Aile & Toplum Evde tek kalınca ne yapıyorsunuz? Canselllqx Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ailem iki günlüğüne şehir dışına çıkıyorlar ve evde tek olacağım yapmamı önerdiğiniz aktiviteler var mı (hergün film izliyorum kitap okuyorum şarkı söylüyorum) bunlar dışında:) Güncellemeler+1 yıl Püf çok sıkıcı geçiyor:( Evde tek kalınca ne yapıyorsunuz? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Film dizi izliyorum 0 2 Yorumla Canselllqx +1 yıl Bende sıkıldım artık hergün izlemekten daha dün gece Titanik izledim u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet filmler de sıkıyor artık
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 840 cevap paylaştı. Bence kendini biraz keşfet farkı ve deşik lezzetler yapmayı dene özellikle tat gibi seni de mutlu edecek şeyler 0 4 Yorumla Canselllqx +1 yıl Neredeyse karşıma çıkan bütün tatlı ve yemekleri denedim yeni bor tarif daha denemek iyi olabilir araştıracağım teşekkür ederim Yorumla shadow1905 +1 yıl Rica ederim bu güne kadar yapmadığınız bir tatlı yapın derim hemde keşfetmiş olursunuz İtalya mutfağını inceleyin derim Yorumla Canselllqx +1 yıl Deneyeceğim teşekkürler öneri için Yorumla shadow1905 +1 yıl Rica ederim. Başarılar Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Bunlar dışında bişe kalmadı😂 Hep yapmak istediğin yemegi pastayı falan yap ne bilim arkadaşlarını cagır üç beş kişi eğlenim 0 0 Yorumla
Umaypolat Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Spor yap. Dizi izle. Bisiklet sür. Yani aklına ne geliyorsa yap 1 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla önümüzdeki hafta etsiz çiğ köfte deniycem YouTube'den bakıp yemek yerim ve yaparım. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Valla ben her gün tekim canım ne isterse onu yapıyorum 0 0 Yorumla
Bluewolfff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Arada arkadaşlarla buluşuyorum, evde yemek yapıp son ses muzik açıyorum. Ama genel olarak sıkılıyorum evde tek 0 0 Yorumla
Bugünbayram Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Sevgilim olsaydı onunla buluşurdum yok olduğu için takılıyorum evde yemek temizlik filan hepsi bende olduğu için ama çok güzel çıplak bile yatıyorsun 0 0 Yorumla
55Mustafa1453 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl En güzeli mastürbasyon yapmak hem vücudunun farklı yerlerini ogrenirsin zevk noktalarını😊 0 3 Yorumla 55Mustafa1453 +1 yıl Niye ne yapıyorsun da sıkıcı geciyor Yorumla Canselllqx +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum işte film izledim akşama kadar şuanda da sıkıldım Yorumla 55Mustafa1453 +1 yıl Film sıkıyor ya bi zaman sonra ben de sitede takiliyorum sohbet falan ediyorum Yorumla
SanaldaBuluşalım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kendimi tatmin ediyorum en güzeli de bu bence 0 2 Yorumla Canselllqx +1 yıl İyi eğlenceler Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Teşekkür ediyorum gel beraber olsun Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Hic bise nis bos oturcan 3 2 Yorumla Canselllqx +1 yıl Sağol ya sbdnsj Yorumla 25dadaşkızı25 +1 yıl Bos oturuyorum evde bizimkiler yok arkadaslari cagriyoruz gelmiolar isimoz var aptal gibi evd etek kaldim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evde tek kalınca en keyifli şey mastürbasyondur 5 3 Yorumla Canselllqx +1 yıl Mükemmel Yorumla Costantinnn +1 yıl Kız 2 gün diyor ne yapsın 2 gün mastürbasyon mi olur 😄 Yorumla Samimiyetveguven +1 yıl bence de. evde yalnız kalınca en güzel şey. p*rno açıp yapmak süper oluyor. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Müge anlı izliyorum ben🙄 2 2 Yorumla _Petunya_ +1 yıl 😄 günaydınnn Yorumla AliceMixfield +1 yıl Günaydııın🥰 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl manita atacaksın manitaaa 0 7 Yorumla Canselllqx +1 yıl dnxnnx Yorumla ax2akrep +1 yıl belli görev tamamlanmış dldlxlz Yorumla Canselllqx +1 yıl Kulaklık sigara muhteşem yüzyıl Yorumla ax2akrep +1 yıl hee sapsın yani Yorumla Canselllqx +1 yıl Ayıp oluyor ddhjjgf Yorumla ax2akrep +1 yıl ayıp değil belli oluyor dldşdşd Yorumla Canselllqx +1 yıl Ya sbshhh Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. manitan var mı 0 8 Yorumla Canselllqx +1 yıl Yok Yorumla sörfurkan +1 yıl ailen varken yapamayıp olmadıklarında değerlendirebileceğin bi seks var başka bir şey yok Yorumla Canselllqx +1 yıl Aman be Yorumla sörfurkan +1 yıl ailen başka neye kızıyor olabilir kedi kesip ayin yapacak bi kıza da benzemiyon Yorumla Canselllqx +1 yıl Asbsbdhdhjd Yorumla Canselllqx +1 yıl Ailemin kızması mı gerekiyor ben onlar yokken sıkılacağım için öneri İstiyorum ndjdjfjd Yorumla sörfurkan +1 yıl dışarı çık Yorumla Canselllqx +1 yıl Çıkam bari Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evlendiğimden beri hiç kalamadım ki 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Arkadaşlarını çağır 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. eve erkek at 😂😂 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evde tekim kahvemi içiyorum 😅 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gez dolaş. 0 0 Yorumla
Sacmasapankonusmaya Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Bol bol bira iç 0 2 Yorumla Canselllqx +1 yıl Mantıklı geldi Yorumla Sacmasapankonusmaya +1 yıl 🤔 Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Film izlerim 0 1 Yorumla Canselllqx +1 yıl Güzel Yorumla
Swrestart Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Muhtesem bir aktivite biliyorum 😅 0 10 Yorumla Canselllqx +1 yıl Allah Muhammed Yorumla Canselllqx +1 yıl Muhafaza yazacaktım ndndjsjj Yorumla Swrestart +1 yıl Neden oyle dedin sjsjsjsjsjsj Yorumla Canselllqx +1 yıl Masumiyet abidesi misin dndnskdk Yorumla Swrestart +1 yıl Masumiyet abidesi olmasam da seytan degilim sjsjsj ama seni bayaga eglendirecek seyler var sjsjsjs Yorumla Canselllqx +1 yıl Yok almiyim sağol jfjdjf Yorumla Swrestart +1 yıl Aklinda olusan sey her neyse kastettigim o degil sjsjsj Yorumla Canselllqx +1 yıl Ha tamam k. b snjdnsndnsn Yorumla Swrestart +1 yıl Sohbet etmeye ne dersin sjsj yeni insan tanimak merak uyandirici olur bence sjsj Yorumla Canselllqx +1 yıl Yok yok sağol kdkdkd Yorumla
Çılgın_-_Adam-_-35 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Sen bilirsin işini 0 1 Yorumla Çılgın_-_Adam-_-35 +1 yıl Rahat rahat mastürbasyon ya da diğerini yaparsın Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Eve adam at 😄 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 797 cevap paylaştı. eve erkek at 0 3 Yorumla Canselllqx +1 yıl Yoğ canım Yorumla MawiTech +1 yıl ne olsun istiyorsun ama evde kös kös otur Yorumla Canselllqx +1 yıl Oturam bari Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Makyaj yapıp kombin deniyorum 0 2 Yorumla Canselllqx +1 yıl Vay güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel ama günübirlik olması kötü 😔 gizli olmak zorundaymış gibi 😥 Yorumla
mertt333 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Yaramaslıkk 0 1 Yorumla mertt333 +1 yıl Manuel takılmacalarda oluyorum. sen? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Film dizi izliyorum
Bende sıkıldım artık hergün izlemekten daha dün gece Titanik izledim
Evet filmler de sıkıyor artık
Bence kendini biraz keşfet farkı ve deşik lezzetler yapmayı dene özellikle tat gibi seni de mutlu edecek şeyler
Neredeyse karşıma çıkan bütün tatlı ve yemekleri denedim yeni bor tarif daha denemek iyi olabilir araştıracağım teşekkür ederim
Rica ederim bu güne kadar yapmadığınız bir tatlı yapın derim hemde keşfetmiş olursunuz İtalya mutfağını inceleyin derim
Deneyeceğim teşekkürler öneri için
Rica ederim. Başarılar
Bunlar dışında bişe kalmadı😂 Hep yapmak istediğin yemegi pastayı falan yap ne bilim arkadaşlarını cagır üç beş kişi eğlenim
Spor yap. Dizi izle. Bisiklet sür. Yani aklına ne geliyorsa yap
Valla önümüzdeki hafta etsiz çiğ köfte deniycem YouTube'den bakıp yemek yerim ve yaparım.
Valla ben her gün tekim canım ne isterse onu yapıyorum
Arada arkadaşlarla buluşuyorum, evde yemek yapıp son ses muzik açıyorum. Ama genel olarak sıkılıyorum evde tek
Sevgilim olsaydı onunla buluşurdum yok olduğu için takılıyorum evde yemek temizlik filan hepsi bende olduğu için ama çok güzel çıplak bile yatıyorsun
En güzeli mastürbasyon yapmak hem vücudunun farklı yerlerini ogrenirsin zevk noktalarını😊
Niye ne yapıyorsun da sıkıcı geciyor
Hiçbir şey yapmıyorum işte film izledim akşama kadar şuanda da sıkıldım
Film sıkıyor ya bi zaman sonra ben de sitede takiliyorum sohbet falan ediyorum
Kendimi tatmin ediyorum en güzeli de bu bence
İyi eğlenceler
Teşekkür ediyorum gel beraber olsun
Hic bise nis bos oturcan
Sağol ya sbdnsj
Bos oturuyorum evde bizimkiler yok arkadaslari cagriyoruz gelmiolar isimoz var aptal gibi evd etek kaldim
evde tek kalınca en keyifli şey mastürbasyondur
Mükemmel
Kız 2 gün diyor ne yapsın 2 gün mastürbasyon mi olur 😄
bence de. evde yalnız kalınca en güzel şey. p*rno açıp yapmak süper oluyor.
Müge anlı izliyorum ben🙄
😄 günaydınnn
Günaydııın🥰
manita atacaksın manitaaa
dnxnnx
belli görev tamamlanmış dldlxlz
Kulaklık sigara muhteşem yüzyıl
hee sapsın yani
Ayıp oluyor ddhjjgf
ayıp değil belli oluyor dldşdşd
Ya sbshhh
manitan var mı
Yok
ailen varken yapamayıp olmadıklarında değerlendirebileceğin bi seks var başka bir şey yok
Aman be
ailen başka neye kızıyor olabilir kedi kesip ayin yapacak bi kıza da benzemiyon
Asbsbdhdhjd
Ailemin kızması mı gerekiyor ben onlar yokken sıkılacağım için öneri İstiyorum ndjdjfjd
dışarı çık
Çıkam bari
hangi şehirdesin ki?
evlendiğimden beri hiç kalamadım ki
Arkadaşlarını çağır
Güzel HD p*rno
Pis herif
eve erkek at 😂😂
🍿 film izle
Evde tekim kahvemi içiyorum 😅
Göbek atıyorum bol bol. Aç müziği oyna ahaha
Gez dolaş.
Bol bol bira iç
Mantıklı geldi
🤔
Bütün gün mastürbasyon yapardm
Film izlerim
Güzel
Muhtesem bir aktivite biliyorum 😅
Allah Muhammed
Muhafaza yazacaktım ndndjsjj
Neden oyle dedin sjsjsjsjsjsj
Masumiyet abidesi misin dndnskdk
Masumiyet abidesi olmasam da seytan degilim sjsjsj ama seni bayaga eglendirecek seyler var sjsjsjs
Yok almiyim sağol jfjdjf
Aklinda olusan sey her neyse kastettigim o degil sjsjsj
Ha tamam k. b snjdnsndnsn
Sohbet etmeye ne dersin sjsj yeni insan tanimak merak uyandirici olur bence sjsj
Yok yok sağol kdkdkd
Sen bilirsin işini
Rahat rahat mastürbasyon ya da diğerini yaparsın
Rahat rahat evde çıplak takıl
Bul birini al eve
Duruma göre değişkenlik gösteriyor 😂
Eve adam at 😄
eve erkek at
Yoğ canım
ne olsun istiyorsun ama evde kös kös otur
Oturam bari
Makyaj yapıp kombin deniyorum