Bana uzakta, bir çeşme başında hayatını sürdürmeye çalışan bir kediye barınak yaptım, soğuk günlerde ısınsın, yağmur altında kalmasın, zaten haftada bir, iki defa beslemeyede gidiyorum, siz KS sakinleride önümüzdeki soğuk aylarda, gönlünüzden geçen mama ya da barınabilecekleri yaşam alanları hazırlayabilir, ya da belediyelere müracat edip, sokak canları için barınma ve mama talep edebilirsiniz, dikkate alınacaktır👍🏻 Geceniz huzur dolu, sevgi dolu geçsin✌🏻
Ya ne kadar harika düşünce 🙏 süpersin. Bizim burada her köşe başında var nerdeyse çok duyarlılar o yüzden sadece yiyecek ve içecek kısmı ile uzaktan ilgilenirim ben.
En son yaptığım iyilik ise kendime yaptım bana iyi gelmeyen herşeyi hayatımdan cıkardım. Hayat böyle daha güzel🎈
Kendin için çok iyi yapıyorsun👍🏻, b nim bulunduğum yerde de çok sayıda belediyenin yaptırıp yerleştirdiği 3 lü kedi kulübeleri var ama bu resimde ki bana uzakta ablası, içim el vermedi bugün bu işi halledeyim dedim, çok teşekkür ederim✨ o senin güzelliğin
Ben genelde hayvanlara, mahallede besledigim kedilere yardım yaparım iyilik yaparım. Bizim burada baya kedi var zilliler mama veriyorum. Su kabı koyuyorum işte tazeliyorum sık sık. Yakında da kulübe alıp koymak istiyorum umarım alabilirim.
Emeğinize sağlık.. sokaktaki meleklere canlara elimden geldigince yardimci olmaya çaĺışıyorum ama son insana yaptım bu bende kalsın.. iyi insanlar hep varolsunlar inşallah🙏
Çok güzel bir düşünce ya cidden. Ben de bu akşam bir torba mama alıp mama kaplarına doldurdum.. 😄 Umarım herkes duyarlı davranır havalar soğumaya başladı..
Uzun yillar yaya olarak kimse beni almiyordu Motorum oldugunda aldim birkav kisiyi. Şu an izmirdeyim kalirsaniz uzak biryerde yazin. Belki gelirim kurtarmaya.