Üvey oğlum sürekli ders yap dediğimde üvey babam eskiden beni dövüyordu diye ağlayarak acıtasyon yapıyo normalde böyle bişey yok?

merhabalar üvey bi oğlum var kocamın oğlu önceden annesiyle ve annesinin eşiyle kalıyordu sonra biz aldık şu an ben bakıyorum. çocuk 10 yaşında normalde çok mutlu hiç bişeyi kafasına takmaz sorumsuz umursamaz babasının tek oğlu şımarık her istediği olan bir çocuk. derslerle alakası yok okulu sevmiyor sürekli babamın parası var diyor vs babam zengin dedem zengin gibi konuşuyor. derslerle daha başarılı olsun diye özel öğretmen tuttum benımde branşım anaokulu öğretmenliği bende destekliyorum eğitim olarak hep yardımcı oluyorum. fakat çocuk ders çalışmaya ne zaman gitse ağlama krizine girip kendini sıkarak zorla ağlyor sonrada neden ağlıyorsun dediğimizde eskiden üvey babam bana şiddet uyguluyordu diyor ben bunun olmadığını pedagog yardımıyla annesiyle konustum vs. böyle bişey yok çocuk neden böyle bişey diyor ve bunu neden kullanmaya çalışıyor lütfen başına böyle olay gelen varsa konuşalım benim çocuğum hiç yok nasıl davranacağımı bilmiyorum

Üvey oğlum sürekli ders yap dediğimde üvey babam eskiden beni dövüyordu diye ağlayarak acıtasyon yapıyo normalde böyle bişey yok?