Ailemden ayrı eve çıktım kendi halimde olabilmek için kuzenlerimin zırt pırt bende kalmak istemesinden rahatsız olmam anormal mi?

İşime yakın bana uygun evi yoğun uğraşlarla stresle buldum. İşim gereği tek başına olmak zorundayım (animasyon üreticisiyim) hayal dünyamın geniş olması için zihnimin rahat olması gerekiyor. Yol güzergahında olduğu için metroya vs de yakın olduğu için her fırsatta kuzenlerim bende kalmak istiyor. Yengem vs arayıp rica ediyor. “Bugün sende kalsın emi kızım.” Ya cidden pozitif dönüş alacaklarına o kadar eminler ki soru kipi bile sen hayır demeyeceksin ama zaten bir haber veriyoruz mahiyetinde. Kızları geliyor yatak yapıyorum gidiyorlar yataklarını ben topluyorum. Kendime zar zor yemek yaparken bazen ekmek arası ile geçiştirirken zamansızlıktan onlar gelince yemek yapmak zorunda hissediyorum yorgunluğuma rağmen. Geliyorlar makyajlarını temizliyorlar vs çöplerini lavabo kenarında bırakıyorlar. Su içmek için sürekli yeni bardak kirletiyorlar ve suyu tamamen içmiyorlar. Her yerden yarı su solu bardak topluyorum. Yani ben kendime düzen kurmaya çalışıyorken afedersiniz düzenimin de benimde ağzıma ediyorlar. Türk olmak böyle bir şey mi? Akraba demek ne yaparsan yap tek değilsin sana huzur yok mu demek? Cidden rahatsızlık verme ihtimalini düşünmemiş olabilirler mi?

Ailemden ayrı eve çıktım kendi halimde olabilmek için kuzenlerimin zırt pırt bende kalmak istemesinden rahatsız olmam anormal mi?