Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 10 ayateistim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayHiçbirisine. Tek din Tanrı'nın bilimi ve ilimidir. O da ancak araştırarak ve kanıtlarla olur
245 Yorumla- 10 ay
Gök tengrici ve spirtüalistim
- 10 ay
Bilim ve ilim her daim Allah'ın varlığına delildir, araştırmanın sonu hidayettir
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 Allahın değil Tanrı'nın varlığına delildir. Zaten araştırdığım için artık bir sapığın yazdığı bilime tamamen ters şeylere inanmıyorum
- 10 ay
Sapik? Bunu peygamber efendimiz icinmi söyledin? Bre gafil-i bedbaht. Sen nasil peygamber efendimiz Hz Muhammed için böyle konuşursun? ‘Tanrı kelâmı Frenk’in ağzından devşirilmiş olup, kadîm lisanımızda ve şer‘î ıstılahımızda makbul değildir. Bil ki, ilim dediğin, hâlik-ı kâinatın varlığına bürhân-ı kat‘îdir. Senin sapık dediğin, âlemlere rahmet olarak gönderilmiş Fahr-i Kâinat Efendimiz’dir ki, onun kelâm-ı mübîni, asırlarca ehl-i ins ü cinne rehber olmuştur. Araştırma dediğin, küfrün pençesine düşmüş garbî müsteşriklerin hezeyanını okumak değil Kur’ân-ı Kerîm’in ve ulema-yı izâmın beyan buyurduğu hakikatleri tedkîk etmektir. İnsaf eyle aklını hevâ ve hevesin esaretinden halâs et yoksa âkıbetin hüsrandır ebedi cehennemdir
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 sana bir soru.
Bir görev için bir eve gittin diyelim. Kapıyı çaldın ve kapıyı tatlı 6 yailarında bir kız çocuğu açtı ve seni içeriye aldı
İçeride 50 yaşlarında bir adam var ve adama dedin ki " Amca torununuz ne tatlıymış" O da dedi ki " O benim torunum değil karım" Ne dersin ne yaparsın ne düşünürsün? - 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 evet senden cevap bekliyorum çocuk
- 10 ay
Birader Nereden buldun bu 6 yaş masalını. Bu, İslam düşmanı İngiliz müsteşriklerin, Emevî düşmanlığıyla meşhur rivayetleri çarpıtan müfterilerin uydurduğu bir iftiradır. Sahih tarihlere bak Hz. Âişe validemiz, nübüvvetten önce doğmuş, Müslüman olduğunda küçüklükten çıkmış, hicret sırasında da genç bir hanımefendi idi.6 yaş diye diline doladığın, senin sandığın gibi evlenme değil, nişan benzeri bir bağdır; zifaf ise Medine’ye hicretten sonra, büluğa erdiğinde olmuştur. Hatta bazı muhakkik âlimler, yaşının 17–19 arası olduğunu açıkça ortaya koymuştur.
Ama sen ne yapıyorsun İmam Buhârî’deki rivayeti, bağlamından koparıp İngiliz’in tercümesinden okuyorsun Git İbn Hişâm’a, Taberî’ye, İbn Sa’d’a bak Orada göreceksin ki, Resûl-i Ekrem Efendimiz hiçbir zaman ahlaka, adaba, zamânın şer’î ölçülerine aykırı bir iş yapmamıştır. Senin zihnini, BBC belgeselleri ve ateist forumlar zehirlemiş At o paçavraları, Kur’ân’ın nuruna ve ulemanın ilmine sarıl da hidayeti bul - 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 bana laf salatası yapma soruma cevap verrr
- 10 ay
Çocuk
- 10 ay
Cevapladım amma işine gelmedi hem evvvela senin o sorunun kökü küfürdür. Zira Fahr-i Kâinat Efendimiz’i haşa sıradan bir insan gibi görüp bugünün sefih ahlâk ölçüleriyle tartıyorsun. Evvelâ bil ki, asr-ı saâdetin ölçüleriyle bu asrın ölçüleri aynı değildir. O vakit Arap diyarında büluğ çağı, iklimin, gıdanın, tabiatın tesiriyle çok daha erken gelir idi. Büluğa eren bir hanım, nikâha ehil addedilirdi. Sen kalkıp bugünün yoz Batı ölçülerini 1400 sene evveline tatbik edersen, elbette aklın dumura uğrar. Kaldı ki, Hz. Âişe annemizin yaşı mevzuunda rivayetler muhteliftir. Bir kısım muhakkikler onun evlendiğinde 17–19 yaşında olduğunu, 6 yaş rivayetinin ise Emevî–Haşimî çekişmelerinde ortaya atıldığını ispat etmiştir. Senin ‘Amca–torun’ kıyasın ise ahmakçadır; zira Resûlullah, ahlâkı kemâl üzere olan bir Peygamber’dir, hevasına tâbi olmuş bir beşer değil. Senin derdin öğrenmek değil, iftirayı yaymak. İftirayı yaymak da ‘müfterilerin yoludur’ ki, bu yolun sonu ebedî hüsrandır. Kur’ân’ı ve siyer kaynaklarını hakkıyla tedkik etmeden bos lakirdi ile beynini doldurursan böyle olur
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 lan soruma cevap ver. Boş konuşup durma. Soruma cevap ver ondan sonrasına karışma
- 10 ay
Oldu, ben sana evet rahatsız eder diyecegim sende ordan vurmaya çalışacaksın , oysaki iddian yalan. O 6 yaş lafı İngiliz’in, müsteşriğin uydurmasıdır. Asr-ı Saâdet’te büluğ yaşı bugünkünden erkendi, nikâh da şer’î ölçülere uygundu. Peygamber Efendimiz hevasıyla değil, Allah’ın emriyle hareket etti. Senin söyleyecek lafin yok ki cevab veremiyorsun.
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 sadece rahatsız mı eder yoksa o 50 küsür yaşındaki dayıya "sapık o***pu çocuğu" Deyip her türlü hakareti eder misin?
- 10 ay
Ben elbette sapık olana sapık derim, lâkin Fahr-i Kâinat Efendimiz’e attığın iftira, İngiliz müsteşriğin yalanıdır. Sen çamur atıyorsun ama çamur güneşe yapışmaz; sadece elini kirletir
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 tamam şimdi efendinle ilgili gerçekleri öğrenip. Aydınlanmaya hazır mısın? Merak etme bu binlerce gerçekten sadece birisi
- 10 ay
https://islamansiklopedisi.org.tr/aise
Bizzat diyanetin sitesi şimdi linki aç. Detaylı okumana gerek yok sadece ayşenin doğum tarihine bak ve bana söyle - 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 evet seni bekliyorum çocuk meral etme gerisi gelecek
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 bana sadece ayşenin doğum tarihini oku ve söyle
- 10 ay
Ne dönemi biliyorsun ne dini... O dönem sene ve yaş tayini başka idi, hicretten sonra sayılmaya başlandı, seninle daha fazla tartışmayacağım. Eğer hakediyorsan Allah CC hidayet nasip etsin ama efendimize iftira edenlere hidayet yakışmaz.
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 çocuğum. Ah benim dansöz çocuğum. Ben sana yaş ne zaman sayılmaya başlıyor onu sormadım. Orada yazan doğum tarihini oku buraya yaz dedim bu kadar basit ki o dediğin de zaten islamcı dansözlerin sapıklık ortaya çıkmasın diye uydurduğu bir yalan. Merak etme bende her şey delilli belgeli kanıtlı. Asla yalan yok iftira yok.
- 10 ay
Sen şimdi bana orada yazan doğum tarihini oku ve yaz buraya.
- 10 ay
Senin ‘delil’ diye önüme koyduğun İslâm Ansiklopedisi maddesi, okumasını bilene seni çürütüyor. Orada açıkça diyor ki: Hz. Âişe, Bi’set’in 4. yılında (614) doğmuştur; evlilik hicretten sonra, 622–624 civarında olmuştur. Ayrıca 14–18 yaş iddiasını destekleyen rivayetlerin sağlam olmadığını da yazar. Aynen orada yazıyor bu en basta. Yani senin övünerek salladığın kaynak, tam tersine 6–9 yaş rivayetlerini nakleder, öbür hesapları da zayıf görür. Sen işine gelen satırı çekip geri kalanını çöpe atınca ‘alim’ olmuyorsun sadece İngiliz müsteşriklerin talebesi oluyorsun. O yüzden kaynak sana değil, sana karşı delil olmuştur, sebataymısın?
- 10 ay
Kaynakta seçicilik yapıyorsun
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 tamam yani ayşenin doğum tarihinin 614 olduğu konusunda hemfikiriz doğru mu?
- 10 ay
Sans başka binlerce kaynak hadis sunabilirim, kabul edecekmisin?
- 10 ay
Ayrıca tek kaynakla havada kalmasın sonpeygamber.info/muminlerin-bilge-annesi-ve-fakih-kadinlarin-oncusu-hz-aise-ra
Al sana ülkenin en büyük cemaatlerinden nurcuların sitesi - 10 ay
Al sana ülkenin en büyük başka cemaatlerinden süleymancıların sitesi
- 10 ay
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%9Fe
Al sana dünyanın en büyük ansiklopedisi wikipedia - 10 ay
Yav kardeş Hz. Âişe validemiz, hicret senesinde on yedi yaşında idi; buna binâen hesâbını sen edâ et işte, velâdet târîhi âşikârdır: hicretten on yedi sene mukaddem
- 10 ay
Al sana kurandan sonra islamın baş kaynağı imam buharinin sahih hadisi
Bizzat ayşenin ağzından naklediyor 1553 nolu hadis
www.islamiokul.com/.../1553.htm - 10 ay
www.islamiokul.com/.../1553.htm
Yine aynı hadisin altında aynı sayfads yine ayşenin ağzından 3894 nolu hadis
Hepsi tüm islam aleminin kabul ettiği tartışılmaz sahih hadisler - 10 ay
www.islamiokul.com/.../1422.htm
Al sana yine bir hadis babası imam mülim hadis nakli - 10 ay
🤣🤣🤣Hem dahî, senin delîl diye arz eylediğin Yahûdî menşeli Vikipedi dahi, Hz. Âişe validemizin 624 senesinde izdivâc eylediğini beyân eder. Yâni, altı değil, on yaşında olduğunu zikreder. O mel’un Yahûdî menbâı bile sen gibi iftirâya cür’et etmezken, sen nasıl olur da böyle bir bühtâna teşebbüs edersin
- 10 ay
Boş yapmaaaaaa dansöz çocuk. Boş yapma. Ben sana bizzat net ve kesin kaynaklarla geliyorum sen bana islamcı dansözlerin yalanlarıyla geliyorsun.
İslamda sislile budur
1 muhamemdin yazdığı kuran
2 imam buhari, müslim, ebu davud sahih hadisleri
3 iseviyet ve israiliyat yani tevrat zebur yabi eski ahit ve de incil yabi yeni ahit
4 islam ulemasının ictihadı
5 rivayetler
Ben sana inandığın dinin 1 ve 2 numarasıyla cevap veriyorum sen ise bana 5 numarayla - 10 ay
Araplarda asla ve asla yaş reglle başlamadı başlamaz
Eğer öyle olsaydı hatice fatmayı 45 yaşında değil enaz 55 hatta 12 yaşında regl olduğunu var sayarsak 57 yaşında doğurmuş olurdu.
Fatmaya, haticeye, sümeyyeye, safiyyeye, meymuneye ve diğerlerine gelince hepsi normal yaşlarıyla anılır ama iş nedense ayşeye gelince nedense islamcı dansözler binbir yalanla işi 18 çevirmeye çalışır. - 10 ay
Muhammed ne zaman doğdu 570 yılında
Ne zaman öldü 632 yılında
Ayşe ne zaman doğdu 614 yılında ( hatta 617) diyen güvenilir kaynaklar da var
Ne zaman nişanlandılar 620 yılında
620 yışında ayşe kaç yaşında? 6
620 yaşında muhammed kaç yaşında? 50
Muhammed öldüğünde ayşe kaç yaşında? 18. İlkokul mezunuysan bile bu hesapları rahatça yapabilirsin - 10 ay
🤣🤣🤣🤣 siz kaybetmeye mahkumsunuz ve sende kaybettin, mağlup oldun kendi verdiğin kaynaklar ile rezil oldun. Hem Evvela bilmiş ol ki, ‘Muhammed’in yazdığı Kur’ân’ diye bir şey yoktur Kur’ân-ı Kerîm, bizzat Cenâb-ı Hakkin inzâl buyurduğu kelâm-ı ilâhîdir. Ve dahî Tevrat ile İncil aslî hüviyetinden uzaklaşmış, tahrîfât ile malûl olduklarından sahîh menba addedilemezler. Nitekim Kitâb-ı Mukaddes’i mütâlaa eylediğimde hayret-i hâ’il içinde kaldım zîrâ küfrün en şedîdiyle mülevves, hakîkaten vahşetengîz derecede bozulmuş buldum.
Hem senin delîl diye ileri sürdüğün o Yahûdî, o siyonist, o evangelist menşe’li Vikipedi dahi, Hz. Âişe validemizin altı yaşında izdivâc eylediğini söylemez. Lâkin senin gözlerin var görmez, kulakların var işitmez çünkü kalbin mühürlenmiş, tâ boğazına kadar küfre ve dalâlete gark olmuşsun - 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 sadece rahatsız mı eder yoksa o 50 küsür yaşındaki dayıya "sapık o***pu çocuğu" Deyip her türlü hakareti eder misin? Diye sana sormuştum. sen de bana "elbette sapık olana sapık derim" Demiştin
Şimdi sende bahsi geçen şahıs için de aynısını bekliyorum.
Merak etme bu sadece ayşe meselesi daha bunun gibi onlarcası yüzlercesi var. Karışıma gelecek en kral islam alimini bile gömerim. Hem de bizzat delilleriyle belgeleriyle. Çünkü ben de 40 sene inandım bu sapığa. Biz kandırıldık sizler bari kandırılmayın.
Biz kandırıldık - 10 ay
Evet şimdi o evine gidip 6 yaşındaki kız hakkında " O benim torunum değil karım " Diyen dayıya edeceğin hakaretleri bizzat duymak istiyorum senden.
- 10 ay
"Evet şimdi o evine gidip 6 yaşındaki kız hakkında " O benim torunum değil karım " Diyen dayıya edeceğin hakaretleri bizzat duymak istiyorum senden" 🤣🤣🤣🤣
İstemeye devam et zira kendi delailin seni tekzib etti amma sen hala ikrardan imtina ediyorsun. Şüphesiz ki gözlerin hakikate karşı ama olmuştur bu haline hakikaten teessüf ederim. Sen Fahr-i Kainat Efendimize hakaret etmemi bekliyorsun bil ki, O Zat-ı Muhtereme dil uzatmamak için gerekirse kolumu keserim. Hem senin çürük, asılsız ve batıl iddiaların zayi olup gitmişken sen hala inadında ısrar ediyorsun. Peygamber Efendimiz ki, arz üzerinde adaletin ve merhametin timsalidir Allah Teala’nın Resulüdür. Hz. Aişe validemiz ki, müminlerin annesidir Hz. Meryem annemiz ile beraber en mübarek iki hanımdan biridir. Allah Teala sana hidayet ihsan eylesin zira sen karanlıkta, nursuz kalmışsın. Ne önünü aydınlatacak bir iman çerağın var, ne de kalbinin safiyyeti mevcut. Halin perişandır, vaziyetin elim ve hazin bir manzaradır. - 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 işte tipik bir islamcı dansöz. Ne desen ne göstersen boş. Gözşer kör kulaklar sağır. Beyin desen zaten yok. Adamın önüne ne koyarsan koy asla kendisine öğretilen yalanlardan başkasına inanmaz asla. Beyni olmayanla ne konuşabilirsin ki. Tek olayları kıvırtmak. Dönsözlük mesleğinin en üst düzeyi sizlersiniz cidden bak.
Kaynaklar ortada
Tarihlet ortada
Sapıklık ortada
Ki zaten kurana falan girsek bin tane saçmalık delilli belgeli. Hatta Tanrı'ya büyük hakaret. Tek olsan tamam sonuna kadar gömeyim günlerce gömeyim. Ama biriniz bitiyor on taneniz geliyor. Bitmiyorsunuz ki.
Yıl olmuş 2025 hala 1400 sene öncesinin bilime tamamen ters Tanrı'ya hakaret saçmalıklarını gerçek sanıyor yüzmilyonlarca insan. Bundan daha acı ne olabilir ki. - 10 ay
🤣🤣"Ama biriniz bitiyor on taneniz geliyor. Bitmiyorsunuz ki."
Allah'a hamd olsun ne güzel değilmi? Dua edelim cenabı hak bu toprakları müslümansiz bırakmasın ayrıca sen hakikati idrak edemiyorsun ki kendi delilin seni ilzam edip yalancı çıkarmış, lâkin hâlâ inadına sebat ediyorsun. Klasik ateist, komünist, deist lakırdılarıyla geliyorsun Yok neymiş 1400 sene geçmiş diye hezeyan ediyorsun. Yav isterse 1400 değil, 5000 sene geçsin o günden, o Sâve Gölü’nün mûcizevî surette kuruduğu, o Kisrâ saraylarının sütunlarının birer birer devrildiği, o Kâbe’deki putların teker teker yere yuvarlandığı, Fahr-i Kâinât Efendimiz’e nübüvvetin verildiği o mübârek günden bu yana anladinmi isterse 10000 sene geçsin. Cenâb-ı Hakk’ın dîni ezelden ebede daim ve bakîdir. Senin hâlin ise, karanlık gecede yolunu kaybedip de, hiddetinden gecenin Rabb’ine küfreden bedbaht bir kimsenin hâline benzer. Hâlbuki kalbinde zerre miktarı îman olsa idi, Allah Teâlâ sana o karanlıkta dahi yolu gösterirdi.
Ömrünü dalâlet bataklığında heder etmebenden on sekiz yaş büyüksün, bu sebeple sana üstten bakan kelâm etmem, lakin hâlin vahîmdir. Kendini kurtarmaya bak, küfür yolunda zâyî olup gitme niceleri gibu
- 10 ay
@Ömer_Bozkurt-80 sen tam bir süzmesin. Hrm de 6 yaşındaki zavallı kız kardeşini bile 50 yaşındaki bir dedenin altına sokabilecek kadar karakter ahlak vicdan yoksunu bir sapıksın. Sapıklığın gözlerini o kadar kör etmiş ki yüce Tanrı'ya bile en büyük hakaretleri edecek onu kendi yarattığı güneşi dünyanın sonunda çamurlu bir deliğe girdiğini sanan bir aciz sanan bir küfür ehlisin. Ama kadir-i mutlak yüce Tanrı sizin küfürlerinizden de sapıklıklarınızdan da ötedir. Sen git sapık efendinin yazdığı gibi , Tanrı'nın tek kitabı yarattığı bu evrenin bilimine aykırı olarak ve yüce Tanrı'ya yalancı diyerek spermin testislerden geldiğine değil belden geldiğine inan. Bu akıl almayacak kadar büyük devasa evrende bir kum tanesi bile sayılmayacak dünyanin evrenin merkezi olduğuna inan, dünyanın düz olduğuna inan, yıldızları dünyanın kubbesine asılı süsler san. Moleküler biyoloji ve genetik bilmine, antropolojiye, arkeolojiye inat insanın ademle havvadan geldiğine inan.
Hiç düşünme okuma araştırma aynen sümüklü böcek gibi yaşamaya devam et siz arap döllerine de bu yakışır zaten 👌 - 10 ay
Bu ne şiddet ne celal bu küfürler neden, Hâlbuki ben sana kötü kelam etmedim, Bak hele beni iyi dinle kulaklarını aç İyi dinle ki sana kelâmı hakîkat beyan edeyim. Senin bu lafzı sefîlin, kalb-i kararmışının, basîreti bağlanmışının, idraki körelmişinin âyinesi hükmündedir. İnsânın sînesinde ne var ise, lisânına o sirâyet eder. Senin lisanından ise bühtân-ı azîm, iftirâ-yı kebîr, küfrün en müstekreh şekli, edebin en sefîli fışkırmaktadır. Fahr-i Kâinât Efendimiz ﷺ —ki ol Zât-ı Muhterem, beşeriyetin rehber-i ekmeli, adâletin timsâli mücessemi, rahmet-i ilâhiyyenin en bâriz tecellîgâhıdır— asırlarca âleme nûr-i hidayet saçmıştır. Sen ise kalkar, ecnebî müsteşriklerin, münafık orientalistlerin sana ezberletip ağzına tıkıştırdığı hezeyan-ı bâtılı ilm diye arz edersin. Hâlbuki senin ilm dediğin, zanna ve hevâya müstenid, vakitsiz açmış zehirli bir çiçek misalidir; bugün söylediklerini yarın kendi üstatların tebcil değil teb’îd edip zibil çukuruna atar.
Hem dahi kalkmışsın Arap dölü diye ırkçılık kabilinden lâflar sarf edersin. Bilesin ki İslâm sancağı 🏴 altında Selçuklu da vardır, Osmanlı da vardır, Habeşî de vardır, Kürd ü Acem de vardır. Bu sancak, akvâm-ı muhtelife’yi tevhit etmiş, gönülleri vahdete meyyâl kılmış, cihânı tir tir titreten bir meş’ale-i nusret olmuştur. Sen ise o sancak düşsün diye nifâk tohumları saçar, fesat çıkarırsın. Bana sapıkisnâd edersin. bak kral asıl sapıklık merhameti insâniyyeden bî-behre, edeb ü hayâdan mahrûm, insaf-ı hakîkîden nasipsiz olup iftirâyı mürüvvet sanmaktır. Senin hâlin, şems-i tâbân ufukta doğmuşken gözlerini ısrarla yuman, ışık yoktur diye böğüren ahmak kimseye müşâbihdir , bak Lisanını tahâret-i kelâm ile pâk eyle, kalbini tevbe-i nasûh ile tasfiye et, cehâlet girdâbından azâd ol. Yoksa hâlin, zulmet-i leylde yolunu kaybedip de, hiddetinden leylin Rabb’ine küfreden bedbahtın hâli gibi olur Cenâb-ı Hak sana hidâyet nasîb eyleye, zîrâ kurtuluşun ancak budur☝️🇹🇷
Gök tanruciyim Tengri uluuuudur, Türk budun biiir oluuursa kimse bize bi şey yapamazzzz 🐺
Tengri bizi korusuuun, kut versiiin, ebediyen yücelteeeen 🙏01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
10 ayMillet artık ateit fslan da, olmuyor he dldlfl
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
10 ayadamın ismine bak anla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayJelibon tanrısına
02 Yorumla
Cevap sahibi10 ay😂😂
10 ayDin-i mübin-i İslâm
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayTengriciyim
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gök Tanrı
13 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTengri
12 Yorumla
Cevap sahibi10 ay🤣🤣
10 ayGök Tanrı tengri
11 YorumlaTengricilik
11 Yorumla
10 ayTengri
15 Yorumla- 10 ay
Yes