Şu anda şehit olan kardeşlerimiz var, Filistin'de. Allah'ın selamı Filistinlilerin, Hamas'ın, Hizbullah'ın ve kafirlere karşı savaşan herkesin üzerine olsun! Onlar için dua edin! Ya Allah nasip edecek ve zafer kazanacaklar, ya da şehitliği kazanacaklar! Her türlü kazanacaklar. Allah'ın selamı onların üzerine olsun! Altından ırmaklar akan cennetler onlar içindir! 💛🇵🇸☀️🌴🏞️
🌴Resulullah (sav) ashabına şöyle dedi: "Uhut'da şehid olan kardeşleriniz var ya! Allah, onların ruhlarını yeşil kuşların içine koydu 🦜🦚💚. Bunlar cennetin nehirlerine giden 🏞️, cennet meyvelerinden yiyen 🍒🍓🍎🍉🍑🍊🍋🍌🍏🍐🥝 ve Arşın gölgesine asılmış altından kandillere girip istirahat eden kuşlardır ☁️⚜️🦜. Şehidler böylece güzel güzel yiyip içip dinlenince şöyle dediler: "Kardeşlerimize bizden kim haber götürecek ve bildirecek ki bizler cennette dirileriz, rızıklanıyoruz? Bu haber gitmeli ki onlar cennete karşı isteksiz olmasınlar ve harpte korkak davranmasınlar!" Allah Teala onlara cevaben: "Sizin haberinizi ben duyuracağım" buyurdu ve şu ayeti indirdi: "Allah yolunda öldürülenleri ölü saymayın, bilakis onlar Rabbleri katında diridirler 🧚♀️🧚. Allah'ın bol nimetinden onlara verdiği şeylerle sevinç içinde rızıklanırlar ☀️🌈🍑😋. Arkalarından kendilerine ulaşmayan kimselere, kendilerine korku olmadığını ve kendilerinin üzülmeyeceklerini müjde etmek isterler." 🌈☁️😋 (Al-i İmran, 169).
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer