Evliligim ne durumda çok düşünüyorum?

Selam.10 yıllık evliligimiz artık değişmeye başladı sanki ya da bana öyle geliyor.9 yaşında oğlum. var biriside yolda çok az kaldı. hamilelikten önce bu durumu o kadar abartmamistim hamilelik mi beni böyle düşünduruyor onuda bilmiyorum. hamile kalmadan önce diyelim yanlış hatırlamıyorsam eşimi şimdiye kadar çok sıktım bunalttim yani herseye parliyordum alttan aliodu. son zamanlarda yinr tartismamiz oldu çok dışarı cikiosun diye bunu daha öncede soyledigimde ya çıkar ya çıkmazdı hergün geç gelmiyor tamam da neyse şimdi şimdi artık sanki evden kaçar gibi gelio bana bunlattin beni onceden diyor ve ben artık katlanamadim annemlere gitdim. ben her kavgada bosanalim. diyodum annem gidecem diodum son olayda gitmek istedim beni sanki hatasını anlasın gibi dur dur anen de dedi umursamadi hiç böyle yapmamıştı.2 gün sonra ben gelecem dedim ve geldi aldı. ama eskisi gibi deiliz simdi. evliligi duzeltmeyle ilgili video atdim ona bile sesi çıkmadı onceden haklısın doğru felan derdi. iş stresine var çok iş durumu zor Şu an kafası da dalgın ama yo değil diyor. benle ilgili oluncada sen böylesin şolesin ondan der çok gıcık oldum benim bu duruma bi çare bulmam lazım uzun oldu kusura bakmayın

Evliligim ne durumda çok düşünüyorum?