Tabiki alırım onlarda benim annem babam sayılır
Hayır rahat edemem mümkünse kendilerine başka yer bulsunlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanımıza almak değil orası onunda evi evlenince anne ve babalarımızı terk etmiyoruz seve seve kayınvalidem hizmet ederdim hatta hayalim bu annelerimizin olduğu koca bir çocuklarım ve sevdiğim adam bu arada sevdiğim adamında benimde babalarımız yok annelerimiz var...
Cevap
15Cevap
ben zorundaysam yani gidecek yerleri yoksa alırdım evet
Almaya çalıştım ama kendi istemedi. Belli bi yaşa gelmiş insanlar başkalarının yanında rahat edemiyor maalesef, düzen bozmak da istemiyorlar.
Huzurlu bir aile kurmak istersem ve özelimize değer veriyorsam sadece eşim ve çocuklarımla yaşardım.
Zorunlu bir durum varsa elbette ama keyfe keder aynı evde yaşamak istemem annem senelerce yaşadı kayınvalide kayınpeder ile kadının psikolojisini bozdular resmen
Neden almak istim ki bir evin üstüne bir ev daha olmaz ama görmeye gideriz sürekli ne yardım gerekiyorsa muhtaçlarsa eğer yardıma, yardım ederiz
Ev büyük olursa olabilir veya zor durumda olursa vs. Tabii ki kapımızı açarız, neden olmasın?
Ama ilişkimin işine edecekse tabii ki hayır, orası ayrı mevzu.
tabi ki alırım yanıma başımın üstünde yerleri var. Sonuçta biz de yaşlanacağız değil mi?
Bakıma muhtaç değilseler kabul etmem birlikte yaşamayı , yuva içinde yuva olmaz. Kendimize ait özel anlarımız olmalı
Ben rahat edemezdim ya, ayrı evde yaşayalım isterdim.
Yani çıplak dolasacksin bazen
Eşim olunca ailesine de saygım olur. Aynı ev içinde rahat edemem belki giyim tarzımdan ötürü çekinirim. Ancak aynı apartmanda olabilir.
Ev ev üstüne olmaz, mümkün olduğunca ayrı yaşanmalı. Zaruri durumlar oluşursa (hastalık vb) anca o zaman olabilir
Doğruyu söylemek gerekirse hayır hiçbir şekilde olmaz ev ev üstüne olmaz.
Hastalık veya yalnız yaşıyor ve eşi vefat etmiş ise alırım tabi ki de
Mecbursak evet, değilsek kendi evlerinde kalmalarını tercih ederim.
Yok aynı bina olabilir ama farklı evler olsun
Tabiki alırım Allah rızası için bakarım da 😊 sonuçta bizde öyle olacağız bir gün
Neden almayayım eşim isterse alırım
evde fazla oda varsa ve geçimli insanlarsa neden olmasın, hem çocuklara bakarlar ;)
Bakima ihtiyaclari varsa seve seve.
Alırım neden almayayım
Alırım tabiki onlar da ailem oluyo sonuçta
Hayır ya. Olmaz yani sorun çıkar.
Ev ev üstüne olmaz..
Olmaz, Cin Baska Peri baska abi
Ciddi bir sebebi olmalı ( hastalık vs)
Hayır ya
Aile ozlemim var. İsterim... Keşke :(
Ev ev üstüne olmaz
Aldım. Anne ömrünü yanımda tamamladı.
Ne yaparsan o önüne gelir