Merhaba ben kendimden bahsetmek istiyorum benim gibi biriyle evlenir misiniz yoksa evlenmezmisiniz kizlar lütfen samimiyetke ve içtenlikle soleyin teşekkürler benim mesleğim teğmen hayatım ise şu an evden işe işten eve başka bir şey yapmıyorum sigara alkolum yok benim tek kötü aliskanligim yemek yemeği çok ve aşırı severim güzel yemekler onun haricinde arkadaşlarım hep beni çağırır biz buraya gideceğiz gel ama gitmek ben ben sadece isim oldugunda çarşıya çıkarım başka asla bir şey yapmam gezmeye felan da çıkmam devamlı evden işe işten eve ve evleneceğim kişinin de böyle olmasını isterim evleneceğim kişinin okumuş olmasını isterim sigara alkol kullanmasını kullanıyorsada bırakmasını isterim dar giyinmemesini bol giyinmesini açık ise kapanmasını isterim sizce ben çok mu şey istiyorum oda benden ne talep ederse karşılamaya hazırım ama yok işte herkes açık saçık olmuyor okumuş olsun mesela böyle işte sizce ben nasıl biriyim?
Kızlar, Ben nasıl biriyim sizce kizlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Sosyal medyada kullanmıyorum bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Ketçap mayonez ŞDKFLSFMSLFKDLFLDLD. Burasıda sosyal medya hatta daha tehlikelisi. Kadını resmen eve kapatmak istiyosun biraz çağdaş olmayı dene
Çağdaşlık diye diye herkes kıçını başını aça aça geziyor neyde bahsediyorsun sen
Hayır herkes normal giyiniyo sadece sen bir yobazçomarsın
Benim statumdeki birine yobazcomar demessen sevinirim ha bu arada ben Müslümanım ve herkesin müslüman dediğimiz kurallar çerçevesinde giyinmesini isterim
Bende sekülerim ama herkes seküler olsun diyo muyum? Sığ bi insansın işte herkes senin istediğine inanmak senin gibi yaşamak zorunda değil. Statü dediği de PUAHAHHAHAHAAHA
Mesleğin nedir teğmenin dedim okumadın herhalde subayım yani
Sekuler biriyle ateist evlenir tamam siz beraber olursunuz bu soru sana saten çok ters olur
Eee SŞDLFKSLFMSLDKSLDL. Statü anlayışın bu mu ciddili
Senin statü anlayışın ne solermisin
Statü toplumda ki yerin ve saygınlığındır. Saygın bi aileye mensup yılların Cumhuriyet savcısı babam ve hakim olmak için çalışan avukat kızına yani bana statülü insanlar denilebilir. Hiçbir mesleği küçümsemem ama kendinizi dev aynasında görmenize daha fazla katlanamadım. Kimse eleştirilemez değildir nitekim statülü bi insan olmama rağmen sizde beni eleştirebilirsiniz saygı çerçevesinde. İyi günler
Ayrıca daha "*zaten, *söyler misin" yazamayan insanlar nasıl TSK bünyesinde barınabiliyor anlamak güç. TSK epey değişti zaten ama üzücü
Söylediğin şeylere bak tsk sayisal ağırlıklı alım yapar bu bir bir avukat bir tegmenden üst deildir bu 2 savcı demişsin şu an biz statünün başındayım bunu yarbayligi var albayligi var hahaha hele ki kurmayliga çalışıyorum paşa olmak için savcı diyorsun bana ha şu an savcı ya lafım yok ama rütbe atlayınca işler ne olucak avukata statü demişsin ya ona çok güldüm bak
Sen vasat bi insansın ister yarbay ister orgeneral ol (ki olamayacaksın) statünün sadece meslekle alakalı olmadığını söylemiştim okuduğunuzu anlama güçlüğü yaşıyorsunuz sanırım. Siz bu karakter bu duruşla hiçbir saygınlığa haiz olamayacaksınız. Ben sadece avukat olduğum için değil ailemin açtığı yolda emin adımlarla davamızı sürdürdüğüm adalet için yaşadığım için bi statüye sahibim. Anlaşılan o ki siz küçük hayatınızda dar çevrenizde küçük davalarınız olduğu için avukatları küçük zannediyorsunuz. Bi çok meslekte statü sahibi olabilirsin ama dediğim gibi senin gibi birisi için zor be canım
Hahaha işte aramızda ki fark sen hazır yere oturdum ben kendim astım o yolu ha avukat avukat diyorsun deminden beri ben sayısal 34 binincisiyle hho yerleştim doktorun yetiyordu bu 1 2. Si ea da da 55 binlerdeydim gelipte bana burada avukat çok yüksek gibi bir algı yapmayın hho en son 47 bininciyi aldı avukat ise 125 bin hahaha orgeneral olamassin demişsin hho yu 3. Culukle bitirdim ve şu an dediğim gibi kurmayliga çalışıyorum üsteğmen olunca sınava gireceğim bu arada lütfen gerçekçi olalım
Ahahahahaha hava attığı sıralamalara bak hala ufak şeylere takılıyosun ama yinede söyliyeyim 4.309 sıralama ile gazi hukuk fakültesine girip derece yaptım ve iyi bi puanla mezun oldum şuanda hakimlik için süremin dolmasını bekliyorum. Ayrıca ben çalışmadan ailemin statüsü beni hiçbiyere getiremezdi. Hiç bi zaman hazıra konmadım. Ha bu arada hangi hukuk fakültesi 125bin ile alıyo ya komik çocuk. Hho mezunu musun sen bide oranın eğitümi için çok iyi derler şu hale bak
Sayısal sıralama ile eeş siralamayimi kiyasliyosum ea sorusu çözemedim ben çözmeden olan sıralamayı soluyorum yani EA çalışsam ne olurdu sen düşün demek istedim bölümler arasında sayisalla kıyas edeceğin bı bölüm yok kusura bakma ama sıralamanı soliyerek te avukatlık tutuyordu statülü dediğin için demek istedim avukat statülü deildir hakim savcı ise yarbaydan sonra gelir ve gayette statuludur hukukta okuduğun fakültenin önemi yok bu arada da avukat hakim savcı olamazsa ıssız kalır yanı asgari ücrete çalışır
O kadar cahilsin ki bunları tekrar tekrar baştan anlatmak istemiyorum zira anlayacak kapasite yok gibi. Hiç bi güç beni senin hho kapısından girdiğine inandıramaz. Bak okumak mezun olmak değil kapısından girebileceğini bile düşünmüyorum.
Kiriyosun ama beni güzelim:)
Gerçekler acıdır naparsın. Bak hatta rütbeni de söylüyorum sözleşmeli er ya da uzman çavuş max
Kadis Has universtesi hukuk boş kalmış bakabilirsin buna inanmazsan Maltepe universtesi hukuk 115 bin tesekkurler
Rutbemi kanıtlamak için istersen bı kahve içelim :)
Bunlar prestijsiz okullar bunlar dediğin gibi boşta kalır sen bunları karşılaştırıyosan o zaman bende kho ile karşılaştırırım anlatabiliyor muyum 300k ile mi almıştı? Ve hala bas bas bağırıyorum bunun sadece meslekle alakası yok sende o cibiliyet yok. Teğmen gömleği bile üstünde sakil durmuş büyük gelmiş yarbay olmaktan ve statüden bahsediyosun. Hala teğmen olduğuna inanmasamda söyliyeyim dedim
Bir uzman astsubay sözleşmeli er bu kadar bilgi bilmez kho ile karşılaştır bir farkı yok ki sayısal sıralama da 74 bin ile kapattı bu arada biliyorsun ki sadece bu sıralamaları almak yetmez sağlık testi fyt dediğimiz fiziksel test gibi etmenler ve en önemlisi de sözlü mülakat var harp okulları hepsi denk o iyi bu kötü denmez hepsi alırken kho da giriyoruz testlere anladım senin meslek demek istedini ama kahve teklifimi reddetme bence 😂 şaka yapiyorum ha birde bizde rütbeler süre ile ek başarı gosterirsen erken terfi ile polis gibi değil sınava girip girip yükselmiyor dün ve şu an saten albay cepte ben pasalik Garanti olsun diye uğraşıyorum şu kurmaylik bitti mi hho bitirdim için onun içinde bir kaç test var pilot diplomasi için uğraşacağım ama ilk kurmaylik herkesin hedefleri herkes yükselmek istiyor insanoğlu işte yukseldikce yükselmek bulunduğu konum yetmiyor sen dedin ya hani babam savcı benim babamda eyt çıkmasını bekleyen ıssız biri ve bende bundan hiç yakinkiyorum Şükür yaşasın yeter başka bir şey yoksa iyi geceler dilerim
Hatta hayırlı sabahlar
Ben askeri okul okumadım bilgim var gördüğün gibi bu senin teğmen olduğunu kanıtlamaz. Kho sıralama yazmıyo ama çok düşük puanlarla kapamış. Ayrıca lisansını almadan Çiğlide ki 2 yıllık eğitimi tamamlamadan nasıl giriyosun kurmaylık sınavına? Google'ın yalancısıyım ben ama orada da bu sınava girmek için en düşük rütbe yüzbaşı yazıyo. Herneyse kanıtlamak için kahveye de ihtiyaç yok isim soyisim yeter. Tabii yiyosa. İyi geceler karısının kapalı giyinmesini isteyen tek gecelik ilişki " tavsiye" eden kafasına göre muhafazakar müslüman bey
Onlar mülakata cagrilma puanlari aslen yks etkilidir onlar için istediğin harp Okulu'nun sitesine girip bakılır kurmaylik sınavına ustegmende girilir senin dediğin darbeden önceydi 2016 dan önce ustegmenden yuzbasi gidebilirdi şu an üsteğmen den albaya kadar girilebiliyor yeni kurmaylik sistemi felan yazarsan çıkar diye düşünüyorum ismimi vermekten neden cekineyim ki karşılıklı görüşelim diyen biri Ahmet Koca başka bir şey var mi
Bu arada teğmen çok yüksek bir rütbe olmasa da yinede baya bı yüksektir ben sana gelipte yüzbaşı üsteğmenin demedim harp okulunu 2 yıl önce bitirdim 3. Lukle bitirdim
Kurmaylik için harp akademisine giriliyor adı yine aynı önceden genel kurmay başkanlığı bağlıydı şu an msb ye kapandı açıldı aynı şekilde 2 yıllık eğitim dediğin kurmaylik işte o onu kazanmak istiyorum nasip olursa muhtemelen de kazanirim
Son dediğime cevap vermemişsin de neyse. isim vermekten çekinmeyen biri resim atmaktan çekinir mi acaba ya da herhangi bir kanıt? Uğraştırma beni şimdi ahahahah
En son mezun olunca yapmıştım sonra aklım başıma gelince yapmadım zina hele saten evlendikten sonra sadece eşim olur başka bir kadın olmaz o kadar netim olursa gelsin yüzüme tukursun
İlk senden beklerim fotoğraf canim
Foto cart cırt farketmez bi kanıt bekliyorum *canim ya
Numaranı Verde atayım😂
Burdan atsana abisi
Abi mi?
Ya atıcak mısın atmayacak mısın?
Numaranı verirsen atarım ama buradan yüzümü atamam maalesef
Yüzünü atma herhangi bir kanıt at
Yoruma fotoğraf ekleyemiyorum
Özelden çıkayım yaz bana
Xper im 3 un altında özeli aç ben istek atayım yaz bana ok?
Ok
Attım istek
Mesaj atamıyorum ayarları değiştir. Talip etmediğim kişilerden gelen mesajları aç
Takip isteğimi onayla o zaman
İsim var hızlı ol lutfen sonra yaz akşam blyine konusuruz merak etme
Yine konusuruz
Olmuyo cezam var sen aç sonra kapatırsın
Hadiiiiii
Olur yalan söyleme kabul et sanki seni yicem
Yok dedik ya
Ne zaman dedin
Az önce
Nerde
seni çekebilen sana tahammül eden kadın oldu mu hiç hayatında
Ben tek gecelik ilişkileri tavsiye ettim