• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Dine bakış açınız nedir Hangi dine inanıyorsunuz?

hayalperest434
hayalperest434 Takip Et
Xper 5 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Soru yukarda?
Dine bakış açınız nedir Hangi dine inanıyorsunuz?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _GeceMuhafızı_
    _GeceMuhafızı_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Elhamdülillah Müslümanım Allah'a inanıyorum peygamber efendimize inanıyorum imanın şartlarına inanıyorum tamam dört dörtlük bir Müslüman değilim günahlarım var nefsime uygun yaşıyorum, ancak şöyle bir şey söylemek isterim ki yani dini konularda insanların bu yorumları farklı farklı veya tercihleri farklı farklı olabilir ama ben müslümanım, ayrıca Müslüman olduğum için de gayet mutluyum bununla ilgili herhangi bir bakış açısına ihtiyacım yok

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• ESKIbirKSliadam
    ESKIbirKSliadam Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Yıllar süren araştırmalarım sonucu anladım ki dinler net ve kesin şekilde insan uydurması. Ama ortaya çıkan deliller hipnoz seansları celseler ve yaşanmış hikayeler sonucunda anladım ki yüksek ihtimalle ruhçuluk yani spirtüalizm ve reenkarnasyon doğru gibi görünüyor.

0
    30 Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

gerçekten çok mantıklısın :D
      dünyanın milyarlarca yaşında olduğunu ve milyonlarca yıldır da insanların var olduğunu düşünürsek reenkarnasyon için örneğin var mı?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK
      işi bilen ve bu işin uzmanı olan kişilerce yapılan hipnozlarda bir önceki hatta bazılarının 2 önceki hayatlarını hatırlamaları ve sonra hiç alakasız yerde yalanmış o hayat araştırıldığında ggerçekten o kişinşn ve verdiği isimlerin gerçek olduğunun anlaşılması
      Uzak doğuda milyarlarca insanın buna inanması
      Geçmiş hayatlarını hatırlayan onbinlerce insanın anlattıklarının doğru çıkması
      Tek bir hayatın asla ve asla senin sonsuza kadar cennete ya da cehenneme gitmeni belirleyebilecek kadar adil olmaması
      Ve ayrıca reenkarnasyonu sadece insan olarak düşünme ruh şekilsiz ve cinsiyetsizdir. Bu döngüler içinde insan da olabilirsin cin de ya da bu devasa evrenin herhangibir yerindeki bir medeniyette bir birey hatta üst evrenlerde ruhani bir varlık. Bu senin her seferinde nasıl bir yaşam sürdüğünle alakalı bir durum

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Ben sana benim rüyalarımı anlatsam daha mantıklı gelir. Hipnozla adamın bilinç altındaki daha önceden bir yerde okuduğu gördüğü izlediği video ve filmlerden meydana olayları anlatması mı sana delil oluyor. zaten geçmişte meydana gelmiş olayları hatırlamak zorunda aksi durumda sende bunun doğruluğunu ıspatlayamazsın !!! Bütün bunlar sana mantıklı geliyorda din mi mantıksız geliyor. Ayrıca senin bu söylediklerinin kabul edilebilirliği doğruluğu neye dayanıyor? iki üç tane bilim adamının çalışmalarımı?

Yorumla
    • HernanCrespo
      HernanCrespo
      +1 yıl

Hem dine inanma, hem metafiziğe inan. Ne güzel dünya

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK pardon İsveç'te yaşayan birinin hiç gitmediği görmediği Tayland dilini hipnoz olunca konuşması mı üzlediği videolardan dolayı ya da amerikada birinin özbekistandaki geçmiş hayatını kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdeki köyünü akrabalarını arkadaşlarını anlatıp artık harabe haline gelmiş evini ailesi ve arkadaşlarının hatta kendi mezarlarını tarif etmedi ve şakır şakır özbek türkçesi konuşması mı izlediği filmlerin eseri? Daha bunlar gibi onbinlercesi. Sizler neyin kafasını yaşıyorşunuz yaa hadi onu da geçtim dinden kastın arap diniyse tğm dğnyada kurucusunun sübyancılığı ve sapıklığı dillere destan olmuş yazdığı kitap saçmalıklarla dolu günümüz bilimiyle ispatlanmış bir çok şeyle çelişen bir şeyi mi savunuyorsun yani?

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

arkadaşım bana bir iki tane örnek verip, doğruluğu ortaya konarak belirli bir topluluk kitlesi tarafınca bile kabul görmemiş tez veya çalışma aşamasındaki olaylardan bahsederek doğru olduğuna inanarak. Daha ne olduğunu bilmediğin araştırmadığın üzerinde yanlış düşüncelerin ve ön yargılarının olduğu bir dini iftira ile karalayarak açıklama yapma (dinden kastın arap diniyse tğm dğnyada kurucusunun sübyancılığı ve sapıklığı dillere destan olmuş yazdığı kitap saçmalıklarla dolu ) bu dediğin neyse direk meüllifini ve kitabını söyle ) ondan sonra benim cevap vermemi iste.

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK al işte daha inandığı arap dininin zerresinden haberi olmayan fizikten kimyadan biyolojiden tarihten ve dinler tarihinden zerre kadar haberi olmayan birisi gelmiş beni eleştiriyor. Senin bir iki tane sandığın olayın onbinlerce kayıt altına alınmış bizzat yaşanmış örneği var. Haaa gelelim Arap dinine. Sen bana anlat bakayım arap dininde kaynaklar önem derecelerine göre hangileridir. Ondan sonra seni bilgimle ve bizzat arap dininin kendi kaynaklarıyla gömecem seni. Ben neredeyse 40 sene o dine inanarak yaşadım. 7 sene önce daha iyi bir müslüman olmak için çıktığım detaylı araştırma yolu beni aydınlattı, o dinin asla ve asla yüce Tanrı'dan gelmiş olamayacağını anlamama sebep oldu.

Yorumla
    • HernanCrespo
      HernanCrespo
      +1 yıl

Ohooo dostum sen benim hakkımda önyargılı bir şekilde yazıp çizmişsin her şeyi. Yok bunu bilmiyor, şundan haberi yok. Eleştriye tahammülün yoksa psikoloğa görünmen gerek.

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HernanCrespo sana yazmadım ben. Diğer vatandaşa yazdım. Konuya dair zerre bilgisi olmayanların bu konularda ahkam kesmesi kim olsa sinirlendirir. Sen gidip sanayideki ustaya iş tarif eder misin?

Yorumla
    • HernanCrespo
      HernanCrespo
      +1 yıl

Pardon onu sonradan farkettim ama sorun değil. Toplum dediğimiz şey sanayideki usta diye küçümsediğin insanları da barındırıyor. Yorumlarını okudum. Bir b*k bildiğin yok. İnanmanı istedikleri şeylere inandırılmışsın sadece o kadar.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Öncelikle arap dini değil İslam dini. Sen bu dini adam akıllı araştırsan herşeyden önce bilirdin ki bu dinde tek doğru kaynak Kuran ve Peygamberinin sünnetleri. Bilgini bilmem ama Azcık islam dinini anlasaydın kusursuz olsan dindir O dine mensup olup ya da olduğunu iddia edip yanlış hareketlerde bulunanlar değil. Ben müslümanım ama benim yaptığım her hareket islam dini kaideleri değildir ortada bir hata yanlışlık varsa benim doğru düzgün müslüman olamamamdan kaynaklıdır. Sen eğer bu dini adam akıllı araştırsaydın bundan binlerce yıl önce okuma yazma bilmeyen bir peygamberin bugüne kadar söylediği herşeyin yıllar sonra gerçekleştiğini ve bunu o zamanki hiç bir beşer aklı ile bilinemeyeceğini bilirdin. Kuranı kerimde bahsi geçen hadiselerin ve ortaya çıkan olayların o zaman ki bilim ve teknoloji ile hiçbir beşer tarafından tahmin edilemez şeyler olduğunu bilirdin. 2-3 tane bilim adamının hipnoz yolu ile insanların bilinç altında yatan bilgileri ortaya çıkarması sana mantıklı geliyor. binlerce yıl önce ortaya çıkmış muhtevasında belirtilenlerin hiç biri aksi şekilde ıspatlanamamış her bahsettiği alanda doğruluğu görülmüş, insan biyolojisine yaşamına baktığında insan için realist olarak kanunlar barındıran bir dinin peygamberi ve kitabı saçma öylemi?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK islam mı kusursuz her yani bilimle mantıkla ve vicdanla çelişen saçmalıklarla dolu ve ondan dolayı petrol olan bazı islam ülkeleri hariç hepsi rezillik sefalet cehalet içerisinde. Neyse anlaşıldı cahil proflarla karşı karşıyayım madem öyle belgelerle kanıtlarla başlayalım muhammedin aslında nasıl birisi olduğuna. Ama bitmiyorsunuz ki arkadaş milyonlarcasınız birinize anlatsak diğeriniz çıkıyor. Neyse size bir soru 9 yaşında kız kardeşinizi 54 yaşında bir adamla evlendirip kız kardeşinizi s*kmesine izin verir misiniz bana önce bunu bir cevaplayın.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Bak hala boş konuşuyorsun

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

sen o kadar ön yargılı ve düşmansın ki okuduğunu anlayama ya kapalısın ya da art niyetlisin ben sana ne anlattım sen şimdi kalkmış ne diyorsun :)

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK sorumu cevapla sen. 9 yaşındaki kız kardeşini 54 yaşındaki dayıyla evlendirip s*kmesine yani tecavüz etmesine isin verir misin kıvırmaya başlama hemen dansöz gibi.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

islam dinin hiç bir yerinde böyle bişey yok. Bu yanlış islamın değildir islam adı altında bozukların hareketleridir. Anlaman sorunlu mu? Eğer bir şeyi mensup olanlarının yanlışları ile kıyaslayacaksan sende daha konuşmayı bilmeyen kızına tecavüz edilmesini istermisin?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK al işte islamdan zerre kadar bilgisinin olmadığı hemen ortaya çıktı al bakalım sana bizzat diyanetin 2 linki ve diğerleri bunlar gibi yüzlerce kanıt sunarım sana. Bak bakalım zavallı ayşenin doğum tarihi 614 mü değil mi. Sapık herif 6 7 yaşında güya evleniyor sonra 9 yaşında regl olunca ırzına geçiyor zavallı çocuğun. Her seferinde bunları kanıtlamaktan bıktım usandım ama yapacak bir şey yok maalesef

dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?ID=580 diyanet

https://islamansiklopedisi.org.tr/aise diyanet

sonpeygamber.info/muminlerin-bilge-annesi-ve-fakih-kadinlarin-oncusu-hz-aise-ra

https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%9Fe
      Bı daha başlangıç daha bunlar gibi niceleri var ama sen bizzat diyanetin kendi yayınlarına ve bunlar gibi yüzlercesine de itiraz edeceksin. İslamcı youtube dansözlerinin yalanlarını bana sunup Yok Muhammed'den önce ayşe cubeyr bilmemneyle nişanlıydı falan filan diyeceksin. Ama tabi bilmiyorsun ki arap pislikleri daha beşikteki bebeleri beşik kertmesi yapıp nişanlıyordu evlendiriyordu.
      Hadisin babaları
      İmam Buhârî
      Müslim
      Ebu davud
      Açıkça yazmış ayşenin 9 yaşında olduğunu
      Kütüp-ü sidde yazmış ayşenin 9 yaşında gerdeğe girdiğini
      Muhammed'in hayatını yıl yıl anlatsn sier-i nehi yazmış doğum ve evlenme tarihini
      Sünni islamın en büyük alimlerinden Eşari ekolünün kurucusu eşari , maruridi ekolünün kurucusu maturidi
      4 büyük mezhepten hanefi mezhebinin kurucusu
      İmam-ı azam ebu hanefi (zaten Muhammed'i sapıklığını ortaya koyduğu için emeviler tarafından öldürürmüştür)
      Şafi mezhebinin kurucusu imam-ı şafi ve daha nşce islam alimi eserlerinde bizsat ayşenin yaşının 9 olduğunu yazmış ve bu konuda fikir birliğine varmışlardır. Ve ından dolayı da tarih boyunca türkler hariç tüm islam ülkeleeinde kız çocukları regl olur olmaz yaşlarına bskılmaksızın evlendirilmişlerdir. Bu ülkedekş cemaatler ve çocuk gelin davaları da buna kanıttır.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Bunların hangisinde gerdekten bahsediyor ?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK yukarıda saydım sana tirmisiden, imam buhariye mehep imamlarına kadar hepsinde net bir şekilde bahsediyor.
      İşte cehalet böyle bir şey dinim dediğin şey hakkında kulaktan dolma bilgiler hariç zerre bilgin olmadığı gibi en basit hesabı bile yapmaktafcan acizsin
      Ayşe kaç doğumlu : 614
      Muhammed ne zaman öldü :632
      Kaç sene evli kaldılar : 11 sene
      632 -11 = 621 yılında evlenmişler
      621 -614= 7 ayşe kaç yaşındaymış 7 (yedi) yaklaşık 2 sene sonra da hac regl olunca gerdeğe girdi yani 9 yaşında. Net açık belgeli ve kanıtlı.
      Haa bu ayşe meselesi gibi niceleri var. Babası ve erkek kardeşleri gözlerinin önünde katledilip sonra da dahs 16 17 yaşında 50 küsür yaşındaki muhammede cariye yapılan Zavallı Safiyye. Kendi gelinine göz koyup onu evlatlığından boşatıp kendi koynuna alması. 68 tane karısı ve cariyesi ( bunların hepsi nesepleri adları soyadları ve yaşları belli) Haa bir de bunları haklı çıkarmak ve sanki bunu Allah emretmiş gibi kurana ayetler de yazıyor akıllı. Tabi onun haricinde Kuran'daki çelişkiler günümüz bilimiyle yanlış olduğu kesin kanıtlanmış bilgiler. Say saya bitmez.
      Ben yüce Tanrı yoktur asla demiyorum aksine o kadar net ki varlığı. Ya da yüce Tanrı'ya ibadet etme dua etme ahlaklı yaşama da demiyorum. Benim itirazım dinlerin insanlara dayatılması ve özellikle de kadına arsp dini yüzünden yapılan zorbalıklar baskılar ve de yüce yaratıcımızın en büyük kitabının yarattığı bu devasa bu akıl almaz ve bu sanat ve de teknoloji harikası evrenin bizzat kendisinin olduğunun unutulup antik çağların artık geçerliliğini yitirmiş bilgileriyle insanların hayatlarına ve de toplumlara yön verilmeye çalışılması ve de şu an dünyadaki tüm müslüman ülkelerin örnek gösterilebileceği gibi o ülkelerin en cahil en yobaz en sefil en rezil en fakir en acınası durumda olmaları.

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

Adam 1400 sene önce tamamen iyi niyetle kitaba faiz haram yazmış ama bugünkü ekonomik şartlarda böyle bir şey mümkün değil. Hani ne oldu nas'a uyulacaktı hani faiz kalkacaktı? Git bakalım bankalars şu an aylık %5 den aşağı faizle kredi çekebiliyor musun. Dinle en alakasız laik ülkelerde bile faizler aylık yüzde sıfırlı rakamlarda. Zaten 22 senede dinci yönetimle ekonomide 16. Sıradan 24 lere düşmemiz de bunun kanıtı. O da yüce Atatürk sayesinde zamanında onun yaptıklarının ekmeğini yiyoruz hala bir de teknolojideki gelişmelerin ve seri üretimin.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Ne saçmalıyorsun sen be şimdiki siyasi parti başkanının veya hükümetin dinle ne alakası var? sana Türkiye Cumhuriyeti laik bi devlet ya dinle alakası yok ya işinize geldiğine göre kıvırmayın sanarsın Türkiye şeriat ülkesi

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK sen geç bunları köşeye sıkışınca hemen lafı kıvırıverdin. Bu şahıs neyr göre hareket ediyor Budist vedalarına göre mi hint mahabaratalarıba göre mi tevrata göre mi incile göre mi yoksa muhammedin yazdığı kurana göre mi? Ayrıca deminki konu daha kapanmadı sen şuna bir cevap ver hemen dönecez o konuya da

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Sen kavramları ve olayları birbirinden ayıramıyorsun farkındamısın?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK yoo gayet net ayırıyorum asıl ayıramayan sensin. Faiz haramdır nas var nas diyen kim? Bu nas nedir? Bunu diyen adam hangi dine göre ve o dinin hangi kuralına göre hareket ediyor sen bana bunları söyle.

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Olum senin anlaman kıt mı? Türkiye kurandaki şeriata göre mi yönetiliyor? C. başkanı müslüman diye islamın temsilcisi olup her yaptığı islamın kaidesimi sayılıyor? neyin kafasını yaşıyorsun sen ben sana bu yaklaşımı ta en başında yazmadım mı?

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK yahu sende cidden gram beyin yok haa adam nas var diyor şeriata göre hareket ediyor senelerdir. Ve bu yüzden gördük ebemizin * *nı. Sen neyin kafasını yapiyorsu. Eğer o kitap tsnrıdsn gelmiş olsa şu an uçmamız lazkmdı bizim uçmamız. Resmen adap kştabına göre yönetiyor ülkeyi bu herif senelerdir. Sen neyin kafasını yaşıyorsun ya da sende kafa var mı

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Harbi sen man kafasın nasıl bi düşünce yapın var daha hala bana c. başkanından bahsediyor ya

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK tabi haklısın yaaa adam komünist sonuçta

Yorumla
    • HaYLaZ_Ve_GıCıK
      HaYLaZ_Ve_GıCıK
      +1 yıl

Adam komünist olsaydı komünizmi mi temsil edecekti :)

Yorumla
    • ESKIbirKSliadam
      ESKIbirKSliadam
      +1 yıl

@HaYLaZ_Ve_GıCıK arkadaşım senin kaç gram beynin var merak ediyorum. Nasıl bir dansözsün sen yaaa nasıl bir yüzsüzsün sen yaa. Sanki gerif islamcı değil komünist sanki herif arap dininin nas dediği şeyleri nas var nas deyip nasa gmre hareket edecez ben bu koltukta oldukça faizler düşecek biz kurana göre hareket ediyoruz diye meydanlarda bağıran değil. Yok abi koyuna laf anlatılmas ki. Adam gelmiş 1400 sene öncesinin saçmalıklarını gözüne soka soka ispatladığım şeyler için benimle dansöz gibi kıvırıyor yaa

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

14

Cevap

• Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı.

İslama inanıyorum ancak din ile devlet işinin karıştırılması taraftarı degilim

0
    0 Yorumla
  • turgayatacan
    turgayatacan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

İslamiyete inanıyorum ama diyanetin açıklamaların dan sonra bir tuhaf oldum

0
    3 Yorumla
    • HernanCrespo
      HernanCrespo
      +1 yıl

Diyanet bunun için vardır belki de

Yorumla
    • turgayatacan
      turgayatacan
      +1 yıl

Bilmiyorum belki de öyledir amma velakin yanıltma payı yüksek

Yorumla
    • HernanCrespo
      HernanCrespo
      +1 yıl

Demek istediğimi anlamadın galiba

Yorumla
  • DigitalDanısman
    DigitalDanısman Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Din, insanın yaratılış gayesini yerine getirmede en büyük yardımcı faktör nacisane fikrimce

0
    0 Yorumla
  • S-YlLDIRlM
    S-YlLDIRlM Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Yaratıcı vardır
    Ondan başkasını tanımam bilmem
    Dinler de uydurmadır, mitdir, efsanedir

0
    0 Yorumla
  • _Hans_
    _Hans_ Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Pek inancım yok... İnanlara saygı duyuyorum.

1
    0 Yorumla
  • şanssızımamk
    şanssızımamk Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ailem alevi ben dinsizim ama Allah'a inanıyorum

1
    2 Yorumla
    • hayalperest434
      hayalperest434
      +1 yıl

Dinsiz olmuyorsun o zaman

Yorumla
    • şanssızımamk
      şanssızımamk
      +1 yıl

alla allaa dinsizim hiçbir dine itibar etmiyorum

Yorumla
  • frankejstan013
    frankejstan013 Takip Et
    Master Yaş: 104 , eic 45%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

şu zaman da din var mı diye çok düşünüyorum

0
    4 Yorumla
    • hayalperest434
      hayalperest434
      +1 yıl

Olduğunu neden düşünüyorsun

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      +1 yıl

din yok mu sence

Yorumla
    • hayalperest434
      hayalperest434
      +1 yıl

Yok

Yorumla
    • frankejstan013
      frankejstan013
      +1 yıl

neden neye göre yok kime göre yok 🤔🤔🤷‍♂️

Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Tüm dinlere inancım var dinim islam

0
    0 Yorumla
  • Dance_with_Devotion
    Dance_with_Devotion Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Kur'an Müslümanlığı

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Hristiyanim

1
    0 Yorumla
  • Papa_Smurf
    Papa_Smurf Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.

İnanmıyorum

1
    0 Yorumla
  • 200x5
    200x5 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı.

ateistim

1
    0 Yorumla
  • sohbet_severmisin_
    sohbet_severmisin_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 63 , eic 100%
    +1 yıl

inanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Müslümanlık

0
    0 Yorumla
  • Freddieisbck
    Freddieisbck Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.

Bakmıyorum, mutluyum

0
    0 Yorumla
  • Delicate_flower
    Delicate_flower Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Müslümanım

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Dine bakış açınız nedir Hangi dine inanıyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hangi dini görüşe sahipsiniz? 4 cevap verildi
Hangi dine inanıyorsun? 9 cevap verildi
Hangi dine inanıyorsun? 15 cevap verildi
Hangi dine inanıyorsun? 13 cevap verildi
Hangi dine inanıyorsunuz? Neden? 10 cevap verildi
Hangi dine inanıyorsunuz? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨