Sızce kım haklı?

Bosanalı bır sene oldu bır çocuğum var 5 yasinda aılemle yasıyoruz evde ben kız kardesım annem babam var hafta sonu sadece pazar günleri oda sabahtan akşam 6 7 ye kadar oda babasına gıdıyor çocuk velayet bende zaten aramaz sormaz ilgilenmez eskı eşim ana kuzusu çocuğu almaya bıle ana babasıyla gıder gelır çocuğum durmuyor çok yaramaz aslında yerıne göre ıyı ama şu son zamanlarda psikolojisı ıyıce bozuldu aklı erdıkce eskı evını ıstıyor babasıyla beni yanyana istiyor aılem calısmama evlenmeme ıızn vermıyor böylede nereye kadar gıder bilmiyorum çocuğum durmadığı ıcın gelen bagrıyor gıden bagrıyor bazen abım vuruyor onada ben dayanamıyorum ben zaten sıkılıyorum eş yok dost arkadaşım hıc yok devamlı evdeyım annem kız kardeşımle akşama kadar o ne derse onu yapıyor bır nafaka alıyorum hemen göz dıkıyor hepsi bıze ver falan babasına gönder çocuğu gıtsın orada kalsın yeter bılmem ne ara babasını sabah götürsün dıye bana baskı yapıyor arada kalıyorum adam zaten umrunda olsa görüş günleri harıcte gelır alır durmuyor dıye saatınden erken getiriyor bı kere yatırmaya götürdüler annesız durmuyor dıye geri getirdiler oğlum zaten ben odada bıle olmasam bensız uyumuyor bende göndermek istemiyorum açıkçası sızce kım haklı ne yapmam gerekiyor
Sızce kım haklı?