Annem ve babam bana inanmıyor?

Merhaba ben 18 yaşında bir genç kızım. Bundan 2 yıl önce doğum günümde üvey amcam olacak pislik doğum günümü kutladı tabi ben olacaklardan habersiz teşekkür ettim falan. Gayet normal konuşuyorduk. Sonra benden fotoğraf istedi ısrar etti bende bir fotoğrafımı attım. Bana “ çok fena bakıyorsun” mesajını attı sonra boyumu kilomu sordu ooo baya iyiymiş tüm erkekler peşinden koşar senin dedi. Ben de biraz şüphelendim bir yandan da arkadaşıma mesajları atıyordum arkadaşım kötü niyetli dedi. Adam hala basenlerinin kalçalarının geniş olması gerek falan demeye başladı. 18 olunca gel yanıma gibi cümleler kurdu. Ben iyi geceler yazdım ama o durup durup yazdı koca bebek öptüm demeye başladı normalde hiç böyle diyemez. Ertesi gün cesaret edip bunu anneme söyledim. Akşamında da babama söyledim. canım o ne dediğini bilmez dedi. Normalde gider saldırır diye düşünmüştüm. Ve babam 2 Yıldır bu adamla konuşuyor. Abi diyor o adama. Bu olaydan öncede adam benden fotoğraf istemişti göndermek istememiştim babama sorduğumda kızını özlüyor gönder sen ona diye baskı yaptı sonra bu olay oldu. Beni en son canlı olarak 3 yaşında gören biri. Annem bile beni suçluyor onunla konuşmuşsun etmişsin diye. Bu hoşuma gitseydi zaten size söylemezdim ki rahatsız oldum ki söylüyorum. Üvey amcam o olaydan sonra babamdan para istemeye devam etti babamda gönderdi. 2 yıl geçti aradan ve babam hala o adamla görüşmeye devam ediyor. Babama neden bana inanmadığını neden hala onunla konuştuğunu sorduğumda hiç tepki yok annemde babamı savunuyor. Geçenlerde annem bana vurdu sus dedi en azından çok fazla konuşmuyorlar dedi. Az önce annemle yine kavga ettik. Üniversiteye hazırlanıyorum bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum. Bir yandan da böyle olaylar olunca intihar etmek geliyor içimden ne önerirsiniz?

Annem ve babam bana inanmıyor?