Burnumla ilgili zorbaca konuştu. Kezban gibi giyiniyorsun falan diyor. Seni zaten kıran kişiler var diyor. Dış görünüşüm benim elimde olan bir şey değil. Bazen düşünüyorum da kardeşim bile dış görünüşüme kırıcı konuşuyorsa hayatıma girecek arkadaş, sevgili falan da hayli hayli konuşur. Keşke kırık kalbimle uçup gitsem şu dünyadan
Güncellemeler
+1 yıl
Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim
Kardeşim dış görünüşümle ilgili kırıcı konuşuyor ne yapmalıyım?
Hayatın gerçekleri etrafımdaki insanlar ve önceden hayatımda olan insanlar bana çirkin olduğumu kırıcı olarak öğrettiler. Bende kendimi sevip, aynays bakıp fotoğraf çekilebilmek isterdim
Benim canım acıyor diye onun canını yakarsam farkım kalmaz. Sadece muhtemel sonu bekliyorum umarım Tanrı bir an önce alır da canımı kimsenin kırıcı lafını duymam
Yanlış anlamayın ama eninde sonunda bu hayattan gideceğiz Allah korusun diyerek sadece bu çöpten dünyada daha çok vakit geçirmemi istersjniz Ben zaten her şeyden bağımı koparıyorum yavaş yavaş dünyaya uyum sağlamaya çalıştım olmadı ne kadar denesemde o söylenen kırıcı laflar beynimin köşesinde duruyor hala
Haline şükür etmelisin kendinle barışık ol biraz ne bu tavırlar benimde burnum büyük napalim küselimmi hayata kimin ne düşündüğü umrumda değil umrunda olmasin
Hiç bir şey yapmıyorum ki ona kötü bende yoruldum artık geçmişte zaten zorbalığa uğradım çok kez dış görünüş yüzünden tam atlattım falan derken aynı döngüye geri döndüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir gün kendini ve hayatı sevmeye başladığında dünyan değişecek ve onu sen yeniden inşa etmiş olacaksın. İlk olarak kendini sevmelisin.
Zaten sevmeye çalışıyorum kendimi ama aynı döngü yine oluyor. Psikolojik olarak bıkıyor insan bir süre sonra
Terapi alma durumun varsa git kaçırma
Alsam da fayda etmez ben çünkü bu düşünceyi kalıcı bir şekilde kabul ettim.
Ya abarttınız kadar kötü değilsindir Bi kaç dokunuş lazım belkide sadece
Kötü olmasam dış görünüş olarak bu kadar cevap vermezdim. Makyaj da yapsam çöp normalde çöp
Çok üzüldüm bu kendinize karşı bu kadar acımasız oluşunuza çok...
Hayatın gerçekleri etrafımdaki insanlar ve önceden hayatımda olan insanlar bana çirkin olduğumu kırıcı olarak öğrettiler. Bende kendimi sevip, aynays bakıp fotoğraf çekilebilmek isterdim
Kezban gibi giyinme nasıl oluyomuş diye bi sorsaydın keşke
Belki de haklıdır ben ona o kadar anlayışlı davranıyorum o sürekli kırıcı oluyor
Cinsiyeti ne, erkek mi?
Kız
Peki hanginiz açık giyiniyor?
O daha çok giyiniyor bende giyiniyorum ama rahat seyler giyiyorum ben daha çok
Etek/elbise tarzı giyindiğinde özellikle bu şekilde davranıyorsa belki
Normalde de davranıyor
Kızlar neden böyle fesat ve kıskanç oluyor 🤦
Ben hiç kiskanmam insanları neden kıskansın ki benden güzel kendisi
Tek kıskanma nedeni güzellik mi, ayrıca neye göre kime göre?
Güzel olsam dış görünüşüme laf etmezdi kardeşim, kardeşim dışında da dış görünüşüme laf söyleyen oldu
Keşke kabullenmeseydin 🤦
Birden fazla kişi söyleyince kabulleniyor insan aynaya baktığımda fotoğraf çektiğim zaman da zaten çirkin olduğum belli oluyor
Neyi merak ettiniz
Tipini /fiziğini.
Neyi bu kadar kendine ait olduğu haldr kötüleyecek kadar nefretle taşıyosun sen?
Ne o görüp biraz da siz laf söyleyeceksiniz herhalde
Öyle bir niyetim yoktu ama içine kurt düşürmeyim en iyisi 🙏
Yanlış anlamayın dediğimi yaşadığım seylere göre izlenim çıkarıyorum eğer ters cevap verdiysem kusura bakmayın
Estağfurullah, istemezsen zorlayamam tabi sorun yok 🤗
Teşekkür ederim anlayışınız için
Rica ederim 👍🙏
Kardeşin bence dayak istiyor. Patlat iki tane bak nasıl düzeliyor
Şiddet uygulamam insanlara ama psikolojik olarak çöktüm artık
Sen uygulamıyorsun onlar sana uyguluyor ama
Benim canım acıyor diye onun canını yakarsam farkım kalmaz. Sadece muhtemel sonu bekliyorum umarım Tanrı bir an önce alır da canımı kimsenin kırıcı lafını duymam
Allah korusun.
Yanlış anlamayın ama eninde sonunda bu hayattan gideceğiz Allah korusun diyerek sadece bu çöpten dünyada daha çok vakit geçirmemi istersjniz Ben zaten her şeyden bağımı koparıyorum yavaş yavaş dünyaya uyum sağlamaya çalıştım olmadı ne kadar denesemde o söylenen kırıcı laflar beynimin köşesinde duruyor hala
Acilen psikolojik destek almalısın
Anlatsanızda bir şey değişmez böyle yaşar giderim
Yaratan en güzel sekilde yaratmamışmı kime ne senin nasıl göründügünden boşversene sen takma kafana
Yaratan güzel yaratsaydi bu lafları yemezdim bence
Haline şükür etmelisin kendinle barışık ol biraz ne bu tavırlar benimde burnum büyük napalim küselimmi hayata kimin ne düşündüğü umrumda değil umrunda olmasin
Kan bağım olan biri diyor bunu yani takmamak olmuyor ki
Kim olursa olsun belki kıskanıyor seni nerden biliyorsun özgüvenini yikmasina izin verme
Kendisi benden güzel beni kiskanacagini zannetmiyorum
Sende ondan daha güzelsin ozaman. Kardeşin de kibir abidesine benziyor ya da ukalâ
Ben mi güzelim gece gece iyi güldüm ya. Benim güzel olma ihtimalim falan yok yanlış anlamayın ama
Ohoooo sen niye eziyosun kendini acaba bir silkelen bence her şey senin elinde iken ne bu karamsarlık
Karamsarlık değil aksine kabulleniş bu hayat herkese aynı davranmıyor maalesef.
Yahu her şey senin elindeee farklı davranmıyor diye bırakalım mı mucadeleyi farkını ortaya koysana yap mücadelini sen
Denemeye çalışıyorum olmuyor yani bazen pes etmek iyidir
Hayır hayır asla pes etme savaşa devam sabırla sükunetle
Savaşa savaşa psikolojim mahvoldu sadece bu hayattan gidiş günümü bekliyorum
her şey gönlünce olsun pes etme bu hayat güzel sende güzelsin mucadeleni vermeye devam et güzelim..
Kardeşinin cinsiyeti nedir
Kız
Ozaman kesinlikle kıskanıyor seni
Hiç bir şey yapmıyorum ki ona kötü bende yoruldum artık geçmişte zaten zorbalığa uğradım çok kez dış görünüş yüzünden tam atlattım falan derken aynı döngüye geri döndüm
Dış görünüşün belkide çok iyidir sen kendini kötü sanıyorsundur
Onun dış görünüşü benimkinden daha iyi. İnsanların özellikle erkeklerin beğeneceği tipte
Bu zevk meselesi bilemezsin
Dış görünüş yüzünden kardeşim dışında da insanlardan laf yedim o yüzden benim dış görünüşüm her türlü kötüdür herkese göre