Nerden başlasam bilmiyorum desemde hep biyerden başlamam lazım detayları okurmusunuz rica etsem dertleşmeye çok ihtiyacım var?

Nerden başlasam bilmiyorum ama biyerden başlamam şart. Erkek evladıysan babanızda esnaf ise monoton bi hayat sizi bekler. işi sevmesen bile elinden bişey gelmiyor onu tek bırakmak içinize sinmiyor kendi işinizin patronu olmak yerine baskasının işyerinde saatlik çıraklık yapmak zor geliyor kulaga ama sevmedigin bi iş bazen tek başına yapmaktan çekiniyorsun yapmak istemiyorsun ama yapmazsam esnaflıgın bi anlamı kalmaz kafamda bi dünya karışıklık varken bi de bu monoton hayatın içinde buldum kendimi uzun süredir buradayım zaten fakat olmayınca olmuyor Tohum toprağa kök bağlamıyor çokta üstelememek gerek bence bunca senedir. Babam askere git sonrasında fikrin degişecek diyor ya da başka yerde çalış zorluğu gör ozaman anlıyacaksık diyor kafamda toparlayamıyorum bazı şeyleri kolay bi iş değil

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Nerden başlasam bilmiyorum desemde hep biyerden başlamam lazım detayları okurmusunuz rica etsem dertleşmeye çok ihtiyacım var?