Abimin eşi beni yanlış anladığı için mi engelledi acaba?

Ya ben geçen gün tesadüf takipçi sayıma baktım hiçte önemsemem yüklü bile değil sosyal medya neyse abimin eşi çıkartmış beni takipten ortada bir şey yoktu ablam olarak görüyordum ne yapmış olabilirim diye düşündüm ettim geçenlerde ben denemeye girdim ilk denememdi abimde merak ediyordu sonucu attım ama abim benden 90 netler bekliyor ilk denemelerde işte kızmasın, sevinsin, gurur duysun diye aslında önümdeki kişilerin geçen yıldan mezuna kalan, 2 yıldır aralıksız dershaneye giden kişiler olduğunu, anne babalarının tonlarca para yatırdığını o halde aramızda çok fark olmadığını yazdım çünkü ben gitmiyorum, gitmekte istemem çünkü ortaokuldada öyle olmuştu dershaneye gidenlerden kat ve kat yüksek puan yapmıştım acaba yengem abimden para istiyorum gibi anlayıp mı engelledi yemin ederim bu zamana kadar hiç hiç para istemedim dışarı çıktığımızda bile yemek ısmarlarlarken enn ucuz neyse onu seçtim gözüm yok yemin ederim babam zaten çalışıyor yetiyor bana acaba o yönden mi yanlış anlayıp engelledi ama valla öyle demek istemedim Allah biliyor kalbimi

Güncellemeler
+1 yıl
Bu zamana kadar asla ama asla birisinden para istemedim babam yoğun bakımda yatarken aç kaldım amcamgile poğaça bile aldırmadım aç ve uykusuz henüz 16 yaşında olmama rağmen sabahlara kadar hastanede bekledim
Abimin eşi beni yanlış anladığı için mi engelledi acaba?