Ben en çok babamın bana aldığı ama hep kendinin oynadığı atarimi özledim. Okuldan gelip koşa koşa açtığım msn’i özledim. Lisedeki tertemiz karşılık, çıkar beklenmeyen aşkları özledim. Daha çok var aslında şu an aklıma gelmiyor peki siz?
90’lı yıllardan eski yaşamınıza dair neleri özlediniz?
Yani aslında çok şeyi özledim ama tabii şimdi liste listesini sayarsam vakit yetmez her şeyden önce insanların teknoloji düşkünü olmadığı insanların birbirleriyle iletişim içinde olduğu yani en küçük şeylerden mutlu olduğumuz zamanlarda, şimdiki insanlar gerçekten mutlu değil sadece mutlu görünüyorlar o dönem bir şeylere ulaşmak zordu Ama bir şeylerin kıymeti iyi bilinirdi şimdi her şey elimizin altında hiçbir şeyin kıymetini bilmiyoruzml.
Gerçekten öyle her şeyden çabuk sıkılıyoruz sevgilerim bile bir anlamı kalmadı ya elimizde cep telefonu 7/24 sevgilinle konuş ondan sonra niye çabuk ilişki bitiyor niye heyecan yok çünkü o dönem insanlar birbirine kolay ulaşamıyordu ulaştığı zaman bir zevki bir heyecanı oluyordu ha ben çok yaşayamadım Ben genelde fizik tedavi rehabilitasyon bunlarla vaktim geçtiği için çok çocukluğum olmadı
Ben bir şey özlemedim ama eskilerden facebook vardı :D kuzenlerimle oradan konuşurdum yıl tabi o zamanlar 2013 falan.. güzel günlerdi kesinlikle.. ama bundan eskisine dair özlediğim bir şey yok şu an için :)
Pinokyo bisikletim, İlkokul’da aşık olduğum kız Cansu, sarı porselen tabak bardaklar, yaz akşamları evlerden gelen kahkaha sesleri , balık kokusu kadeh şıngırtıları, şarkıcı Şahsenem , aile çay bahçeleri, Gülhane konserleri ve hayvanat bahçesi
Ülkede göçmen sığınmacı mülteci namına hiç bir şey yoktu. Biz bize sessiz sakin saygılı bir hayat vardı. rte yoktu cahil olan cahilliğini bilip susuyor herşeye burnunu sokmuyordu.