Daha önce hiç sevgilisi olmamış kızla, erkekle sevgili olur muydunuz?

Az önce bir soruda olmam demiş çoğu kişi birde bir ara ben belli bir yaşa kadar asla flört sevgili düşünmüyorum demiştim bir çocuğa bayağı dalga geçti aslında güzel sayılabilecek bir kızım çok teklif aldım ama önceliğim kendim ve eğitimim oldu hep hala öyle de ileride sıkıntı olur mu? Bu arada bana bunu diyen çocuk da her gün başka kızla gezen tozan, aklı havada, hovarda bir tipti başkaları da dedi hatta çıkma teklifini kibarca reddettiğim çocuk herkese o evlenmeyi düşünmüyormuş falan demiş 😑 birkaç tanesi de sürekli cidden hiç sevgili yapmadın mı, niye böyle yapıyorsun diyorlardı sürekli ayrıca bir tanesi bak hala sinirlenirim yaptın yaptın ileride yapamazsın falan demişti bende hayır daha iyi olur ekonomik özgürlüğüm sağlanır rahat rahat gezeriz dediğimde ne mağlum kettlede (yanlış yazmış olabilirim) makarna yapmayacağın falan diyip dalga geçmişti.

Güncellemeler
+1 yıl
Tecrübesiz olur falan diyorlar da ne alaka yani bir insanı sevmek, saygı duymak, kıskanmak tecrübeyle mi oluyor saçmalamayın Allah aşkına ya
Daha önce hiç sevgilisi olmamış kızla, erkekle sevgili olur muydunuz?