Paragraflar yazabilirim kendim hakkında ama yazacağım şeylerin kuru ve kızların umursamayacağı şeyler olduğunu düşünüyorum. Kendim hakkında yazabilceğim şeyler önemsiz detaylar olabiliyor. Mesela Sporu seviyom, bitkileri seviyom, bilgisayarlar teknolojilere ilgiliyim.
Kızların merak edeceği, umursadığı şeyleri öğrenmek istiyorum.
Siz bana sorun sorun. Bende ona göre cevaplayın.
Nasıl bir erkek olduğumu merak ediyorum? Benim gibi erkeği 100de kaç beğenir beğenmez acaba?
Sormayın diye fiziksel şeyleri yazacağım. Sizden karakterim ilgilerim düşüncelerim hakkında sorular bekliyorum. Kızların nasıl düşündüğünü bilmiyorum. Hiç ummayacağım şeyleri soracağını düşünüyorum.
Fiziksel şeyler:Yaş 23 Siyah Dalgalı Kıvırcık Uzun saçlı, Fit,170cm, Bembeyaz tenli, Kahverengi gözlü, Birde hafızam iyi diyebilirim belki kafam büyük olduğu içindir. Büyük olduğunu düşündüğüm alnım var. Saç dökülmesi yok. Hastalık yok. 0RH+ .
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kanın herkes de bulunmaz herkese kan verebilorsin ama herkesden alamazsın
Emoji seçebilsem elini yüzüne koyanı seçerdim. Bilgidğim şeyi görmek değilde Soru sorulmasını istemiştim.
Bi gün kana ihtiyacımız olursa seni bulmamiz lazım herkese verebilen nadir tasiyici kanin
Hahahaha. Kızılay arabasına diyin sabit dursun. Veriririm kan ben. Hayat kurtarmak güzel şey ama birinin kanım gibi üzerinde zerrre etkimin olmadığı bişeyi övmesi hoşuma gitmiyor.
Soru sorsan cidden güzel olur. Rastgele önemsiz bişeyde sorabilirsin. Telefon markan ne falan diye. Bana başlangıç noktası verseniz destanlık cevap yazarım. Umursadığın umursamadığın her detayı yazabilirim. Tabi soruya göre değişir. evlilik hakkında ne düşüyon desen. bi düşünebilirim.
Tel markan nedir ne iş yapiyosun bu arada soru sormayi çok severim ksrdesim adamina denk geldin
O zaman sor bana istedigin kadar. Ama benim sorularimi bana sorma. Bir insanda merak edebilecegin birseyi sor. Bende bu sorulari cevaplari toplayip bir belgede internete koyayim.