Güncellemeler
+1 yıl
Düğünü öne alamıyorum nişanlım yurt dışınada yaşıyor o zamana izin alabildi işleri çok yoğun
6 aylık nişanlıyım düğüne daha var ama 3 aylık hamile olduğumu öğrendim sizce düğün yapabilir miyim düğün 4 ay sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Düğün yapılmaz bence
sen sıçççççttıııın. tüy dikecek yer ara bakalım
ulan az sabredemediniz mi
Korunduk ama yine de oldu Allahını verdiği cana ben kıyamam
suçu allaha atmayın
onu siz tercih ettiniz
Çevren rahat ve geniş insanlardan oluşuyosa yaparsın yoksa imkansjz
Ne alaka zaten evlencez kime ne çocuk yapmamızdan
Tabi efenim ne alaka 🤣🤣
@Kuullanıcıııı dimi yani 🤣
neticesinde evleneceksin inşallah. çevrenin ne dediğini çok s*klemeyen birisi isen dert etme
büyük bir toplumsal baskı ile karşı karşıyasınız. ama siz mutluysanız millete de *ok yemek düşer
mutluluklar
7 aylık hamileyken nasıl düğün yapacaksın karnın çok belli olur ama bu durumu takmıyorsan insanların bilmesi seni germeyecekse yaparsın
Ahaha ula ne rezil olacan ha
Sebep
Evlenmeden hamile kalmışsın düğünden 2 ay sonra doğurunca baya dile dğşersin
Sancın bile tutabilir
Yapılır neden yapılmasın ama göbeğin belli olur bizim toplumumuzda geri kafalı laf ederler canını sikarlar bence bu ay içinde yapin
Ohalde kimseyi takma sorun olmaz hatta bana düğünlerde saçma geliyir sade bir nikah kıyıp eşimle tatile çıkmak isterdim hatta eşimle ikimiz aramızda nikah kiyardim eş dostada gerek yok anne baba biz evlendik deyip çıkıp geliriz
herkes güler rezil olursun
Sebep
İki düğunü bir arada yapmis olursun
Düğüne izin yok çocuk yapmaya var
Yaparsin sorun etmediler mi bu durumu
Henüz kimse bilmiyor
Anlarlar
Ben zaten durumu anlatırım kimse de. Bi şey diyemez benim hayatım benim kararım ben sadece benim açımdan sorun olur mu diye soruyorum
yanı cocuk kucukken zor
belkıde adam evlenmıcek
Bence erkene al
Yapıcak bi şey yok o zaman
Düğünü öne alın