Birgün bir çocuk varmış (adı q olsun) sanaldan biriyle tanışmış
(Tanıştığı çocuğun adı X olsun)
Bu x ile keyifli vakitler geçirir onunla gelecekteki evinin planını kurarmış fakat günün birinde x'in bi arkadaşı daha olmuş o çok boktan şakalar yapıp kendini komik sanarmış o birgün q'ya şaka yapmış demişki (x'i bari geceleri rahat bırak benle konuşmak istiyor) demiş q'nun darıldığı o şaka değil x in onu savunmamasıymış
q kendini savunabilirmiş fakat önemli olan o değil önemli olan xin onu savunmasını bekleyeşiymiş
Sonra x bunun şaka olduğunu q'ye alıngan olduğunu söylemiş 👍
(Tanıştığı çocuğun adı X olsun)
Bu x ile keyifli vakitler geçirir onunla gelecekteki evinin planını kurarmış fakat günün birinde x'in bi arkadaşı daha olmuş o çok boktan şakalar yapıp kendini komik sanarmış o birgün q'ya şaka yapmış demişki (x'i bari geceleri rahat bırak benle konuşmak istiyor) demiş q'nun darıldığı o şaka değil x in onu savunmamasıymış
q kendini savunabilirmiş fakat önemli olan o değil önemli olan xin onu savunmasını bekleyeşiymiş
Sonra x bunun şaka olduğunu q'ye alıngan olduğunu söylemiş 👍
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hmm bence bi süre yazma eğer bi şakaysa asana yazacaktır zaten konuşmak için çaba gösterir yok değilse umursamaz
X hiç bişey olmamış gibi yazmaya devam ediyorda diğer şaka yapan yazmıyor
Kırıldığını belli et bence
Doğru söylüyorsun şaka kaldırabiliyorsun diye diye psikolojimi bozuyorlar
Hocam şimdi x'ler q'lar kafam çok karıştı. Sözelciyim de ben anlamadım sanırım.
Özet:q ile x kankalar
ama x birisi ile konuşmaya başlıyor konuşmaya başladığı kişi bi şaka yapiyor diyorki "x'i bari geceleri rahat bırak benimle konuşmak istiyor" sonra x ile o
qye şaka olduğunu söylüyor ve x diyorki q'ya alıngansın demiş
q ya şaka yapıyor yani rahat bırak derken ona diyor pekte şaka gibi değil
Vay arkadaş hocam probleme göre x e ne değer verirsen sonuç o oluyor djdkdk
Nxjdndjdndjdndjjdjdndjdndjdndjdnjdndjdndj bu iyidi ndjdhdjndj iyi gecelerrr
Benim anlamadığım tüm bunlar sanaldaysa senin o kişiyle arkadaşlık yaptığını q nereden ogrendi
Bak o q benim x de benim arkadaşım o bi sevgili yaptı beni hesaba aldı yazışmaları oku geri çıkarsın falan bende merak ediyordum o olayları girdim hesaba baktım benim hakkımda bişiler demiş ilk benim hakkımda konuştuğu zaman yüzüme söylemedi arkadaşımla birlikte bana hakaret etmişler sonra işte bi grup kurduk ben gördüklerimi anlattım bana ilk baş yalan atma falan dedi hakaret etmedik dediler bende ss attım sonra arkadaşım şaka yapmıştı falan dedi oda evet şaka dedi ama haklılık payı var dimi falan dedi bunlar random attı hiç savunmadı bile
Sen haklısın konuşma bir daha
Ve bana sonda arkadaşım alıngan diyo
Evet teşekkür ederimmmm ama çokta seviyorum fazla bağlanmışım bırakamıyorum
O zaman bırakma 🤷🏻♀️
Mantıklı ndjdndjdnd