Aile & Toplum Ciddi olarak her konuda dert dinler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım var mı anlatmak isteyen birileri? sdky60 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Yani siz şimdi bana özelden mesaj gönderebiliyor musunuz doğru mu anladım Ciddi olarak her konuda dert dinler elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım var mı anlatmak isteyen birileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yani iyi niyet var mi bu zamnda 0 58 Yorumla sdky60 +1 yıl Var tabiki niye olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben göremiyorum hep bir şüphe güvensizlik Yorumla sdky60 +1 yıl Sebebi ne güvensizliğin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep böyleydim çağı insanlari gördükce de arttı hep Yorumla sdky60 +1 yıl Umarım kısa sürede geçer bu duruşunuz mutlaka birilerine güvenmek zorundayız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güvenmeyi isterdim ama mümkün olmuyor illaki guvenilir insanlar vardır denk gelmek nasip Yorumla sdky60 +1 yıl Mutlak hak veriyorum size inş iyi insanlar çıkar karşınıza ne işle meşgulsünüz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Calismiyorum maalesef 😔 Yorumla sdky60 +1 yıl Abes olmaz ise yaş kaç desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guvensizlikle yaşın ne ilgisi var peki Yorumla sdky60 +1 yıl Tanımak isterim sizi müsadeniz olursa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ne tanıması Yorumla sdky60 +1 yıl Güvensizliğin sebeblerini merak ettim o nedenle tanımak istiyorum dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin neden öyle sorularınız var nden birini aramakla ilgili yani niyetiniz nedir Yorumla sdky60 +1 yıl Sebebi çok açık sohbet etmek istiyorum sorun dinlemek elimden geliyorsa yol göstermek hoşuma gidiyor ki siteden güzel arkadaşlar edindim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın mi hepsi Yorumla sdky60 +1 yıl Yooo ne alaka erkeklerde var tabi lakin çoğunluğu bayan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım senin tercihin bi şey diyemem ben arkadaş edinmem brda Yorumla sdky60 +1 yıl Neden peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Içinde yaşadığımız zamanın farkındayım kötü çünkü Yorumla sdky60 +1 yıl Yani zaman kötü olabilir lakin bizde bu zamanın içinde yaşıyoruz sakınan göze çalı batar unutmayın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sakinmamakta kötü ben de istemezdim böyle bir zamanda olmayı güvensiz olmayi Yorumla sdky60 +1 yıl Fazlaca olumsuz şeyler mi yaşadınız yoksa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olumlu bir şey olmuyor şu sıra Yorumla sdky60 +1 yıl Ne gibi olumsuzluk var ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maddi manevi bir çok şey var Yorumla sdky60 +1 yıl Maddiyat bir şekilde çözülüyor çok takılma mühim olan manevi sorunlar bende çok şey yaşadım olumsuz olarak lakin çok şükür maddi kısmını çözdüm sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maddiyat çözülmüyor iş olmadığı sürece manevi sorunlarıma zaten çözüm bulamayacağımı kabullendim her sorun çözülmüyor hayatta Yorumla sdky60 +1 yıl Nerede yaşıyorsunuz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu soylemiyorum Yorumla sdky60 +1 yıl Çok önemli değil de dostane olarak sordum iş imkanı yokmu anlamında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok maalesef Yorumla sdky60 +1 yıl Bilmiyorum lakin yakın mesafedeysek iş konusunda yardımcı olmaya çalışırdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne iş yapıyorsun Yorumla sdky60 +1 yıl Esnafım yaş sebze toptancısıyım Yorumla sdky60 +1 yıl Senin gibi gizli üyeler özelden mesaj gönderebilir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani bilmiyor musun bunu gizli üye mesaj gönderebilir mi derken Yorumla sdky60 +1 yıl Gerçekten bilmiyorum hiçbir gizli üye dan mesaj almadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli uye diye yazmaz zaten kullanıcı adı yazar mesaj da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanıcı adı görünür yani gizli olarak kalmaz çünkü Yorumla sdky60 +1 yıl Yani siz şimdi bana özelden mesaj gönderebiliyor musunuz doğru mu anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bunu bilmiyor olamazsin k8mse göndermedi mi Yorumla sdky60 +1 yıl Yemin olsun bilmiyorum şayet daha önce gizli mesaj geldiyse de gerçekten farkında değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli mesaj diye bir şey yok zaten mesaj atildignda burada gizli de olunsa orada isim görünüyor dedim yukarıda zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncelleme olarak yazmışsın buraya yazdığın şeyi Yorumla sdky60 +1 yıl Yanlış anladım öyleyse özür dilerim lakin bahsettiğim konuda gerçekten bilgisizim Yorumla sdky60 +1 yıl Kazara öyle oldu sanırım Yorumla sdky60 +1 yıl Yoksunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Brdayim çok üzgünüm mutsuzum ruhen iyi değilim neden burdayım ben Yorumla sdky60 +1 yıl Nedir mutsuz olmana sebeb olan şeyler dinlemek isterim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maddi imkansziliklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki Yorumla sdky60 +1 yıl Siz bilirsiniz de daha iyi olur diye düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumunu kendin mi sildin site mi sildi ozzldemyazdedinya Yorumla sdky60 +1 yıl Site sildi sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim yorumumu kaldırır mısınız burdan rica ediyorum Yorumla sdky60 +1 yıl Tabiki bişey mi oldu anlamadım ki Yorumla
ks_nin_atesi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yok kardeşim saol 1 1 Yorumla sdky60 +1 yıl Sizde sağolun olmamasına sevindim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani iyi niyet var mi bu zamnda
Var tabiki niye olmasın
Ben göremiyorum hep bir şüphe güvensizlik
Sebebi ne güvensizliğin
Hep böyleydim çağı insanlari gördükce de arttı hep
Umarım kısa sürede geçer bu duruşunuz mutlaka birilerine güvenmek zorundayız
Güvenmeyi isterdim ama mümkün olmuyor illaki guvenilir insanlar vardır denk gelmek nasip
Mutlak hak veriyorum size inş iyi insanlar çıkar karşınıza ne işle meşgulsünüz ki
Calismiyorum maalesef 😔
Abes olmaz ise yaş kaç desem
26
Guvensizlikle yaşın ne ilgisi var peki
Tanımak isterim sizi müsadeniz olursa
Neden ne tanıması
Güvensizliğin sebeblerini merak ettim o nedenle tanımak istiyorum dedim
Sizin neden öyle sorularınız var nden birini aramakla ilgili yani niyetiniz nedir
Sebebi çok açık sohbet etmek istiyorum sorun dinlemek elimden geliyorsa yol göstermek hoşuma gidiyor ki siteden güzel arkadaşlar edindim
Kadın mi hepsi
Yooo ne alaka erkeklerde var tabi lakin çoğunluğu bayan
Anladım senin tercihin bi şey diyemem ben arkadaş edinmem brda
Neden peki
Içinde yaşadığımız zamanın farkındayım kötü çünkü
Yani zaman kötü olabilir lakin bizde bu zamanın içinde yaşıyoruz sakınan göze çalı batar unutmayın
Hiç sakinmamakta kötü ben de istemezdim böyle bir zamanda olmayı güvensiz olmayi
Fazlaca olumsuz şeyler mi yaşadınız yoksa
Olumlu bir şey olmuyor şu sıra
Ne gibi olumsuzluk var ki
Maddi manevi bir çok şey var
Maddiyat bir şekilde çözülüyor çok takılma mühim olan manevi sorunlar bende çok şey yaşadım olumsuz olarak lakin çok şükür maddi kısmını çözdüm sadece
Maddiyat çözülmüyor iş olmadığı sürece manevi sorunlarıma zaten çözüm bulamayacağımı kabullendim her sorun çözülmüyor hayatta
Nerede yaşıyorsunuz ki
Bunu soylemiyorum
Çok önemli değil de dostane olarak sordum iş imkanı yokmu anlamında
Yok maalesef
Bilmiyorum lakin yakın mesafedeysek iş konusunda yardımcı olmaya çalışırdım
Sen ne iş yapıyorsun
Esnafım yaş sebze toptancısıyım
Senin gibi gizli üyeler özelden mesaj gönderebilir mi
Nasıl yani bilmiyor musun bunu gizli üye mesaj gönderebilir mi derken
Gerçekten bilmiyorum hiçbir gizli üye dan mesaj almadım
Gizli uye diye yazmaz zaten kullanıcı adı yazar mesaj da
Kullanıcı adı görünür yani gizli olarak kalmaz çünkü
Yani siz şimdi bana özelden mesaj gönderebiliyor musunuz doğru mu anladım
Evet bunu bilmiyor olamazsin k8mse göndermedi mi
Yemin olsun bilmiyorum şayet daha önce gizli mesaj geldiyse de gerçekten farkında değilim
Gizli mesaj diye bir şey yok zaten mesaj atildignda burada gizli de olunsa orada isim görünüyor dedim yukarıda zaten
Güncelleme olarak yazmışsın buraya yazdığın şeyi
Yanlış anladım öyleyse özür dilerim lakin bahsettiğim konuda gerçekten bilgisizim
Kazara öyle oldu sanırım
Yoksunuz
Brdayim çok üzgünüm mutsuzum ruhen iyi değilim neden burdayım ben
Nedir mutsuz olmana sebeb olan şeyler dinlemek isterim
Maddi imkansziliklar
Neden ki
Siz bilirsiniz de daha iyi olur diye düşünmüştüm
Yorumunu kendin mi sildin site mi sildi ozzldemyazdedinya
Site sildi sanırım
Benim yorumumu kaldırır mısınız burdan rica ediyorum
Tabiki bişey mi oldu anlamadım ki
Yok kardeşim saol