İki aydır bir fabrika da çalışıyorum kpss için dershaneye kayıt olmam gerek para biriktiriyorum. orada 40 yaşında mimar genç bir patrounum var evli iki çocuk babası eşini sürekli aldatıyormus kadın bırakmıyor ama neyse bu adam geldiğim günden beri beni izliyordu yüzüme bakiyordu sonra bende ilgi duydum karizmatik bir adam ama sinirli Manyak biri. Tehlikeli neyse dünden önce öğle arasında tek başıma oturuyordum yanıma geldi tam bana bakarak geliyordu kadını görünce döndü dün de ben mesaideydim tuvalere gidicem onu gördüm öksürdüm yanıma çağırdım resmen o baktı bende uzaklaştım sonra yanımıza geldi bir telaşlı heyecanlı bana bakıyor yaklaşıyor yanıma herkese bişi diyor kızdi mi anlamadım çok mu rezil oldum moralim çok bozuk kötü hissediyorum ne olucak bundan sonra
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evli adamdan uzak dur 40 yasinda neyin kafasındasınız sana Allah yeter
Bende 28 yaşındayim 18 yaşında değilim
Yaşına göre davran
Arzulamak bu elimde değil
Estağfurullah zikrini çek ondan sana hayır ve mutluluk gelmez çoooook pişman olursun
Evli adamla kiriştirmaya niyet ettin yani?
Bende böyle anladım valla
@İsimsizakc o. rpuluk kaninda var. Bide demez mi paraya ihtiyacim var diye. Haa bide diyo ki adamin karisi birakmiyomus 🤣🤣🤣
Öyle demeseydin be abla belki derdi var bilmiyorum ama evli adamdan uzak durması lazım soru soran kendini kandiriyor
@İsimsizakc kendini kandirmiyor resmen oynaşmak istiyor. Paraya da ihtiyacim var diyo 😂😂😂
Allah bu duruma kimseyi düşürmesin kinamiyorum Allah ıslah etsin
@İsimsizakc paraya ihtiyacım var cidden neden bu kadar anlayışsız birisn. 4 yıl sonra ilk kez çalıştım başka işte yapmam kpss son şansım diğerinde olmadı iyi dershaneye kayıt olmam gerek sağlık sorunum var paraya çok ihtiyacım var
Ulan paraya ihtiyacı olan herkes onun bunun evli adamlarinin altina mı yatıyor?
Senin isteklerin Allaha ağır gelmez dert ve derman Allah tan ateşi bile bile ateşe yaklaşma diyiyorum Allah yardımcınız olsun ama bu senin hataya yönelme eğilimine sepep olmamasi lazım dua et kaderi değiştiren dua Anlıyorum Allah yardımcınız olsun ama o adamdan uzak dur
Adammi seviyorum işten ayrilmama onu demek istiyorum
Herkesin derdi var sende çok iyi biliyorsun yaptığın yanlış 40 yaşındaki sapık adamdan sana fayda vermez abla
@İsimsizakc Abi bırak Allah aşkına , kız or., s. pu 🤣 adam para teklif etse oracikta verecek
Cevap sahibi abla sende çok ağır konuşuyorsun
Gerçi parasiz da verecek gibi duruyo, adam zengin ya 😂😂😂 beklentisi var
@İsimsizakc bence de sapık camda izliyor sürekli karışma geçiyor öğle arasında bile takip etti üstüme doğru geliyordu kadıni görünce gitti
@Mutluolamayannn. Bu geçici dünyada hiç bir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçiyor en kötü animizda geçiyor sabret ve dua et kaderi değiştiren dua dir imtihan dünyası
@Mutluolamayannn. Allah aşkina uzak dur ondan Allah sana yeter umudunu taze tut
Mesaide kimse yokken tuvalete gitmiş, adami görünce öksürüp yanina çağirmiş. Gel tuvalette bebi bip diyo 😂😂😂
@cevap sahibi çok ağır imtihan olursun lafına dikka et
@İsimsizakc abi sen de çok safsin yaa 😂 bu kiz yolunu seçmiş. Esc olacak belli 🤣
Kimsenin derdini küçük görmem beterin beteri var bence sende kınama
@İsimsizakc ne yani or., s. puya o, rs. pu demek kötü bişey mi?
Hem zina hem de Evli adam yahu evli !
Bide demez mi karisi birakmiyo diye 🤣🤣🤣
Hiç hoş değil abla kinama kimseyi
@İsimsizakc kınamayalim da alkişlayalim mi? Zaten taktik verin diye yaziyor bu soruları
Kimsenin niyetini bilemem olaylara iyi yönden bakarım çok büyük derdi var sağlıklı düşünemiyor
@İsimsizakc derdi neymiş çok büyük dediğin? Dersane parasi bulmak için çalişmak zorunda olmak mi dert?
Herkesin bir derdi var herkesin derdi kendine büyük onun imtihanı o dert başkasının farklı senin küçük gördüğün derde onda büyüktür
@İsimsizakc abi sen ne içiyon? Hoşgörünün fazlasi da artik
Çok insan tanıdım beterin beteri var kimsenin derdini hafife almam öyle dertler varki bazen kendi derdimi unutuyorum abla hepimiz insanız hoş görü olmamiz lazım 1 saniyemizin garantisi yok
Bak Filistine bak daha koru şartlarda yaşayanlara
@İsimsizakc ben bunun gibiler yüzünden yikilan yuvalar , zebil olan çocuklar çok gördüm. Bunu da kullanir atarlar. Yazik değil mi o kadina o çocuklara?
Zengin adam gördü diye hemen altina yatiyorlar.
Bilemiyorum adam adam olsa evli iken başkasına bakmaz adam adam değil
2 tarafından suçu var
@İsimsizakc bu or. os. pular böyle kolay olmasa o adamlar da bunları yapamazdi
Adamlarda sorun var neden kadın suçlu abla erkek kendini bilmiyormu erkeğin sorunu erkek de bokkkkluk var
@İsimsizakc anlamaz bu savunduğu adam eski iş yerindeki muhasebeciyle olmuş bir adam zaten kadın onursuz bırakmıyor sürekli aldatan adamı o peşimde geziyor öğle arasında bile takip ediyor dünde gelicekti beni görünce odasına döndü
Ulan daha adamin metresine bileniyor 🤣🤣🤣 adam evli evli
Sakin olun
@İsimsizakc Anaaa dur dur anladım. Bu kadın onursuz diye adamin karisina diyor aboooo 🤭
Bişey dedi mi sana?
Demedi ama garip davrandı şaşırdı sanki
Hoşuna gitmiş bence onu çağırman. Yüz vercek misin?
Yani hoşuna gitmese derdi bence dimi ama oda öğle arasında üstüme doğru geldi yani
Evet sen çağır eeve
uzak dur