Aile & Toplum Neden türkiye'de insanlar çok açık giyinemiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 😅 Güncellemeler+1 yıl Sanki bikiniyle geziyoruz mk yeter tepkinizden sıkıldım aglicam şimdi Güncellemeler+1 yıl Tr erkekleri sapık mk Neden türkiye'de insanlar çok açık giyinemiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
selmadagcan Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. giyinirsen tacize uğrarsın türk erkekleri böyle maalesef 1 1 Yorumla Soran +1 yıl haklı
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl giyinemiyoz mu :)) kapalı mı giyiniyo kızlar. Daha ne acılsınlar 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İç çamaşırı kadar şeylerle geziyorsunuz daha ne olsun 1 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Daha ne acık giyinsin kızlar🤣iç camaşırla mı gezelm 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Niye gezelım ya :)) manyak. İyi bişey miHer yerimizde ortada olsun Yorumla Soran +1 yıl Okadar degil az dedim abartma ya Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Evet dedın demın 😃 Yorumla Soran +1 yıl ya sus Yorumla Psikopat1yılmazerkek +1 yıl Ne giymek istiyosun 😃 Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Giyinmemeli zaten 1 4 Yorumla Soran +1 yıl ikile lan Yorumla kanadalıMen +1 yıl Ne diyon la turkiye geri kafali yer mk insanlar özgur tabi ama geri kafali insanlar oldugunu icin saglikli degil mesela benim yasadigim yerde istersen ciplak gez kimse birsey diyemez demez Yorumla Soran +1 yıl yaw heje Yorumla kanadalıMen +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha ne kadar açacaksınz a q 1 4 Yorumla Soran +1 yıl sanane aw istedigimizi giyerşz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz giyinmek değil soyunmak istiyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka abartma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok açık derken mesela ne derece açık? Merak ettim gerçekten Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Giyinemiyor mu 1 0 Yorumla
sosyopsikopatadam4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Giyinemiyor mu? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl evet millet giyiniyo bitek bu ülkede giyinöiyozskaıahejd Yorumla sosyopsikopatadam4 +1 yıl Ahahah tr deki kızlardan daha açığı yok valla. Çarşı da 1 saat gez sonra git gusül abdesti al 😁 Yorumla Soran +1 yıl tr erleleri sapık ahajjs Yorumla sosyopsikopatadam4 +1 yıl Tabi sen bralet giy memişleri sergile, altına da dar Tayt giy milletin s*ikini kaldır. Sonra tr erkekleri sapık olsun 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
giyinirsen tacize uğrarsın türk erkekleri böyle maalesef
haklı
giyinemiyoz mu :)) kapalı mı giyiniyo kızlar.
Daha ne acılsınlar
İç çamaşırı kadar şeylerle geziyorsunuz daha ne olsun
Daha ne acık giyinsin kızlar🤣iç camaşırla mı gezelm
Evet
Niye gezelım ya :)) manyak.
İyi bişey mi
Her yerimizde ortada olsun
Okadar degil az dedim abartma ya
Evet dedın demın 😃
ya sus
Ne giymek istiyosun 😃
Giyinmemeli zaten
ikile lan
Ne diyon la turkiye geri kafali yer mk insanlar özgur tabi ama geri kafali insanlar oldugunu icin saglikli degil mesela benim yasadigim yerde istersen ciplak gez kimse birsey diyemez demez
yaw heje
Ok
Daha ne kadar açacaksınz a q
sanane aw istedigimizi giyerşz
Siz giyinmek değil soyunmak istiyorsunuz
Ne alaka abartma
Çok açık derken mesela ne derece açık? Merak ettim gerçekten
Nerde yaşıyorsun sen, Şırnakta mı?
Daha ne kadar açılcan kral
Mesela ne kadar açık giymek istiyorsun?
Sen ne kadar açık giyinebiliyosun ki
Giyiniyorlar valla
Giyinemiyor mu
Giyinemiyor mu?
evet millet giyiniyo bitek bu ülkede giyinöiyozskaıahejd
Ahahah tr deki kızlardan daha açığı yok valla. Çarşı da 1 saat gez sonra git gusül abdesti al 😁
tr erleleri sapık ahajjs
Tabi sen bralet giy memişleri sergile, altına da dar Tayt giy milletin s*ikini kaldır. Sonra tr erkekleri sapık olsun 😁