Ben yıllardır kaldım memleket zaten, uni orada okudum sözde tutucu yeni nesil geldi eskiler etkisiz eleman her bk oluyor ha kültür farkı var tabi ama en yobaz demek yanlış zira hakiki dadaşlar da kalmadı. Amasya da yaşıyorum oh be ferahladim o neydi öyle demedim , imkanım olsa orada yaşarım yine.
Hiç bilmiyorum ama çevreden anladığım kadarıyla doğu yu bilmeyen başta onyargiyla geliyor müptelası olup çıkıyor, gece hayatı eğlence si bi İzmir olmaz ama rahat yaşam koşulları var, ayri tadı var dışardan bilinen algılar yanlış. Teyzem doğu görevini Diyarbakır da yaptı amasyaya gelince afalladi besini sevdi ben de bilmiyorum ama sevdiriyor demek ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Alakası yok misafir perver bir sehir
Dikkat ediyorumda Erzurumda çok fazla kavga dövüş cinayet var. Felaket bir şehir.
Daha dün video izledim. 1 kişiye 10 kişi saldırıyor aynı anda falan.
Erzurm dogunun incisidir
Kim diyor ayıp ama
81 il içinde en yobaz şehir Erzurum mu?
Erzurum diyorlar hep.
Ne açıdan
Yobazlık işte
Muhafazakar olmak ayrı yobazlık ayrı insanlar bunu birbirine karıştırıyor her neyse
Ramazan dayakları meşur. Ramazanda dışarıda sigara içen kadının üzerine yürüdüler. Erkek olsa düşünemiyorum.
Kaç yıl önceden bahsediyorsun adı çıkacağına demişler o hesap şimdi her yer batının kuklası olmuş durumda. d
Biz Erzincanda 4 sene kaldık. Erzurum yakın.
Babamın anlattığı Erzurum korkunç bir yer. Aman allahım olmuş Erzurumda, nasıl bir şehir diyor.
Erzincan için Erzurumdan çok çok daha modern bir şehir dedi.
90'lı yıllardı
Ben yıllardır kaldım memleket zaten, uni orada okudum sözde tutucu yeni nesil geldi eskiler etkisiz eleman her bk oluyor ha kültür farkı var tabi ama en yobaz demek yanlış zira hakiki dadaşlar da kalmadı. Amasya da yaşıyorum oh be ferahladim o neydi öyle demedim , imkanım olsa orada yaşarım yine.
Bingöl, Urfa falan da benzerdir heralde.
Erzurumda psikopatı da çok, kavgacısı bilmem nesi.
Erzincan daha nezih Erzurumdan.
Hiç bilmiyorum ama çevreden anladığım kadarıyla doğu yu bilmeyen başta onyargiyla geliyor müptelası olup çıkıyor, gece hayatı eğlence si bi İzmir olmaz ama rahat yaşam koşulları var, ayri tadı var dışardan bilinen algılar yanlış. Teyzem doğu görevini Diyarbakır da yaptı amasyaya gelince afalladi besini sevdi ben de bilmiyorum ama sevdiriyor demek ki
Bir de Kürt olduklarını inkar eder Erzurumlular
Çünkü dadaş ve Kürt diye ayrılır, hepsi Kürt değil hepsi dadaş değil bana sorarsan ikisi de insan ayrım yapmak boş
Gerçekten yok.