Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar en büyük yüz ölçümüne sahip Konya olacaktı düzeltiyorum yanlış yazmışım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben 3 en çok nüfüs şehir alan şehir olarak Ankara 'yı söyledim. Yoksa Konya ve Sivas ilk 2 dedir. Konyalılara ve Sivaslılara selam olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türkiye'nin en büyük kısmı Ankara yazısını görünce beni bi gülme tuttu, diğer kısımları okumadım bile. Az daha çalışmalısın.
O zaman canım olmasaydın güncellemeyi de okurdun 3 şehir arasında en büyüğü Ankara diye yazdığımı görürdün telden giriyorum ve dışarıdayım hızlı hızlı yazdım
Kpss çalışmasından mı çıktın
bak şimdi şehir büyüklükleri nüfuslarına göre belirlenir ya bende bu üç en büyük nüfuslu şehirlerden en büyüğü yüz ölçümüne göre ankaradır dedim. Yoksa nüfusu katmadan sadece yüz ölçümüne bakılırsak 1. Konya 2. Sivas 3. Ankara oluyor zaten ilk cümlemde belirtmişim bir şehrin en büyük olmasını belirleyen nüfus sayısıdır diye.
İstanbul bir dünya şehridir, İzmir ise Türkiye'nin bir şehridir...
Sebebi ise geçmişte başkent olmasıdır. Onun dışında İzmir İstanbuldan çok daha büyüktür matematiksel yüz ölçümü olarak. İstanbulluların kendilerini tek avutabilmelerinin sebebi zamanında İzmir başkent seçilseydi ne bahaneniz olacaktı acaba. Ona bakarsan şu an Ankara daha kıymetli ve en büyük şehir.
Nicomedia da Roma İmparatorluğuna 46 yıl başkentlik yaptı ona bakarsak...
Konu başkent oluşu değildir, konu jeopolitik yapısı ve tarihsel konumudur. Yurtdışında bile gidip Türkiye desen bilemeyen çıkar ama İstanbul deyince ooow İstanbuull derler...
@LejyonerTR O küfürlerini sana geri iade ediyorum. Kimin ezik olduğu ettiğin küfürlerinden belli. Varoş seni. Ne ağladın be
@LejyonerTR Sen okuma yazma öğren cahil. İstanbul başkent olduğu için zamanında iş adamları yatırım yaptığı için merkez orası demişim ekran görüntüsü mü atalım heceleye heceleye olmayan beynine mi sokalım harfleri? Neyse Annen baban yetiştirememiş seninle muhatap olup seviyene ineceğimi düşünüyorsan engellendin. Kudurmaya devam edebilirsin.
Küfre gerek yok, yanlış bilinen bir şey de olabilir, yanlış düşünce de olabilir...
Jeopolitik yapısından çok tarihsel konuöududr dedim ya başkent olması ve bu yüzden zamanında iş adamlarının yatırımlarını yapması. Yoksa başka hiçbir özelliği yok.
Dünya üzerinde 2 kıtayı birbirine birleştiren kaç şehir vardır?
Aynı anda tren yolu, havalimanı, karayolu olan, gemi yolu için boğaz geçişine sahip olan?
Bu arada İzmir çok güzel ve tarihi bir şehirdir, İzmir'i asla kötülemem ve aksine tatil için tercih ederim... Ama bırak İzmir tatil yeri kalsın...
@LejyonerTR 3 büyük şehir arasında kıyaslama yaptım büyüklük olarak. Okuma yazmayı hala öğren diyorum ki aile terbiyesinin olmadığı durduk yere ettiğin küfürden anlaşılıyor sana son kez yazıyorum kudurup attığın yorumları bundan sonra siliyorum. 1 konya 2 sivas 3 Ankara ama bu 3 büyük şehir arasında deniyor umarım olmayan beynin algılar omega 3 tavsiyem bundan sonra elini yorma yorumlarını tek tek silicem devamında da engelleyeceğim soru benim sorum çünkü ben yönetiyorum.
Ben de susayım madem, arada kaynamayalım :)
Beyefendi 2 kıtayı birbirine birleştiriyor olabilir benim burada bahsettiğim güzellik. Soruda yazdığım özellikler. İzmir tatil yeri değildir sadece İstanbul'dan çok daha büyük bir şehirdir ve nezih yerleri çok daha fazladır. Bu özellikler olarak hiçbir farkı yok diyorum ve siz farkında iseniz İstanbul'u dediğim yerlerden değil ya geçmişte başkent olmasından ya da öteki yerlerden savunabiliyorsunuz öteki türlü hiçbir farkı yok
@LejyonerTR Bana bak seni de seni o terbiyesiz edememiş bacım ananı da hadi ordan. Senin ağzına ayrı burnuna ayrı biber sürerim o. ro çocuğu. Düzeltmede gayet bilgili olduğum 3 şehirden bahsediyorum yazmışım * koyduğumun kardeşim illa ananızdan o. rospu bacılarınızdan vurmadıkça başka kadınlara böyle konuşmamanız gerektipini anlamıcaksınız istanbulla ilgili gerçekleri söylemem ne kudurttu ya şimdi s. iltir ol hadi or. ospu ananı sik okey?
seni terbiye edememiş orrrrrrrrrrrr ananı ibeyim olacaktı. senin ağzına ayrı burnuna ayrı ayrı mıçarım olacaktı hadi yallah
@LejyonerTR Ananın çuval olmuş * . cığı ile karıştırma anca ananı gibersin o daha yakınında anandan çıkarken ananın bak kardeşim çok gördün tabii hadi.
@LejyonerTR böyle bol bol kapak edilir popo edilirsin senin ayakkabımın topuğu ile gözüne bastıra bastıra oyar birr tarafını balta ile keserim ittir git şimdi hadi. o.. punun ötünden doğurarak mıçtığı hakettin ama
Kanka sen insansın sıkıntı yok soruda ben 3 büyük şehir olarak Ankara en büyüğü diye belirtmedim detaylı telden hızlı hızlı yazdım bir andan iş yapıyorum bu manyak normal konuşurken sana yazdıklarımı görünce başladı küfürler etmeye işte ahlaksız anaları doğuruyor p. ipili oğluşum diye sokaklara salıp ilgilenmiyorlar
@LejyonerTR Kendi ananla ilgileniyorsun enseest kardeş lafllarımı da çalma hadi
@LejyonerTR Ne ağlaması lan küfürleri yedin şimdi gırgır geçiyorum diye döneklik yapma hadi
@LejyonerTR ne copy pastesi rezil olması canım okuma yazma bilmiyorsun daha hadi
@LejyonerTR Oc olan tek kişi sensin bana uzun uzun yazıyorsun deyip kendin uzatman küfürleri ne güzel yedin ama anasını pazarlayan ensest yorumlarını inadına siliyorum kudur
@LejyonerTR Kendi ananla karıştırma her kadını ananı arkadaşlarına satp fırlatıyorsun yazık kadının a. mı ötü kokuyor pazarlanmaktan ve silicem kudurrrrr
Ülke ekonomisi İstanbul üzerinden dönüyor, her şehrin ham kaynak ve yurt dışı işlemleri konumundan dolayı İstanbul üzerinden yürütülüyor
Evet ama bahsettiğim şehir güzelliği ve yüz ölçümü büyüklüğü elit yaşama şekli
Gösterilen medya tarafı hep ve kolay ulaşılır İstanbul ve bizlerede bilgi veren aynı tanıtımlar, herkes sizin gibi merak ediyor olsaydı öğrenmiş olurdu, istanbulun bir kısmı İstanbul olarak yansitilabilir durumdadır
Tamamı güzel ya da elit değil
Hah benim dediğim de bu işte. Ve 3 büyük nüfuslu şehir olarak Ankara en büyüğü dyüz ölçümüdür diyorum millet başkadı konya bilmiyorsun bilmem ne diye ya 3 şehirden bahsediyorum banane konyadan sivasdan en çok nüfüs alınanlar arasında en büyük şehir denir ya 1. ci ankaradır dedim bu yüzden
İstanbul'da yaşamadan anlaşılmaz ki
Evet dediğim gibi elit yerlerinde yaşamadıktan sonra övülmesinin bu kadar anlamı neden olur bilmem. Ki elit yerleri dışında full deprem bölgesi
Biri orta anadoludan İstanbul'a gidiyor, bişey yaşadım sanıp geldiği şehire almanyadan gelen işçiler gibi gelebiliyor ve böyle öğrenip yansıtıyor, iş imkanı hep orada oldu geçmişte ve taşı toprağı altın denildi, buda istanbulu şöhretli, orada bulunmuş olanı iş bilen fikir erkan sahibi insan yaptı
Evet zaten İstanbullular'ın tek savunması bu zamanında eskiden başkent olduğu için iş adamları oraya yoğunlaştı bir de asya avrupa kıtası birbirine bağladığı için dünya üzerinde başka hiçbir ülkede de bu yokmuş tek savunabilmeleri bu ee diyorum ama İzmir daha büyük şehir elit yerleri deniz kenarı yerleri daha fazla dediğimde bir şey denemiyor.
Fiziksel güzellik olarak savun bana diyorum tık yok
Onlarında tamamı istanbullu değildir
Olsun, yaşadığımız yer bizlerle güzeldir
Evet helal olsun beni tek siz anladınız. Böyle İstanbullular iç savaş çıkarmışım gibi tepki verdiler :D Gerçekleri söylüyoruz tabii :D Öyle bir davranıyorlar ki sanki yüz ölçümü olarak İstanbul en büyükmüş gibi sinir oluyorum. İzmirede sahillere köprüler dik aynısı işte
Yazdıklarinizi okumak guzel, anlayabildigime sevindim
Teşekkür ediyorum sizin gibi nezih insanları görebilmek çok çok güzel.
Lütfen, tek nezih değilmişim