Aile & Toplum Kış resmen bugün geldi, kombileri açtınız mı? hawkeyee1 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor sonunda kış geldi yaşasınn 🥳 Kombiler açıldı mı?bu anca hayal Kış resmen bugün geldi, kombileri açtınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Açmadım 0 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bizim Alanya'da yazlık var, Haziran ayından beri burada kalıyoruz burası çok soğuk değil henüz daha t-shirt ile oturuyoruz 0 0 Yorumla
estargon06 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sabah zibidi gibi evden çıkıp akşam titrryerek geldim 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı. Kasımda açarım kombiyi hava daha tam soğuk değil bakalım igdaş bu sene ne kadar üzecek bizi. 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İki gündür açıktı bugün kapatrm bugün bayag sıcaktı 0 0 Yorumla
emineeyılmaz Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Soba yakılacak bizdeee 🥳 kışın geldiğine çok seviniyorum 0 0 Yorumla
Meri001 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yemin ederim götüm dondu sıcak havada sweat giydim bugün soğukta tişört büyük bir aptallıkdı 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buraya gelmedi hala pencereler açıkkk 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hala cam açık oturan ben 😂 0 0 Yorumla
TürbanlıHuriş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kombiyi köküne kadar açtım. şu an cayır cayır ev. 0 0 Yorumla
SekerKizCandy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Buğu yağmurlu soğuktu buaksam açıldı 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır acmadik 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayir nadiren açarım 0 0 Yorumla
kemal_19 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kış gelmesine neden bu kadar sevindin 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır açmadık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Açmadım
Bizim Alanya'da yazlık var, Haziran ayından beri burada kalıyoruz burası çok soğuk değil henüz daha t-shirt ile oturuyoruz
Sabah zibidi gibi evden çıkıp akşam titrryerek geldim
Kasımda açarım kombiyi hava daha tam soğuk değil bakalım igdaş bu sene ne kadar üzecek bizi.
İki gündür açıktı bugün kapatrm bugün bayag sıcaktı
Kombiyi köklemek yerine bana köklüyor sevgilim
Soba yakılacak bizdeee 🥳 kışın geldiğine çok seviniyorum
Yemin ederim götüm dondu sıcak havada sweat giydim bugün soğukta tişört büyük bir aptallıkdı
Daha açılacak gibi degil
Buraya gelmedi hala pencereler açıkkk
Kombileri şimdi acarsak batarız😂
Ben üşümüyorum hala şortlu devam
Hala cam açık oturan ben 😂
Kombiyi köküne kadar açtım. şu an cayır cayır ev.
Ne kombisi be Ekim ayında
Buğu yağmurlu soğuktu buaksam açıldı
Şöyle bir şömine güzel olurdu..
Çok severim kışı açtık vallahi
Yok acmadik daha
Ben açtım walla :)
Yok biz kış bitince açarız
Hayır
Hayır acmadik
Hayir nadiren açarım
Kışı sevmiyom açtık
Kışı çok seviyorum açtık