Eşimin çok garip istekleri var. Böyle olması normal mi?

Selam👋 Ben 23 eşim 39 yaşında. Irakta ve Türkiye de fabrikalarımız var. Eşim asla makyaj yapmamı istemiyor daha böyle birçok takıntısı var. Saçlarımı örmemi istiyor çok dik olmayan biraz sarkmış meme seviyor ve dışarısı da dahil asla sütyen takmamı istemiyor. Temiz duru berraklığa önem veriyor. Beraber 10 km yol koşuyoruz bir sürü spor yapıyoruz çok güzel bir ilişkimiz var çocuğumuz da yok düşünmüyoruz. Alt dişimin bir tanesi arkada onu zirkonyum yaptırmama bile izin vermiyor bozma doğalı öyle diyor. Beni yatakta çıplak istiyor (sadece uyuyunca bile) temizlik takıntısı var çok takıntılı birisi. Birisine bir şey anlatınca aptala anlatır gibi anlatıyor o kadar takıntılı! Araba bile kullanmayı sevmiyor şoförümüz var. Boyum 1.73 kilom 60 Hande ercele benziyorum Türkiye ortalaması üzerinde güzelim. Ama bir yere giderken saçımın örülü olmasını ve dekolte giyinmemi sever boş kıskançlıklar yapmaz bu zamana kadar sesini bile bana yükseltmedi beni çok sever. Gözünden sakınır. Ama bir erkek karısı neden sütyen takmadan dekolte giyinip çıkmasını ister ki?
Eşimin çok garip istekleri var. Böyle olması normal mi?