Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz Erzurum da ticaret yapıyoruz aslen trabzonluyuz da Erzurum mafyasi bizim dükkana çöktü bir ara silahla bastık hepsini dükkanı geri aldık Erzurumlular kendi halinde mafya knk kendi halinde çark çevirmeye çalışıyorlar doğuda diyarbakir mafyasi sıkıntıdır aile olarak çoklar ondan.
0
38 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Cezaevi de Erzurumu biraz memur yeri yaptılar ondan Cezaevi çok var dışarıdan çok mahkum geliyor Erzurum un yerlisinin Cezaevi ile işi olmaz kendi halinde ticaret yapan insanlar
Erzurumda kendine Dadaş ve Türk diyenlerin çoğu da Kürt gibi gözüküyor. Asimile olmuş Kürtler mi bunlar?
Babamın Erzurumlu bir tanıdığı vardı. Bu adam mafyatik bir adam. Babama Kürtleri hiç sevmediğini söylemiş. Adamın tipine bakıyorsun kendisi de Kürt gözüküyor :D
Erzurumun yerlisi kürt değil lakin şu an Erzurum da yaşayanlar çoğu kürt derken yüzde 40 50 oranında kürt vardır çok göç oldu asiret vs Erzurumlular ada kürtler karışmış kürt huyları var Erzurumlular göçmüş İzmir bursa vs oraya gitmişler.
Hasankale Aşkale Tortum İspir Uzundere Tortum vs buralar Türk gerçek Erzurumlular Karayazı Tekman Hınıs horasan çat vs buralar kürt tür yani yüzde 45 i kürt derim nüfus karışık yüzde 5 i karadenizli yarısı da dadastir Erzurumlu
La siz ne bokumsunuzda Erzurum’da silahla basıp dükkanı geri alıyorsunuz sizin g…zden kan alırlar siz bir de ağababalarınız Erzurum’u iyi bilir siz Erzurumlunun olduğu yerde icazet alırsınız önce😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz Erzurum da ticaret yapıyoruz aslen trabzonluyuz da Erzurum mafyasi bizim dükkana çöktü bir ara silahla bastık hepsini dükkanı geri aldık Erzurumlular kendi halinde mafya knk kendi halinde çark çevirmeye çalışıyorlar doğuda diyarbakir mafyasi sıkıntıdır aile olarak çoklar ondan.
Cezaevi de Erzurumu biraz memur yeri yaptılar ondan Cezaevi çok var dışarıdan çok mahkum geliyor Erzurum un yerlisinin Cezaevi ile işi olmaz kendi halinde ticaret yapan insanlar
Psikopat Vedat Ergin Erzurumlu. Allahattin Çakıcıya kafa tutmuş.
Google'a Erzurumlu mafya kabadayı yazınca dünya kadar insan çıkıyor.
Erzincanlı mafya kabadayı yazınca hiçbir sonuç çıkmıyor.
Erzincan, Erzurumdan çok çok çok daha düzgün şehir Doğu olarak.
Baba Erzurum unben biliyorum
Erzurum da bir şey yok Erzurum dan gidenler yapmıştır
Erzincanlı mafya hiç çıkmıyor. Mafya çıkarmayan Doğu şehri.
Erzurumda kendine Dadaş ve Türk diyenlerin çoğu da Kürt gibi gözüküyor. Asimile olmuş Kürtler mi bunlar?
Babamın Erzurumlu bir tanıdığı vardı. Bu adam mafyatik bir adam. Babama Kürtleri hiç sevmediğini söylemiş. Adamın tipine bakıyorsun kendisi de Kürt gözüküyor :D
Babamın mesleğinin Doktor olması sebebi ile böyle insanları da tanımış oluyor.
Erzurumun yerlisi kürt değil lakin şu an Erzurum da yaşayanlar çoğu kürt derken yüzde 40 50 oranında kürt vardır çok göç oldu asiret vs Erzurumlular ada kürtler karışmış kürt huyları var Erzurumlular göçmüş İzmir bursa vs oraya gitmişler.
Birde karadenizli iş yapanlar var işte bayburtlu rize trabzon
Senin dediğin işleri zaten Erzurum dan göçenler yapmış
Erzurum asimile oldu dediğin gibi kürtlüge kayıyor
Ben Dadaşları Kürde benzettiğimden sana bir soru soracam.
Ülkücü Haluk Kırcı, Dadaş mı Kürt mü?
Mafya Kara Mustoya bile Kürt değil Dadaş diyor Erzurumlular. Yolda gören 1 km öteden Kürt der.
Doğrudur kürde benziyor Erzurumlular Erzurum da dadaş dedikleri bence karadenizliler
Kuzey kesim sadece yani Karadeniz bölgesindeki
Karadenizli merkez de de çok var.
Hasankale Aşkale Tortum İspir Uzundere Tortum vs buralar Türk gerçek Erzurumlular Karayazı Tekman Hınıs horasan çat vs buralar kürt tür yani yüzde 45 i kürt derim nüfus karışık yüzde 5 i karadenizli yarısı da dadastir Erzurumlu
Senin asimile kürt dediğin kürt nüfusu çok ondan öyle birde iklim şartları kürtlük tipi vermiş.
Arap Sado lakaplı Erzurumlu mafya var. Arap da mı varmış.
Arap olmaz.
O başka bir şeyden dolayı öyle demişlerdir
Arap Sado lakabı. Arap değilse Kürttür zaten. Resmine bakabilirsin.
Kürttür kürtler lakap takar
Baktım da o kürt değil. Dadaş tir
Kürt yerine niye Arap diyor
Bizim eski mahallede yaşamış 90 larda aynı mahallede yaşamiz biz yoktuk tabi
İsminden dolayı o ismi koymuşlardır istasyon da arap olmaz.
Dadaş dediğin adam ya Kürt ya Arap. İkisinden biri. Ne Dadaşı yapma.
Adam bariz Kürt duruyor (Arap olabilir en fazla).
Yokk adam dadaş.
Sen bence tiplerden anlamıyorsun ayırt etmek için o yörede biraz yaşaman gerek
Dadaş tipi öyle oluyor zaten
1990 li yıllarda istasyon mahallesinde ne kürt vardı ne arap full Erzurum mahallesi ydi
Dadaş tipi öyle oluyorsa, dadaşları Kürt katagorisine aldım. Sağol.
İspir-Tortum Karadeniz kısımları hariç Kürt yani.
Kara Musto da Dadaş heralde
La siz ne bokumsunuzda Erzurum’da silahla basıp dükkanı geri alıyorsunuz sizin g…zden kan alırlar siz bir de ağababalarınız Erzurum’u iyi bilir siz Erzurumlunun olduğu yerde icazet alırsınız önce😉
mafiamiymis erzurumlular :)
Erzurumla ilgili video izliyordum az önce. Erzurumda 23 tane cezaevi olduğunu söylüyordu adam videoda.
Bana fazla geldi ama bu kadarı da.
Ben Erzurum videosundaki adamın dediğini söylüyom.
:)))) kapasiteleri ne kadarinin faal oldugu onemli :) birde orada sadece erzurumlularmi yatiyor saniyorsun :)
Vedat Ergin'i biliyor musun? Psikopatdan daha psikopat mafya. Erzurumlu. Allahattin Çakıyıcıya falan meydan okuduydu. Mühebbet hapisde yatıyor. Cezaevinde de rahat durmuyordu. Çok psikopat.
Allahattin Çakıcı bu adamın mekanı diye yanlış mekanı kurşunlattıydı.
hepsini biliyorum kardesim :)))) neyse sana iyi gunler yok oyle bisey ama yorma kendini
Arap Sadoyu falan da biliyorsundur. İnsana benzemiyor.
Yabancı forumda adamın resmini koydum. İnsana benzemiyor dediler.
Erzurumlu Arap olduğunu da bilmiyordum bu arada.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!