AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
şey yap mesela kadın ol ve gece dışarı çıkıp tecavüze uğra ve katledil o zaman şey dersin kadın olmak baya basit
Sanki bütün kadınlar tecavüze uğruyor gibi konuşma, tecavüze uğrayan bir sürü erkek de var bir farkı yok
Zaten bu ara toplar çoğaldı sende kestir
Doğuştan olmak lazım sonradan olunca top diyorlar
Kestir at tasiyamiyosan
Sonradan olmuyor işte
Kadın olmak daha zor
Kesin öyledir
Sen hiç evde kalmış erkek diye bir şey duydun mu
ya da erkeklere yaşın geçiyor hemen çocuk yap diyen oluyor mu
ya da kız başına tatile gitmek olmaz diyerek engel alıyor mu
ya da görücü usulü evlilik için ilk adımı atan kadın var mı
Daha bunlar uzar gider
-İnan evlenmek erkekler için daha zor, ben mesela şu an evlenmeyi çok istiyorum ama düzgün bir işim yok, istediğim kadar yakışıklı olayım evlenemem, ama kadın olsam böyle bir sorunum olmazdı çoktan evlenmistim evimde oturuyordum
- çocuk baskısı erkeklere de yapılıyor hatta yapamazsa erkekliği yetersiz görülüyor
-erkek başına tatile gidebiliyorsun ama gittiğin yerde mekanlara almiyolar mesela, ikinci sınıf muamelesi yapıyorlar
- evlilik için karşı tarafın ilk adımı atması çok iyi bişey, sen bişeyle uğraşmıyorsun teklifler geliyor aralarında değerlendiriyorsun, eğer erkek olsan peşinden koşman ve karşı tarafı etkilemeye çalışman cabalaman gerekecekti
İstediğin kadar uzatabilirsin cevaplayabilirim kafana yatmayan yer olursa söylebilirsin
Öyle bir şey yok. bir kadının evlenmesi erkekten daha zor eğer kadın güzel degilse. bunun örneği çok
Çirkin kadın yok ki güzelleşmek çok kolay, ben erkek halimle bile çok güzelleşe bilirim
Hiç birşeyi anlamıyorsun. on yargılı sin
Sen çirkin misin?
Evet
Güzellik merkezine git bakım yaptır, estetik yaptır, fiziğin için spor yap bunlar basit şeyler bir kız için
Yüzümde estetik olması gereken bir yer yok. bakim zaten yapıyorum. sporda yapıyorum biraz kilom var ama zayıf kende sevgilim olmadı. donup bakan bile olmadı. gorunmez gibi biriyim. yani kadın olmak zor
Nasıl çirkinsin o zaman , çirkinim demiştin
İnsanlar yüzüme karşı cirkinsin diyor. bilmiyorum
Resmini koysana iki dakka profiline, sonra silersin
Neyine özeniyorsun?
Hayat çok kolay kadın olunca, tabi ekstrem şeyler olabilir onlardan bahsetmiyorum normal sıradan bir insan için
Evlenmek yuva kurmak sevgili bulmak, çalışmana da gerek yok , herkes sana karşı çok nazik
Kadinlarin calismasi bekleniyor nereye beklenmiyormus?
Yoo beklenmiyor
Sen hikaye anlatiyorsun. Her sey o kadar kolay degil.
Farklı ülkelerde yaşıyoruz galiba
Evet sen hayal dunyanda yasiyorsun. Kadinlar hic mi cabalamiyor iyi bir partner bulmak icin? Ne diye bu kadar susleniyorlar ya?
Sizde süse bakıyorlar bizde paraya
E oyle.
Peki süslenmek mi daha kolay yoksa çalışıp para kazanmak mı? Net ol ama direkt seç birini
Elbette para kazanmak bunun kiyasi bile olmaz. Ben sana kadinlar ve erkekler ayni baski altinda demiyorum erkeklere yuklenen sorumluluklar daha buyuk. Benim karsi ciktigim sey kadinlarin hayatinin asiri kolay olduğunu, hicbir seye ugrasmamalarini dusunmen idi.
Ya illaki bişeyler yapıyorsunuz zaten , ben erkeklerle kiyasliyorum
Yoo sen kiyaslamadan direkt kadinlara hayat cok kolay diye bodoslama girdin.
Erkeklere göre daha kolay
Tamam sen kadın ol.
Tabi efendim
Sen köle ruhlu tiplerdensin ayak yapıyorsun.
Tabi efendim ,
De get.