Düğünüm berbat geçti napacağım çok üzgünüm?

Dünden beri ağlıyorum çıldırıyorum resmen ben küçüklüğümden beri bunun hayalini kuruyordum ve berbat oldu kaç gündür müthiş bir düğün diye düşünmüştüm her şeyi planlanmıştım. Dündü düğün sabah uyandığımda resmen hareket edemedim ateşim çoktu çok kötü hastalandım düğün iptal edilsin kesin covidim herkese bulaşıcak dedim annem o kadar insanı çağırdık o kadar organizasyona para verdik hiçbir şey iptal edilmeyecek diye beni zorladı düğüne resmen zorla gittim kendi düğünüme zorla gittim çok yorgun gittim ateş başımdaydı hareket etmekte zorlanıyordum kendi düğünümde oynayamadım düşmeyeyim diye kocama tutundum sürekli hapşırık ataklarım da başladı herkes çok yaşa kızım iyi yaşa kızım hasta mısın kötü üşütmüşsün dedi artık kimse bana soru sormasın ya cevaplayacak halim yok düğünde midem bulandı pastamdan yiyemedim fotoğraflarda güzel çıkmadım eve gittiğimde de bütün gün ağladım zaten gerdeğe girmek istemedim bari bunu bozmayalım dedi sen ne zaman istersen o zaman olur dedi herhalde stresli olduğum için anlayışlı yaklaştı. Çok üzgünüm napayım hayatım kaydı napayım?
Düğünüm berbat geçti napacağım çok üzgünüm?