Evlendiğinde kendi ebeveynlerin ya da eşinin ebeveynleriyle beraber yaşar mıydın
Evet
Hayır
Sadece ihtiyacımız olursa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlendiğinde kendi ebeveynlerin ya da eşinin ebeveynleriyle beraber yaşar mıydın
Yaşarım tabii ki. Eşimin fikrine saygı duyarım. Önemli olan zaten aile bağlarını güçlendirmek. Onlarla birlikte vakit geçirmekte bana iyi gelir. Tabii ki zamanla anlaşmamazlıklar olur. Ama her ailede olduğu gibi. Benim de annem, babamla aramda sorun ola biliyor. Normal bişey. Sevgi ve saygıyı korumakla güzel bir aile tablosu yaratılmış olur.💖😊
Bunun cevabını kesinlikle hayır cevabını verdim, yani şu an için herhangi bir evlilik durumum söz konusu olmadığı için hayır diyorum ama hayatın ekonomik şartları ve zamanın neler getireceğini de bilmeden kesin konuşmak doğru olmaz.
Benim öyle bir tanıdığım var ki kendisi eşini kaybetti kızıyla birlikte yaşıyordu akciğer kanseri rahatsızlığı geçirdi ameliyat geçirdi ve kurtuldu, aynı zamanda kadın hasta olduğu için kız annesini bırakamadı şimdi damadı ile birlikte yaşıyorlar, ancak bana soracak olursanız ben şahsen doğru bulmuyorum yani eşimle herhangi bir sorun yaşadığında hep annesi başucu başımızda olacak eşimle istediğim gibi vakit geçiremeyeceğim belki ben başka bir etkinlik yapmak isteyeceğim yapamayacağım yani rahat bir özel hayatım olmayacak o yüzden istemezdim.
Ancak şu anda ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik koşullar özellikle de kişilerin yaşam şekillerini çok değiştirdiği için belki artık birçok insan aynı apartman dairesinde bile oturmayı kabul edebilir, ya netice olarak bir şeyleri genelleme yapamayız çünkü insanların yaşam şekilleri ellerindeki imkanlar buna en güzel şekilde belirler.
Bakıma muhtaçlarsa mecbur, öbür türlüsüne katlanamazdım sanırım
Ben sadece sevdiğim adamla yaşamak, onu yaşamak istiyorum, ne kendi ailem, ne de onun ailesi olsun. Sadece ikimiz olalım aynı çatıda, birbirimizi yaşayalım doya doya, herkes yerinde güzeldir. Ben sevdiğim adamın yanında, sevdiğim adam benim yanımda, aileler de kendi evlerinde, elbette ki misafirlik olur lakin herkes kendi evinde rahat hareket etmek ister.
Cevap
20Cevap
Eşimin ailesi ile yaşarım sadece.. çünkü eşimin ailesi benim kendi ailem olur zaten. ama maddi durumum iyi olması lazım hatta çok iyi olması lazım ki evlenebileyim. bu da zaman alır zaten öyle bir beklentim de yok
Eğer ihtiyaç olursa. Çocuk olmayacak zaten, belki kedi/köpek veya taşınmak için yardım gerekir. Hani kesinlikle gerekmez diyemem, belli olmaz. Herkes sınırlarını bildiği müddetçe kısa süreli bir şeyden rahatsız olmam. Ve ayrıca tahammül düzeyim ailesini ne kadar seveceğime ve tavırlarına bağlı olur.
Atalarımız ev üstünde ev olmaz lafını boşuna söylememiş. Ebeveynlerin hastalık veya başka bi acil durum gibi bir olayı yoksa eğer, aynı evde yaşamak anlamsız.
Seksi gecelikler giyip kırmızı ruj sürüp evin içinde öyle gezip eşimi mutlu etmeyi seviyorum. Kendi anne babamla eşimle yaşasam da böyle bir şey yapamam kayınvalidem kayınpederim varken de. Öyle bir evlilik bir süre sonra yıpranır ve huzursuzluklar başlar.
Sadece ihtiyacımız olursa yani hasta biri ise direkt oraya taşınırız sevdiğim kadın ve ailesi önemlidir benim için
Hayır. Bunu kimse yapmasın. Cinsel hayat berbat olur. Evliliğin yüzde 70 i güzel bir cinsel hayattan geçer.
yaşamazdım hiçbiriyle madem kendine yeni bi hayat kuramıyon evlenmenin ne anlamı var
Hayır, kendi ailem ile yaşamak bile yoruyor. Huzura ihtiyaçım var.
Zorunluluk hali dışında hayır. Her çift kendi ailesini kurmak için evlenir
İmkan yoksa olurdu tabi🙂
Ama eşimle başbaşa yaşamayı tercih ederdim. 🌸
Hayır yaşamak istemezdim kendi evim kendi düzenim olsun isterim
Zaten evlenmeyeceğim için sorun yok. Eş buldukta ailesi ukte kaldı
Artık o dönem geride kaldı. Yaşansa bile mutsuz olunur!
Ayrı bir aile olmayacaksak niye evleniyorum ben?
Sağlık durumları hariç iki tarafla da yaşamam..
Asla yasamazdim. Acil durumlarda mecburen kalınır edilir ama onun dışında istemezdim eşim istese bile karşı çıkardım o ne öyle herkesin kendi evi olsun.
Evlenmeyi ya da ikinci bireyi hayatıma yük etmeyi düşünmüyorum. yorucu
Yaşarım neden olmasın yıllarca bakıp büyüten insanlar
Rahat yaşamak isterim. Yasli insanlarla yaşamak zor. Istedigim gibi kıyafet giymeyi yatmayi film izlemeyi isterdim, tek yanliz mutluyum.
günümüzde bu olay erkek içinde kadın için de çok zor. İki tarafta çok zorlanır. sonuçta rahat edilemez...
Ben kimseyle yaşayamam
Hastadır, bakma durumu olur anca öyle
Yok yaşamam
Bir süre yaşanır sonra ayrı yaşanır.
Mecburiyet varsa evet
Ev üstüne ev olmaz
Mecburiyet olursa (bakıma muhtaçlık vs) yaşarım.
Ne gerek var dimi evlilik özeldir yani
Evet. Ev müsait olursa neden olmasın.
Hayır insan her anlamda kısıtlanmış olur
Yaşamam ara sıra giderim kalırım
beraber yaşayacaksak neden evlendik?
Çok rahat olmaz
Hayır gerçekten istemiyorum
Ben istemedim ama kaynana beni istemedi.
Hayir yasamam gerek yok
hayır..
Hayır
Hayır
Hayir
Hayır
Hayır
bir sureliğineyse evet ama yoksa hayır
Hayır tabiki
Net hayır
Hayır
Hayır tabikide