Kardeşinizle benzer yönleriniz mi daha fazla, farklı yönleriniz mi?

Kardeşler arasındaki benzerlik, yaş farkına mı bağlı kişiliğe mi?
Kardeşinizle benzer yönleriniz mi daha fazla, farklı yönleriniz mi?

Kardeşler arasındaki benzerlik, yaş farkına mı bağlı kişiliğe mi?
Hiç ama hiç benzemiyoruz. Karakteristik olarak olsun, hayata bakış açısı olarak olsun zerre alakamız yok. Bizim pencerelerimiz farklı bahçeleri görüyor hep...
Benzemek derken, görünüş olarak mı, yoksa huy olarak mı?
6 kardeşiz. Benim bir küçüğüm ile zıtız. O hiç bir şeyi umursamaz, rahattır. Ben de aksine her şeyi umursarım, rahat takılamam. Anlaştığımız zamanlar da oluyor gerçi o da %30. Huylarımız da, görünüşümüz de benzemez.
3 numara hem sakin hem de deli yönleri var. 2 numara kadar değil. %60 iyiyiz. Onunla da huylarımız da, görünüşümüz de benzemez.
4 numara, 2 numaraya görünüş olarak benziyor, huy olarak bana biraz yakın.
5 numara, hem bana hem de 2 numaraya huy olarak benziyor. Görünüş olarak çok benzetiyorlar. Kızım zanneden bile oluyor. Ben benzetemiyorum, benden daha güzel prenses.🩷
6 numara huy olarak ben, görünüş olarak 2 ve 4 numara. Henüz 4 yaşında. Büyüyünce huyu değişir mi bilemem.
Ne güzel hepiniz birbirinizi tamamlıyorsunuz resmen. Genel olarak sordum, hem huy hem görünüş olarak
Kardeşim değil kardeşlerim var. kimiyle huy olarak benziyoruz kimiyle tip olarak. Öyle ortaya karışık her telden çalıyor işte fjjffkf
Teşekkürler 🌼🐥
Hayır ben benzemiyorum hiç bir şekilde ne görüntü olarak ne de kişilik olarak benzemiyoruz zaten benzemek de istemezdim ayni zaten akrabalara da benzemiyorum tamamen kendi tarzım vardır benim. hatta görenler soruyor nasıl kardeşsiniz diye. ama her zaman ablam olsun isterdim eğer kötü olmayacaksa..
Cevap
9Cevap
Fiziksel olarak evet burcumuz da aynı
Ne görüntüde benziyorum ne de karakterde... Üstelik kendisi erkek zaten. Erkek çocuklar daha farklı oluyor kızdan, annemle babamın feryadıdır aynı zamanda skxjxhd
Kişiliğe bağlı.. ben kardeşimle. cok benzerim. mesela bir tek o Biraz daha sert tepki verir ben sabır ederim sakin kalırım. belli bir yere kadar 😀
Öz kardeşim yok üvey var iki tane Allah benzetmesin.
Abim var. Ama ne görüntü ne karakter ne de yaşayış olarak birbirimize benzemeyiz. Ayrı dünyaların insanıyız 🤭
Ben benzetemiyorum ama bi arkadaşım çok benziyorsunuz demişti. Boyumuz neredeyse aynı (benden birkaç cm kısa xbbdbd) belki de o yüzden.
Hem karakter hem tip olarak çok farklıyız tanımayan kimse kardeş misiniz demez bize.
Bizde öyle karakter olarak zıt mısınız?
Evet oldukça. Onlar daha olgun ben hala şımarık küçük kız 😜
Benzerliklerimiz kadar farklılıklarımız da var..
Evet çok, ikiz kardeşimle bazen telepati yapabiliyoruz. Kelimelerimizi tamamlıyoruz. Büyü gibi bir şey, çok benziyoruz.
Alakamız dahi yok..
Çok değişik misim ben 🙄
Büyük ablamla benziyorum
Evet ikiz zannediyorlardi
Hayir
Akla kara gibiyiz..
Evet benziyoruz
Alakam yok
Benziyoruz
Farklıyız
gardaşım yok.
Hiç benzemiyoruz