Bazı kızlara çok özeniyorum?

21 yasindayim benden 4 yas buyuk bir kiz var okulu bitti Şu an ingiltere de yuksek lisans yapiyor onun disinda roma, paris, barcelona, amsterdam ve berline gitti yani avrupanin en guzel sehirlerini gezdi. Bu cok guzel ve aurası cok yuksek, cekici bir kiz. Bu kiz yolda yurudugu zaman herkesin kafasi onun oldugu tarafa donuyo, tanidigim her erkek ona aşık hatta bu kiz kari koca bile bosatti. 3 gunlugune roma ya gittiginde hemen zengin bir italyan sevgili yapti, sevgilileri bu kiza hep cok asik ve cok zengindi. Kizin durumu orta ama sevgilileri sayesinde luks bir hayat yasiyo. Cok luks kiyafetler, luks mekanlar, tatiller vs. / Bir diger kiz guzel degil ama babasi zengin, fabrikalari var. Kizin butun kiyafetleri, makyaj malzemeleri, cantalari vs hep luks markalar. Kiz ozel universitede okuyor. Gecen gun bize geldi cantasini gordum cok pahali bir marka, cuzdaninda bir suru para var. Ben bu kizin bir tek sahip oldugu luks kiyafetlere ve cantalara ozeniyorum. / Son ozendigim kizin ailesi bizim komsumuz, durumlari orta ve kizin universitesi bitince evlerini satip kizi ingiltereyr yuksek lisansa yolladilar ve Şu an kiz orda is buldu artik hayatina ingilterede devam etcek.

Bizim durumumuz kotu tamam babam bizi okutuyor ama dogru duzgun harclik bile alamiyorum, asla yurt disina cikamicam. Onun disinda cok guzel bir kizim ama hicbi erkek benim icin bir sey yapmadi, hicbirini elde edemedim. Zaten Şu an kilo problemimde var. Ne yapmam lazim? Biktim insanlara ozenmekten...
Güncellemeler
+1 yıl
Istedigim seyler;
1- Erkeklerin pesimde kole olmasi
2- luks markalardan giyinebilmek
2- yurt disinda okumak ya da calismak
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyunca sende guzel hayat yasarsin deyip durmayin. Turkiye sartlarinda torpilim yoksa alacagim en yuksek maas 3000 tl ve bu parayla zengin olunmuyor. Ayrica o zamana kadar yasim geccek, ben daha gencken guzel bir hayat yasamak istiyorum
Bazı kızlara çok özeniyorum?