AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Konunun ne şekildiğine çıktığına göre değişir ama esas sebep kıskançlıktır.
Yahu o sürekli beni kıskandırıyordu akşam yemeği teklifi aldım dedim küstü , güç bela sabah ağzını açtı bu sefer ilgi gösteriyorum görmüyorsun dedi o an zaten iyi değildim direk engelledi bu sefer ama çok sinirlendi teklif aldım dememe çünkü normalde sana karşı duygum yok diyordu umrunda değildi ama ama teklif aldım diyince birden aşırı bir kıskançlık sardı sana yetmiyorsam kıymetini gerçekten bilicek birine git dedi o an şaka yaptım dedim görüldü attı
Sonra engelledi işte
Engeller tabi erkeği kıskandırmaya çalışmak ilişkiyi bitirme noktasına getirir. Güveni gider Maid coppin efect Erkekler için geçerli kadınlar için ters etki yapar.
3. Şahıştan bahseden kızdan hiç bir cacık olmaz olduğu için
Yahu o sürekli beni kıskandırıyordu akşam yemeği teklifi aldım dedim küstü , güç bela sabah ağzını açtı bu sefer ilgi gösteriyorum görmüyorsun dedi o an zaten iyi değildim direk engelledi bu sefer ama çok sinirlendi teklif aldım dememe çünkü normalde sana karşı duygum yok diyordu umrunda değildi ama ama teklif aldım diyince birden aşırı bir kıskançlık sardı sana yetmiyorsam kıymetini gerçekten bilicek birine git dedi o an şaka yaptım dedim görüldü attı
Sonra engelledi işte
Yorumun?
Onu tahrik sinir etmenin şakası yok artık sana kolay kolay ısınamaz emin ol hiç başlamayın daha iyi devamlı sinir olur sana
Ama o beni kıskandırıyordu
Neden şimdi bana kızdı
Erkeğin kıskanması ile kadının kıskanması aynı değil
O zaman niye beni kıskandırıyor? Ayrıca aynı değil ne demek 😣 tamamen küstü mu bana bir şaka için
Bazı şeyleri anla diye biraz uzaklaşmak istemişdir merak etme 😄
Yani geri döner diyorsun? Asıl onun çok şeyi anlaması gerekiyor bende insanım. O bir şey yapınca iyi.
Böyle rakabete girerseniz kazanan çıkmaz 😄
Ya gülme ciddi bir şey sordum o engeli birkaç güne kaldırır mı
Nerden bileyim kahinmiyim nasıl bir soru bu
Birkaç gün idrak etmen icin süre verdi dedinnnn
Yok bazı şeyleri anlaman için biraz zaman vermiş olabilir belki kendine dedim
Peki teşekkür ederim
Bilgilerin için
Rica ederim
İnşallah döner
bir şey sorucam
Şimdi o beni engelledi ya bende onu emgelledim o engeli kaldırana kadar bende kaldırmıyım dimi
Yani kaldırsan hatasını anladı der kardırmasan ne der ayrı dert
😣😣😣 , sen birini seç bana söyle onu yapayım neyse kaldırıyorum ya engeli
Normalde o asla engellemesi engellemek zayıfların işi derdi kavga ettiğimizde sen engelle beni derdi ama çok sinirlenmiş olmalı ki kendisi engelledi bir şey demeden o zaman bana gerçekten değer veriyor ve beni gerçekten kıskanıyor
Değer vermese kıskanır mi kıskanmaz sen bildiğini yap seçimler senin hayat senin bir şey diyemem
Ama işte sorunca sana karşı bir şey hissetmiyorum diyordu o yüzden şüphe duyuyordum zaten ondan dolayı biraz soğuk yapıyordum iltifat edince teşekkür bile etmiyordum çünkü biraz dengesiz davranıyor ama son günlerde gerçekten bana değer verdiğini düşünüyorum çünkü o asla ilk mesajı atmaz 3 yıldır böyle huyu son 2 haftada 2 kez hep o küstükten sonra dönüp 2 kere geri yazdı
Sabah sana karşı çok güçlü duygular hissediyorum şu an çok heyecanlanıyorum ne yaptın bana büyü mü yaptin sana aşık oluyorum dedi dalga geçme dedim ciddiyim dedi bilemedim
Küsmek nedir da erkek de boş ver o zaman salla gitsin Kendine daha iyi bir erkek bul
Bir soğuk bir sıcak anlamadım ben bunu
Öyle deme son yazdığımı da oku bir üstte
Evet işte dengesiz diye çekiniyorum ondan sabah senden çocuğum olsun istiyorum sana benzeyen bir kız benim çocuğumu taşısan sana toz kondurmam dedi
Tm bu kadar aşıksa seni benimsediyse neden engel attı o zaman silmek bu kadar kolay demek ki onun için
Neyse bilmiyorum bak çarenize ben anlamam aşk meşk den hiç
Işte bende onu soruyorum acaba dalga mı geçiyordu benimle diye hadi dalga geçti her zaman o yüzüme vurur herşeyi ve asla engellemez ve beni kiskanmaz ki mesela ona akşam yemeği teklifi aldım dedim eskiden olsa bana defol git umrumda değil derdi şimdi ben sana yetmiyor muyum madem öyle senin kıymetini bilicek biriyle konuş dedi küstü dün akşam sabah yumuşadı bu sefer iltifat etti cevap vermedim çok sinirlendi başka kıza söylesem bunları takla atardı sen soğuk yapıyorsun dedi engelledi sjsjsj
Bunun nedeni senin dengesiz tavırlarından dolayı sana güvenmemem dedim cevap vermeden daha ben yazarken engelledi
Yaaaa akıl ver lütfen
Ablacım bilmiyorum inan sizin aranızda olan bir şey ben bir şey yapamam sizin birşeyler yapmanız gerek
Peki
Hâlâ engeli kaldırmadı 😢 çok özledim gerçekten
Ölüyor gibiyim acaba ne yapıyor
Napsın abla başının tacı mı yapsın
Lxlclclcpc
Yapsın
Tamam ablam benim
Sen kaç yaşındasın
31 bence
@pharos eğer 31 ise ona teyze diye hitap edip hürmet göstermem gerekiyor çünkü aramızda 10 yaş fark olmuş oluyor.
Benden 1 yaş küçüksün
@pharos 24 ya naptınız
@ayseglrrr çıtırsınn
Kadının başka biriyle olduğuna dayanamaz
Kıskançlık ve paylaşmama duygusu olabilir mi?
Bizde öyle değilmiyiz bacım zaten
Onu görmüyor
kıskanır çünkü
Kuzum çok mu susadın dilin dışarı çıkmış 🤣🤣
ne konuştunuz ki?
Yahu o sürekli beni kıskandırıyordu akşam yemeği teklifi aldım dedim küstü , güç bela sabah ağzını açtı bu sefer ilgi gösteriyorum görmüyorsun dedi o an zaten iyi değildim direk engelledi bu sefer ama çok sinirlendi teklif aldım dememe çünkü normalde sana karşı duygum yok diyordu umrunda değildi ama ama teklif aldım diyince birden aşırı bir kıskançlık sardı sana yetmiyorsam kıymetini gerçekten bilicek birine git dedi o an şaka yaptım dedim görüldü attı sonra da hemen engelledi nedeni ne ya beni gerçekten seviyor ve kıskanıyor mu?
Kıskanmış seviyorvsanırım
Kıskanır
tribe girmiş
Kıskançlık duygusu :)
Duruma göre değişir
kıskanır
kıskanıyordur