Cluba gittik ağzıyla benden para istedi? Olayı anlattım lütfen okuyun görüş atın?

Merhaba. Spordan erkek arkadaşım var buluşalım gibisinden sözleştik ve o da bende arkadaşımızı çağırdık 4 lü buluştuk. Cluba gidelim dediler onlara ayak uydurduk gittik. Genelde gittiğimiz mekanlarda kimse elimizi cebimize attırmaz ve davet eden kendileri. Neyse clubta hiç bişey içmedim ısrar ettiler alkolsüz kokteyl içtim arkadaşımda bi bira içti ve cıkarken parayı kendileri ödedi. Konaklamada kalalım dediler ısrar ettiler bende uygun fiyatlı konaklama ismi söylediğim halde lüks yere girdiler kısaca bütün herşeyi kendileri ödedi. Ben çalışmıyorum bunu biliyor ve başta da belirttim. Sabahldık uyumadık sonrasında soguk surat yaptılar giderken. Bişey oldugunu farkettm sordum ve agzıyla çocuk masrafa girdi ona destek çıkcaz yapacak bişey yok deyip benden 1.500 lira istedi şok oldum arkadaştan borç alıp parasını ödedim ve arkadaşlığımı bitirdim çok ağırıma gitti. Üç kuruşu zorla istedi benden param yok dediğim halde sonra tekmeyi bastım. Midem bulandı o günden sonra o çocuktan. Asla yiyici insanalr değiliz ama böylr alıştık girdiğimiz hiçbir yerde arkadaşlarımız bize ödetmez sinirlenirler. Ağzıyla bi erkeğin para istemesi çok itici o kadar param gitti bişey sunabilirlerdi demiş arkadaşı bu ne demek? Nasıl bi karaktersizliktir

Güncellemeler
+1 yıl
Parası yoksa bi kızı mekana davet edip para istemek ne kadar akıllıca? Paran yoksa çağırmayacaksın parkta oturup çekirdek kola bile yapardık kendimi asla suçlu görmüyorum içeriği kokteyl ve kaldıgım konaklamanın asla lafını etttirmemek için verdim 1500 ü yoksa asla göndermez üstüne engellerdim
Cluba gittik ağzıyla benden para istedi? Olayı anlattım lütfen okuyun görüş atın?