Korona gibi çok ilet bir virüse yakalandım. Yatak döşeğim.. ikinci defa ölümü hissetim..
hayatta en önemlisi sağlıkken , hepimizin gideceği yer aynı iken.. İnsanlar neden ölüm yokmuş gibi yaşıyor
Korona gibi çok ilet bir virüse yakalandım. Yatak döşeğim.. ikinci defa ölümü hissetim..
hayatta en önemlisi sağlıkken , hepimizin gideceği yer aynı iken.. İnsanlar neden ölüm yokmuş gibi yaşıyor
Öncelikle çok geçmiş olsun. İnsan unutarak yol alabilen bir varlık. Dediğiniz gibi olanlar, iyice her şeyi unutup uçlarda saçmalayanlar. Olay saçmalık olunca çok gibi görünüyorlar ama azlar. Çoğunluk ise dengeli gidiyor bir hayat gailesiyle bence... Tabi biraz daha farkına varabiliriz önümüze serili nimetlerin. Onlarla çoğaltabiliriz mutluluğu iyiliği kat be kat. *** İyi ki nefes alabiliyorum, iyi ki sevebiliyorum, iyi ki merhametliyim diyerek iki cihana da sarılmak lazım.***Ha gayret, iyi olacaksın inşallah😊
Şöyle ki kardeşim insanlar böyle yani en kötü şeyi bile görürler depremi gördü yaşadı ama yine dünyaya kapılmış gidiyor yani ben buna nefis derim nefis terbiyesi derim her insanda vardır bir müddet sonra kafası dünya işine gidiyor onca şey yaşar ama hiç bir şey olmamış gibi devam eder tamam çok kendini yorsun falan fistan demiyorum ama yine de ölümü unutup dünyaya vermek ne kadar mantıklı ki saçma yani az biraz düşünseler ne güzel olur
Cevap
5Cevap
35 yaşında olunca tabi böyle psikolojik bunalıma girmn normal
Çünkü hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünya için
Yarın ölecekmiş gibi ahiret için
Çok cesuruz aptallık seviyesinde
Aynı durumda saylrm
Nefise uymak
Evet.. Yemin ederim böyle bir acı 😩 yok. Nefes almakta zorlanıyorum belim öyle ağrıyor ki.. Aslında tüm bedenim yerinden çıkacak gibi
Unuttukları için
Gecmıs olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?