Mesela kötü kalpli, kıskanç, ruh hastası bir abim vardı (insanın abi demeye dili varmıyor) durduk yere gelip gelip bana ve ablama saldırır kafamızı duvarlara duvarlara vururdu. Annem de bir yandan üzülür bir yandan da dayak yemek çok normal bir şeymiş gibi abinizdir deyip geçerdi. Bu sadece bir tanesi.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Travmaları düşünme artık onlar geride kaldı değil mi
Travma düşünülen bir şey değil ama
Senin üveyannen oldu mu? Hiç misafirler seni hizmetçi sandı mı?
Üvey annem olmadı ama konuya giriş şeklin hoşuma gitmedi.
Öz ablamın evinde besleme muamelesi gördüğüm oldu.
Dert s. ı. ķ gibidir derler herkes en büyük kendininki saniŕ
Yoo ben burada dert yariştirmiyorum
Ama bunu sen yapıyorsun kendine gelmeni rica. ederim.
Derdine şükret
Peki üvey annen sana neler yaptı
Bana zenginlik içinde sefalet yaşatti, hep kavga gürültü iftira, dışladı beni, baba sevgisi göremedim izin vermedi, babamin servetini de üzerine aldı, yillarca görüsemedik babamla ve babam kalp kriziden öldü.
Tamam çok geçmiş olsun üzücü bir şey. Kesinlikle kolay değil. Burada sana bunu yaşatan üvey bir anne. Yani senin kanından canından bir insan değil. Senin açından tarifi zor olabilecek şey annesiz büyümek, ben de babasız büyüdüm.
Annesizlik babasizliktan da zordur onu da hissedebiliyorum. Allah kimseyi anasız babasız büyütmesin.
Amin, ben 5 yaşındaydın annesiz kaldiğimda
Ama masum bir çocuğun sevdikleri tarafından korkunç bir şekilde şiddete, ihmale maruz kalmasını önemsiz bir şeymiş gibi ifade edemezsin.
İçine doğduğun, en güvende olman gereken yerde, evinde, ailende, en sevdiklerin tarafından günden güne hayatının elinden alınışını izleyip hiçbir şey yapamıyorsun.. Onların yaptıkları bütün hayatını etkiliyor.
Herkesin farkli bir derdi var takılma şükret. Babasinin abisinin tecavüzüne uğrayanı gördüm halime şükrettim. Beterin beteri var
Kaldı ki kafa insanın en önemli organının olduğu yer ya. Bütün bunlara nasıl şükret diyebilirsin? Neye şükredeyim? Öldürmediklerine mi?
Şu an yaşıyorsam tamamen tesadüfen. Yani onlar ölmemi istemediği için değil.
Ben şükrediyorum beteri olmadı diye
Kaldı ki sana diyorum bu sadece bir tanesi. Ve bu bile yeterli bence. Kolumu bacağımı kesmediklerine şükrediyorum evet sağ ol. Çok güzel moral verdin.
E ben onu da yaşayacaktım kadın sığınma evine kaçtım en son. Ben kadın sığınma evinde kaldım aylarca.
Dayak tecavuzden iyidir valla bana göre. Halime şükrediyorum
Ya sen dünyadaki bütün kötülükleri yaşamak zorunda değilsin... annesiz büyümek gibisi
5 yaşından itibaren annesiz büyümek.. Bunun tarifi acısi kelimelere sığmaz
Ama hala empati kuramıyormuş gibi davranman.. Hem de bunları yaşamış biri olarak... Hala yasadiklarimi kucumsuyorsun... Bu yasadiklarimi hiçbir çocuk hak etmez kaldi ki ben çok özel çok. zeki ve en iyi okullarda okuması gereken çok hassas ve çok akıllı bir çocuktum..
Bütün öğretmenlerim beni el üstünde tutarken ben evde bunları yaşardım ve bütün bunlar babam vefat ettikten sonra başladı... sırf babam beni seviyordu diye.. abimin korkunç kislançligi
Kardeşim senin zihniyetin bozulmuş... Allah sana yardımcı olsun... Ben sana diyorum ki neden dünyadaki bütün kötülükleri kendine layık görüyorsun? Ulan kafama o kadar darbe aldım hala kafam çoğunuzdan iyi çalişiyor ya şaka mısınız nesiniz..
Normal bir dayaktan bahsetmiyorum ya sen iyi misin..
Acılara takılıp kalmak seni kurtarmaz daha da batırır. Önüne bakacaksin geriye değil. Ayrıca şükretmeyi de küçümsüyorsun
İnsanlara tavsiye vermeden önce onları anladığını göstermen gerekir.. Yoksa tavsiyeler anlamsız kalıyor.. Ayrıca bunun şükredip şükretmemekle ne ilgisi var.. Geriye baktığımı nereden çıkardın... Bir çocuk bir genç bir şey yasamissa bu bütün insanlığın suçudur ve bütün insanlıkla ilgilidir... Toplumda yaşanan kötü şeyleri de bileceğiz ki ne kadar kotu olduğunu bileceğiz.. belki benim yaptığım paylaşımı görüp de dünyada tek ben değilmişim deyip kendisini daha güçlü hissedecek kisiler vardır.. Sen bende samimiyetini yitirdin.. utanmasan beni suçlu yapacaksın.. söylediklerin de yalan büyük ihtimal.
Bence sen bi doktora git. Gerçeklik algını bile kaybetmişsin
Bana diyene bak ya yok mu bu yorumları okuyacak aklı başında bir insan
Okuyan varsa zaten senin sağlıklı düşünme yetini kaybettiğini anlar
He he bacım
Pardon abi
Başka ne travmaların var?
Bir keresinde yengem numaradan bayıldı ve bunu gören abim oklavayı sırtımda kırana kadar sırtıma vurdu. Bu başka abim..
2 yaşındaydım.
20
Abilerin neden böyle. Onların kardeşi olarak sen ve ablanda var mı bu özellikler?
Hayir bizim ailede erkeklerde var bu bir. Kibar da tam tersi.
Kizlar
Bizim erkeklerde hep şiddet eğilimi var.
Yetişmirmeden ya da sizin gen erkekte şiddet yaratıyor
Üzüldüm ama ya
Yetiştirme daha doğrusu yetiştirmeme tarzı.. bizd erkek olması yeterli ya üstün insan olarak kabul edilip bor tarafının kaldırılması için
Mk çocuğu ya sinirim bozuldu kafanızda kırdığını okuyunca. Şimdi kaç yaşındasın?
Sırtımda
34
Ben de 2 ay kizla kaçtığımda zorluklar yaşadım ama seninki daha zormus