bozulduğunda oyun oynuyorum derdimi hiç tanımadığım oyundaki insanlara anlatıyorum onlarda hiç tanışmaıdğımız için en doğru düşünceyi bana sunuyorlar
yok yalnız yaşıyorum. işe gitmesem herhalde kafayı da yerdim
Bende de yok çevre kalabalık ama yanında kimseyi hissedemiyorsun oturup derdini sıkıntını dökeceğin biri yok
var tabi. bizim kedi dinlıyor beni.
pek yok hep yalnız konuşurum
Konuşmaya ihtiyaç duymam genelde
Var.
Hayır hiç olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?