Aile & Toplum "Artık dayanamıyorum!" diyorsunuz ama neye? Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arkadaş cevreme Sevgilime İşime Aileme Dıger Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç "Artık dayanamıyorum!" diyorsunuz ama neye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. her şeye 0 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı. Dünyadaki tüm adaletsizliklere, bunu yapanların aymazlıklarına ve onu katıksız savunanlara. Bu lara ne söylesem eksik kalır. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aylık bir işimin olmamasına, şu an ekpss çalışıyorum bakalım İnşAllah tam puan alırım da kendi ilçemin belediyesine girebilirim 0 0 Yorumla
Geiltoy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ilk ücüne dayanamiyorsan cok kolay degistirmek ama Ailen ise dayanamadigin ozaman Cehennemini yasiyorsun cünkü hic birakamazsin 0 0 Yorumla
visal01 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl gereksiz insanlara kendini bişey sanıp kafadan kurup kendini vaz geçilmez sananlara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet dayanamıyorum dediğim şey eşimin sürekli Bir şeyler çevirmesi den çok bunaldım ve dayanamıyorum artık 0 1 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Kimin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Samimiyetsiz, iki yüzlü, sürekli açık arayan, menfaat düşkünü insanlara 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sapık akıl hastası anneme ve babama. Başka bir derdim yok Allah'a şükür 0 0 Yorumla
alfahan Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl komşulra, insanlara, kardeşim aracımı yıkamışım otoparka koymuşum neden göre göre arabanın üzerine sofra bezini silkeliyorsun teyzecim. 0 0 Yorumla
meliketefrik Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayat güzelde , hayatım güzel değil 1 0 Yorumla
111tektabanca111 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl hayata insanlara aileme sevilmemeye hangisini sayayım 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ailemle yaşamaya. 0 2 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Nedir sorun Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl Çok sıkıldım artık genel anlamda. Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Çevremdeki yüzsüz insanlara ailemde dahil 0 0 Yorumla
Tgy36 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sisteme dayanamıyorum insanlık kötüye gidiyor 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Dünyanın şu haline!!! 0 0 Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. İnsanlara.. Herşeye.. 0 0 Yorumla
DeryaArslan17 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Daha fazla yaşamaya 0 1 Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Hadi ya Yorumla
helen_adnr7 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Her şeye diyorum artık 0 3 Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl @helen_adnr7 az konuşamam lazım bunu Yorumla helen_adnr7 +1 yıl Neyy Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Bu konuyu Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Bahtsızlığıma 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hepsine 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsime 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnsanlara.. 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok dayanıyorum 😅 0 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Aileme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
her şeye
Dünyadaki tüm adaletsizliklere, bunu yapanların aymazlıklarına ve onu katıksız savunanlara. Bu lara ne söylesem eksik kalır.
Aylık bir işimin olmamasına, şu an ekpss çalışıyorum bakalım İnşAllah tam puan alırım da kendi ilçemin belediyesine girebilirim
Ilk ücüne dayanamiyorsan cok kolay degistirmek ama Ailen ise dayanamadigin ozaman Cehennemini yasiyorsun cünkü hic birakamazsin
gereksiz insanlara kendini bişey sanıp kafadan kurup kendini vaz geçilmez sananlara
Evet dayanamıyorum dediğim şey eşimin sürekli Bir şeyler çevirmesi den çok bunaldım ve dayanamıyorum artık
Kimin
Samimiyetsiz, iki yüzlü, sürekli açık arayan, menfaat düşkünü insanlara
Sapık akıl hastası anneme ve babama. Başka bir derdim yok Allah'a şükür
komşulra, insanlara, kardeşim aracımı yıkamışım otoparka koymuşum neden göre göre arabanın üzerine sofra bezini silkeliyorsun teyzecim.
Hayat güzelde , hayatım güzel değil
hayata insanlara aileme sevilmemeye hangisini sayayım
Ailemle yaşamaya.
Nedir sorun
Çok sıkıldım artık genel anlamda.
Hayatın olmayan adaletine
Yani düşünmedim işaretledim 😀
Boş konuşan insanlara
Çevremdeki yüzsüz insanlara ailemde dahil
Arkadaş cevreme
Sisteme dayanamıyorum insanlık kötüye gidiyor
Dünyanın şu haline!!!