Güncellemeler
+1 yıl
Tecrübesiz olur falan diyorlar da ne alaka yani bir insanı sevmek, saygı duymak, kıskanmak tecrübeyle mi oluyor saçmalamayın Allah aşkına ya
Az önce bir soruda olmam demiş çoğu kişi birde bir ara ben belli bir yaşa kadar asla flört sevgili düşünmüyorum demiştim bir çocuğa bayağı dalga geçti aslında güzel sayılabilecek bir kızım çok teklif aldım ama önceliğim kendim ve eğitimim oldu hep hala öyle de ileride sıkıntı olur mu? Bu arada bana bunu diyen çocuk da her gün başka kızla gezen tozan, aklı havada, hovarda bir tipti başkaları da dedi hatta çıkma teklifini kibarca reddettiğim çocuk herkese o evlenmeyi düşünmüyormuş falan demiş 😑 birkaç tanesi de sürekli cidden hiç sevgili yapmadın mı, niye böyle yapıyorsun diyorlardı sürekli ayrıca bir tanesi bak hala sinirlenirim yaptın yaptın ileride yapamazsın falan demişti bende hayır daha iyi olur ekonomik özgürlüğüm sağlanır rahat rahat gezeriz dediğimde ne mağlum kettlede (yanlış yazmış olabilirim) makarna yapmayacağın falan diyip dalga geçmişti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet iki tarafta utana utana her şeyi öğrenerek yaşarlar 🤷🤷😂
Utanma belli bir yere kadar olur arkadaşlıkta Bile 4 hafta sonra arada belli bir samimiyet oluşuyor
Doğru her şey alışana kadar sonrası rahat bir ilişki acemilik iyidir😂
Olmazdım şimdi gelir geçmişimi kıskanır deşmeye kalkar krize girer sorar da sorar uğraşamam
Bence geçmiş geçmişte kalır takılmaz akıllı bir tipse de genel olarak herkes böyle düşünüyor
Ne fark eder ki? İyi biriyse ve ona karşı hislerim varsa tabi ki.
Ne bileyim geçen yıl falan çok üstüme gidildi de mutluyum yani hele bir elim ekmek tutsun eş dost zaten bulunur
Öyle konuşanlara çok aldırma. İnsanlar okul bitsin , iş bul , evlen , çocuk yap gibi bir sıralama yapıp herkesi de o sıkalaya sokmaya çalışıyorlar. Nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Mutlu olman dileğiyle.
Ya birde lisede ergen ergen yapış yapış ilişkiler çok komik geliyor bana ya üniversite neyse de
Sen lisede misin?
Benim de olmadi. Elimde olsa isterim ki onun da hic olmasin…
Kaldimo öyleler
Var ama çok az
Aynen doğrudur bana denk gelmedi ihtimali 000000.0000.1
Olurum
Evet çünkü benim de hiç sevgilim olmadı