Kişilik & Karakter Evde tek kalınca neler yaparsınız? Sibelliii Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tek olunca neler yaparsınız Güncellemeler+1 yıl Neler olur Evde tek kalınca neler yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Ya film izlerim ya da uyurum 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. cin çağırıyorum internete dolaşmak sarmıyor arıık onların muhabbeti daha iyi 0 0 Yorumla
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Ruh halime göre değişir , keyfim yerindeyse kalkar horon oynarım 😅 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Son ses müzik acip dans ediyorum... küçük çaplı konserler vs. vs. jdjdkdkdk 0 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yanlız kaldığımız da yapmadıklarımızı yaparız genelde 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öncelikle kesinlikle bi rahatlama operasyonu ardından duş sonra güzel bir kahvaltı 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çayı yanıma alırım radyoyuda açarım bir şeyler ile uğraşırım 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Şarkı söylerim, şiir yazmaya çalışırım, çoğu yarım kalıyor ama olsun. 0 0 Yorumla
cikolatallalipastan Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Film felan aciyom full ses bazen muzik biseyler hazirliyp yerken izliyom 1 0 Yorumla
Cemilekafa Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl İftar sonrası iyi şeyler 1 1 Yorumla Rivva98 +1 yıl mesela Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı. Playstation ve sohbet ;) 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. senin aklına gelen şeyi yapmıyorum :D 0 0 Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Film izliyorum. 0 1 Yorumla Fth1998 +1 yıl Bazı şeyler yapıyorum ama burada yazamam Yorumla
Bosveradimibe Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Sıkıldiysan kahve içmeye gel 2 4 Yorumla Bosveradimibe +1 yıl @sannoro ananın. a Yorumla sannoro +1 yıl Sebep Yorumla Bosveradimibe +1 yıl @sannoro kalabalık yer iyidir Yorumla sannoro +1 yıl Seninki kadar olamaz Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. kız atarm eve 😂😂 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. uyuyorum 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz zaten tekiz 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. çekerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya film izlerim ya da uyurum
cin çağırıyorum internete dolaşmak sarmıyor arıık onların muhabbeti daha iyi
Ruh halime göre değişir , keyfim yerindeyse kalkar horon oynarım 😅
Son ses müzik acip dans ediyorum... küçük çaplı konserler vs. vs. jdjdkdkdk
Yanlız kaldığımız da yapmadıklarımızı yaparız genelde
Öncelikle kesinlikle bi rahatlama operasyonu ardından duş sonra güzel bir kahvaltı
Çayı yanıma alırım radyoyuda açarım bir şeyler ile uğraşırım
Şarkı söylerim, şiir yazmaya çalışırım, çoğu yarım kalıyor ama olsun.
Film felan aciyom full ses bazen muzik biseyler hazirliyp yerken izliyom
İftar sonrası iyi şeyler
mesela
Temizlik yemek
Playstation ve sohbet ;)
senin aklına gelen şeyi yapmıyorum :D
Film izliyorum.
Bazı şeyler yapıyorum ama burada yazamam
Anime, manga ve WEBTOON
Sıkıldiysan kahve içmeye gel
@sannoro ananın. a
Sebep