Tuhaf değil mi önceden 1 liraydı kahvaltılık bile yok evde
Bir simit neden 5 lira?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir ülke vergi nedir, kim verir, Para nedir, Neyi ifade eder? ödenilen vergiyi vatan toprağını düşündüğünden 100x kat daha fazla önemsenir ve kontrol edilir ise ne kazanılır?
böyle soruları sorabilip. Cevaplarını tamamen rasyonel bir şekilde verebildiği zaman bir ülke fakir kalamaz.
fakir-ekonomik kriz olan ülkelerin %100 de " Halkın vergisi " yandaş insanlara aktarılır, doğru kullanılmaz , pilansız ve savurgan harcanılır, yapılan çalışmalar birilerinin ya da bir tarafın bireysel ideolojilerini doyurmak amaçlı yapılır, Bu tarz ülkelerin yöneticileri ve siyasetçileri cümleye dini ifadelerle başlayıp - dini ifadelerle sonlandırırlar...
BİR ÜLKEYİ FAKİR KILAN TEK ŞEY " VERGİ " DEDİĞİMİZ ŞEYİN DOĞRU KULLANILMAMASIDIR.
Bilinçli olarak faiz düşürülünce herkese ters etki yaptı. Bu yaşadığımız kasıtlı bir denemenin sonuçları. Başarısız bir deney olduğu biline biline ülke ekonomisi bu hale getirildi.
Tuhaf olan bir şey yok Ülke ekonomisi çok kötü yöneticiler berbat yönetiyor ülke çok kötü durumda Tuhaf olan ne biliyor musun Bak ben sana söyleyeyim Tuhaf olan şu hala ülkenin süper güç olduğunu dünyaya diz çöktürdüğünü harika yönetildiğimizi bütün Avrupa'nın bizi kıskandığını düşünenler tuhaf
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnan çok yoruldum eşimde öyle intihar etme aşamasına geldim artık
Bu ülkede insanlar yokluğu şükür olsun zihniyeti ile karşıladığı ve ülke yöneticileri manda yoğurdu, Medine hurması ile beslendiği müddetçe bir şey değişmez.
Elektriğe zam doğalgaza zam asgari ücrete zam kiraya zam una zam susama zam yağa zam pekmeze zam, zam oğlu zam. Bu zamlar beraberinde nur topu gibi 5 liralık simit getiriyor.
O kadar çok şey saçma pahalı ki. Sen bir tek simite mi takıldın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde kahvaltilik yok diyorum simite neden takılmıyim bundan başka yediğimiz bir şey yok ev kirası 5 bin şu elektrik doğalgaz 3 bin lirayi buluyor 800 lirayla ne yiyeyim ben arkadaş