Aile & Toplum Kendinizi yuva kurmak için hazır hissediyor musunuz ve ne eksik? Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vitrinde soru 😊 Kendinizi yuva kurmak için hazır hissediyor musunuz ve ne eksik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. hissetmem 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır hissetmiyorum sebebi ise bir gelirim yok orta da ev yok eşya alacak para yok, bu önümüzde ki sene ekpss yi kazanırsam İnşAllah hayallerime kavuşacağım 🤲🤲 0 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla
CooLGuʎ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Merhabalar, evlilik bana hitap etmiyor. Evliliği düşündürecek birisi çıkarsa bir gün karşıma, o zaman hazır olurum zaten. 1 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Ömürlük düzgün biri inşallah çıkar Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Ne mi eksik 😂1.80 boyunda karizmatik civan gibi bir delikanlı eksik 😂 1 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Wildflower_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha tam ne istediğimi bilmediğim için veya emin olmadığım için hazır hissetmem istesemde uygun değil? 1 0 Yorumla
Весна9 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Etrafimda adam gibi adam eksik oldugundan hazir degilim 0 2 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Allah dan korkan insanlar bitti mi dersin Yorumla Весна9 +1 yıl Bitmedi ama baya azaldı Yorumla
elifsama Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Adam. Öyle birini bulursam hazır olabilirim evliliğe 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl şu an hazırım ama evlenmek için birkaç yıl daha bekleyeceğim. :) 0 0 Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Artık hazır hissediyorum. Bu kafa yapısına yakın zamanda girdim. Nasip kısmet bakalım 0 0 Yorumla
15430180260 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 71% +1 yıl Maaş eksik yoksa evliliğe hazırım atanmayı bekliyorum 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 865 cevap paylaştı. Her şey hazır, bir tek gelinlik boş.. :)#Vesselam 0 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben hazır filan hissetmiyorum daha elimde bir kariyer yok 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı. Önceden hazır hissediyordum ama şimdi öyle hissetmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hissederim de Rabbim ne zaman nasip eder bilmem 0 5 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Allah herşeyi gönlünüzce versin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaaaa☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim size de Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Allah razı olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden de Yorumla
aşktaktiklerii_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ekonomi böyle giderse evlilik degıl hiçbir şeye hazır hissetmıyorum 0 0 Yorumla
uyuyamıyan34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendimi hazır Hissediyorum nasipse istemem olucak... 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Bil bakalım ne eksik 😃😃 1 2 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Koca)) dürüst biri çıkmadı mı karşına Yorumla Oropaa +1 yıl 😃😃😃 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Koca adayı eksik 🤦♀️ 0 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Umarım iyi biri karşına çıkar Yorumla
Eyeswithoutaface Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sanırım biraz daha büyümem gerek 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ondan sonra hiç düşünmedim 0 0 Yorumla
Afrodit429067 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Evet hissediyorum ama bil bakalım ne eksik 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Az kaldı gibi hissediyorum. 0 0 Yorumla
IRMOS Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hissetmiyorum. Hissetsem de eş eksik puhahahah. 0 0 Yorumla
IntrovertBaşkanı Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet ben her anlamda hazır hissediyorum 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hazırım da koca yok 1 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Aklı başında Allah dan korkan insanlar kalmadı mı dersin Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk eksik 1 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Umarım gönlünce olur Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Henüz değil. 0 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Henüz çok gencim 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gereksiz 0 0 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Henüz değil 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Para eksik 0 1 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İnşallah mutlu bir yuvan olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adam eksik 😂 0 5 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Aklı başında bulamadınızmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok maalesef Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl İnsanlar Allah korkusu kalmamış haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla lospodos +1 yıl Adam mı Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Gelin eksik 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
lospodos Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Manita 0 2 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Hazır hissediymusun evlilik için Yorumla lospodos +1 yıl Yok kanka hala 15 yasinda hissediyorum aw Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bende koca eksik 0 5 Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Aklı başında şerefi olan insanlar kalmadı mı dersiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öyle Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Devir farklı insanlar da Allah korkusu Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :( Yorumla Qbeylerbeyi35 +1 yıl Üzme kendini şerefli kişilikli kalbi temiz insanlarda vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
hissetmem
Hayır hissetmiyorum sebebi ise bir gelirim yok orta da ev yok eşya alacak para yok, bu önümüzde ki sene ekpss yi kazanırsam İnşAllah hayallerime kavuşacağım 🤲🤲
İnşallah 😊
Merhabalar, evlilik bana hitap etmiyor. Evliliği düşündürecek birisi çıkarsa bir gün karşıma, o zaman hazır olurum zaten.
Ömürlük düzgün biri inşallah çıkar
Ne mi eksik 😂
1.80 boyunda karizmatik civan gibi bir delikanlı eksik 😂
🤭🤭
Daha tam ne istediğimi bilmediğim için veya emin olmadığım için hazır hissetmem istesemde uygun değil?
Etrafimda adam gibi adam eksik oldugundan hazir degilim
Allah dan korkan insanlar bitti mi dersin
Bitmedi ama baya azaldı
Adam. Öyle birini bulursam hazır olabilirim evliliğe
şu an hazırım ama evlenmek için birkaç yıl daha bekleyeceğim. :)
Artık hazır hissediyorum. Bu kafa yapısına yakın zamanda girdim. Nasip kısmet bakalım
Maaş eksik yoksa evliliğe hazırım atanmayı bekliyorum
Her şey hazır, bir tek gelinlik boş.. :)
#Vesselam
Ben hazır filan hissetmiyorum daha elimde bir kariyer yok
Önceden hazır hissediyordum ama şimdi öyle hissetmiyorum
Ben hissederim de Rabbim ne zaman nasip eder bilmem
Allah herşeyi gönlünüzce versin
Yaaaa☺️
Teşekkür ederim size de
Allah razı olsun
Senden de
Ekonomi böyle giderse evlilik degıl hiçbir şeye hazır hissetmıyorum
Kendimi hazır Hissediyorum nasipse istemem olucak...
Bil bakalım ne eksik 😃😃
Koca)) dürüst biri çıkmadı mı karşına
😃😃😃
Koca adayı eksik 🤦♀️
Umarım iyi biri karşına çıkar
Sanırım biraz daha büyümem gerek
Ondan sonra hiç düşünmedim
Hazır hissetmiyorum. 🥲
Evet hissediyorum ama bil bakalım ne eksik
Az kaldı gibi hissediyorum.
Hazır hissetmiyorum daha çok varrr
Hayır evlenmek istemiyorum
Hissetmiyorum. Hissetsem de eş eksik puhahahah.
Yani çok hazır değilim
Evet ben her anlamda hazır hissediyorum
Bazen evet bazen hayır…
Eksik olan tek şey kadın
Hazırım da koca yok
Aklı başında Allah dan korkan insanlar kalmadı mı dersin
Hissetmiyorum, hiçbir zaman da hissetmeyeceğim.
Aşk eksik
Umarım gönlünce olur
Ben hissediyorum ama hayatımda biri yok
Henüz değil.
Henüz çok gencim
Hissetmiyorum. Kafa yapıma uygun birisi.
Gereksiz
Damat adayı eksik ve memur
Evlilik bana göre değil ..!
Hissetmiyom
Henüz değil
Karı eksik
Para eksik
İnşallah mutlu bir yuvan olur
Adam eksik 😂
Aklı başında bulamadınızmı
Yok maalesef
İnsanlar Allah korkusu kalmamış haklısın