Aile & Toplum Kardeşinizle fiziksel olarak benziyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İsteyen foto atabilir yorum yaparım.Biz hiç benzemiyoruz da Kardeşinizle fiziksel olarak benziyor musunuz? Cevapla Fotoğraf Soruları Yorum Soruları Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tarihmeleği101 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Sadece göz renklerimiz biraz benziyor o kumral beyaz tenli ve yeşilimsi mavi gözlü ben sarışın buğday tenli açık yeşil gözlüyüm. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Giyim tarzınız peki benziyor mu Yorumla tarihmeleği101 +1 yıl Pek benzemez o kapalı bir kız dışarı çıkarken hep kapalıdır ama evdeyken hep açıktır bahçeye çıktığında da açıktır veya bize misafir geldiğinde de tam kapalı sayılmaz. Yorumla Soran +1 yıl Yani kapalı mi açık mı anlamadım. Mesela bugün ne giydi evde dışarda bahçede. Sen açık misin Yorumla tarihmeleği101 +1 yıl Kardeşim hafızlık eğitimi görüyor kursta hep kapalı oluyor veya dışarı çıktığında arada kapalı oluyor yoksa normal de açık. Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ya. Düğün Tatilde peki Yorumla
malimüşavir35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Kardeşimin babası farklı biri çıkınca her şey netleşti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha çok kötü Yorumla
HüSeYiN_3301 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Abim ablam kardeşim arkadaşım sevgilim dostum yok yapayalnız biriyim. 0 0 Yorumla
insafagel Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Bende benzemiyorum birimiz anneme birimiz babama benziyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkek mi Yorumla insafagel +1 yıl Evet aramızda bi yaş var Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aileden kimseye benzemiyorum farklı bir soydan geldiğimi düşünüyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karışmış misin Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Benzemeyiz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kız mi Yorumla criollo +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Anlaşıyor musunuz yoksa kıskançlık mi yapıyorsun Yorumla criollo +1 yıl Ara ara sıkıntılar oluyor Yorumla Soran +1 yıl Umarım fevri değilsindir Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. anneme benziyorum 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Fizik mi yüz mü Yorumla u Aybuke6 +1 yıl ikiside Yorumla Soran +1 yıl Hoşuna gidiyor mu bu durum Yorumla u Aybuke6 +1 yıl evet annemi çok seviyorum, iyi ki var eksik olmasın Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle tabiki. Fiziksel olarak benzemek yani boy yüz vücut yapısı seviyor musun Yorumla u Aybuke6 +1 yıl evet onu da seviyorum. başka birisi gibi olmak istemezdim, kendimle, kendi yüzümle bedenimle mutluyum Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel ya spor falan yapmak yeterli zaten Yorumla u Aybuke6 +1 yıl evet. sen kimseye benzemiyor musun Yorumla Soran +1 yıl Gözlerim babama boyum anneme bacaklarım babama göğüslerim anneme :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl hahah karışım olmuşsun. bir ondan bir ondan Yorumla Soran +1 yıl Aynen sporla popomu benzersiz yaptım sadece ahhaah Yorumla u Aybuke6 +1 yıl o da bir yetenek😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen memnun musun ondan :) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl evet genler sağlam çok şükür😂 belki başkasında olsa sevmezdi ama ben seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Çıkıksa doğal olarak süper. Ben bir senedir spora gidiyorum öyle olsun diye:) Yorumla u Aybuke6 +1 yıl kıymetini bilmek lazım :) Yorumla Soran +1 yıl Tayt giyince güzel oluyor pazar günleri artık kahvaltıya giderken :D Yorumla u Aybuke6 +1 yıl ne mutlu sana😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen giymiyomsn dar şeyler dışarda yoksa Yorumla u Aybuke6 +1 yıl yok o kadar dar giymem. çok ortada kalıyor. gerçi kapatmak istesem de belli oluyor bir şekilde Yorumla Soran +1 yıl Tatilde bikini giyince ne yapıyorsun o zaman saklamak imkansız Yorumla
YılanCafer Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl alakamız yok sende at bakalım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Erkek mi Yorumla YılanCafer +1 yıl yok Yorumla Soran +1 yıl Ablan? Yorumla YılanCafer +1 yıl sende atsana bakim size Yorumla Soran +1 yıl Sen atarsan olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sadece göz renklerimiz biraz benziyor o kumral beyaz tenli ve yeşilimsi mavi gözlü ben sarışın buğday tenli açık yeşil gözlüyüm.
Giyim tarzınız peki benziyor mu
Pek benzemez o kapalı bir kız dışarı çıkarken hep kapalıdır ama evdeyken hep açıktır bahçeye çıktığında da açıktır veya bize misafir geldiğinde de tam kapalı sayılmaz.
Yani kapalı mi açık mı anlamadım. Mesela bugün ne giydi evde dışarda bahçede. Sen açık misin
Kardeşim hafızlık eğitimi görüyor kursta hep kapalı oluyor veya dışarı çıktığında arada kapalı oluyor yoksa normal de açık.
Ne güzel ya. Düğün Tatilde peki
Kardeşimin babası farklı biri çıkınca her şey netleşti
Haha çok kötü
Abim ablam kardeşim arkadaşım sevgilim dostum yok yapayalnız biriyim.
Bende benzemiyorum birimiz anneme birimiz babama benziyoruz
Erkek mi
Evet aramızda bi yaş var
Aileden kimseye benzemiyorum farklı bir soydan geldiğimi düşünüyorum
Karışmış misin
Merak ettim , bakabilir miyim
Benzemeyiz
Kız mi
Aynen
Anlaşıyor musunuz yoksa kıskançlık mi yapıyorsun
Ara ara sıkıntılar oluyor
Umarım fevri değilsindir
anneme benziyorum
Fizik mi yüz mü
ikiside
Hoşuna gidiyor mu bu durum
evet annemi çok seviyorum, iyi ki var eksik olmasın
Orası öyle tabiki. Fiziksel olarak benzemek yani boy yüz vücut yapısı seviyor musun
evet onu da seviyorum. başka birisi gibi olmak istemezdim, kendimle, kendi yüzümle bedenimle mutluyum
Ne güzel ya spor falan yapmak yeterli zaten
evet. sen kimseye benzemiyor musun
Gözlerim babama boyum anneme bacaklarım babama göğüslerim anneme :D
hahah karışım olmuşsun. bir ondan bir ondan
Aynen sporla popomu benzersiz yaptım sadece ahhaah
o da bir yetenek😅
Sen memnun musun ondan :)
evet genler sağlam çok şükür😂 belki başkasında olsa sevmezdi ama ben seviyorum
Çıkıksa doğal olarak süper. Ben bir senedir spora gidiyorum öyle olsun diye:)
kıymetini bilmek lazım :)
Tayt giyince güzel oluyor pazar günleri artık kahvaltıya giderken :D
ne mutlu sana😂
Sen giymiyomsn dar şeyler dışarda yoksa
yok o kadar dar giymem. çok ortada kalıyor. gerçi kapatmak istesem de belli oluyor bir şekilde
Tatilde bikini giyince ne yapıyorsun o zaman saklamak imkansız
alakamız yok sende at bakalım
Erkek mi
yok
Ablan?
sende atsana bakim size
Sen atarsan olur
Bakim
Yorumlayayim bakalım
Sana bir şey teklif etsem
At bakalım görelim
Benziyoruz hemde çok