Kocam artık beni beğenmiyor mu?

İki senelik evliyiz. Ben üni mezunu bir ev hanımıyım. Eşim işe çok az gidiyor genelde evde. Ben evde güzel yemekler yapar bol bol misafir ağırlarım evimi süslerim elim yatkındır biraz. Duvarlar tablolar yapar asarım bir keyif balkonu yaptım gören herkesin ağzı açık kalır. Eşimin ailesiyle ilgilenirim bir sürü yeğeni var onlar yabancı dil ve matematik dersleri veriyorum. Bu arada kendimi çok yıprattım. Yani eskisi gibi giyinemiyordum eşimin aileside laf yaptıgı için artık şortlar yırtık pantolonlar croplar kalktı. Aslında fiziğim güzeldir yüzüm bence çok çok iyi değil hatta kadınsı bir suratım yok daha çocuksu ama temiz masumane. Eşimin dışarıdaki kadınları daha çok beğendiğini hissediyorum bana çiçek almayı kesti çiçek alma bir erkeğin karşısındakini kadın görmesiyle alakalıdır. Ben biraz çocuk ruhluyum severim böyle hareketleri eşim daha kadınsı olmamı istiyor. Fark ediyorum eskiden oturur beni izlerdi şimdi benimle konuşurken bile yüzüme bakmıyor. Bazen dikkat ediyorum yoldan geçen bir kadına bakacakmı diye bakıyor. Benden sogumasının nedeni nedir. Tatile gittik yanıma güzel çekici kıyafetler götürdüm bara inince kadınlar dahil herkesin gözü bendeydi ama o yine oraya balayına gelen bir çifti gözüne kestirmiş gözü hep onları arıyordu. Tek Türk onlar ve biz vardık. Moralim bozuluyo ne yapmalıyım gün içinde çok yogunum sabah kalkıyorum kocaman bir sofra hazırlıyorum bir sürü millet yeğenele geliyo dersler ödevler vs sonra aöğle yemeğine başlıyorum bir yandan. basit yemeklerde beğenmez beyfendi. Makarna vs hayatta sevmez tek çeşit yemez o sofra dolu dolu olacak. Ama bir gün şu kapıyı bak bugün sana şunu aldım diye açmak yok. Bir bileklik bile almıyor ya bu kadar düşüncesiz olunurmu? Benim uzun tırnaklı daha seksi giyinmemi istiyor bir yandan da ailesinin isteidiği gibi olayım istiyor uzun uzun elbiseler giyiniyorum. bir yere giderken giyinirim saçımı başımı yaparım ama bu adamın artık bende gözü kalmamış gibi

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca cimrileşti eskiden antin kuntin şeylere büyük paralar harcardı hemde parası yokken. şimdi var üşüyorum diye ısıtıcı aldım gitti iptal etti rezil oldum 390 tl kumtel (fakir kliması) almıştım çok moralim bozuk arkadaşlar
Kocam artık beni beğenmiyor mu?