Sevgilim tarafından tuzağa düşürülüp toplu tecavüze uğradım. Bana şantaj yapıyorlar. Ne yapmalıyım?

Sevgilimle 6 aylık bir ilişkimiz vardı. Beni kendine dini hassasiyetleriyle olgun davranışlarıyla cezbetmişti. İşinde gücünde efendi biriydi.
Beni arabasıyla evine bırakıyor hediyeler alıyordu. Kendimi değerli hissettiriyordu. Arabadayken annesiyle konuştu. Annesi ona oğlum nerdesin ne yapıyorsun diyordu 5 dk konuştuktan sonra ne zaman evleniceksin bana torun vereceksin diyordu. Annesine karsı konusmaları ve davranışı, kafamda efendi olgun tam evlenilecek bir adam imajı yarattı.
Hiç yan gözle bile bakmayan evlenmeden cinselliği savunmayan biriydi. Telefonda da yazısip sohbet ediyorduk.
Dün beni, arkadaşlarımla yemek yiyecez tanış zaman geçiririz diye ikna edip arabayla lüks bir eve götürdü.
Gittim yemek yedik 3 erkek 1 kız vardı orada.
Sohbet ettik. Sonra sevgilimle ileri gitmeden bir şeyler yaşadık cinselliği çok şey etme dedi ikna etti beni tam evlenilecek kızsın falan odaya girdik ondan sonra baktım arkadaşları içeri dalıp soyunup bana tecavüz ettiler. İşkence ettiler. Onurumu gururumu ayaklar altına aldılar. Çok ağladım. Fotograflarimi çekip videoya aldılar.
Şimdide arayıp buluşalım yoksa videolarini yayarim ya da ailene biz sizin kızınızı 4 erkek si*tik deriz. Sokağa çıksan a*ınla popon yerinde bulamazsın seni rezil ederiz. diye.
Korkuyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ailem duyarsa zaten öldürür. Bu işin içinden nasıl çıkıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
Polise gitmeye hem korkuyorum hemde utaniyorum arkadaslar oyle kolay mi ya inthr etmeyi dusunuyorum😔
Sevgilim tarafından tuzağa düşürülüp toplu tecavüze uğradım. Bana şantaj yapıyorlar. Ne yapmalıyım?