Bence en efsane kuşak y kuşağı y kuşağı olarak çok şanalıyız çocukluğumuz çok güzel geçti

Baby boomers kuşağı
X kuşağı
Y kuşağı
Z kuşağı
Alfa kuşağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence en efsane kuşak y kuşağı y kuşağı olarak çok şanalıyız çocukluğumuz çok güzel geçti

Bence kesinlikle x ve y kuşakları özellikle 1962 yılında babam dünyaya gelmiş ve 1965 yılında annem dünyaya gelmiş 1980 hatta 2000 1990 yıllarını görmüşler o dönemlerin daha kaliteli olduğunu insanların birbirine daha fazla saygısı olduğunu özellikle de gençlerin eğlenme konusunda daha avantajlı olduğunu söylüyorlar, mesela millet otururmuş yermiş içermiş eğlence mekanlarında eskisi şimdiki olduğu kadar taşkınlıkları olmazmış Ben mesela 1991 doğumluyum benimki y kuşağına giriyor ama 1991'li gerçekten 2005 arası da çok güzeldi özellikle 2000 yılları ama şimdi bakıyorsunuz artık Yenidoğan nesiller evet teknolojik açıdan şanslı görünüyor belki birçok açıdan şanslı görünüyor ama saygı sevgi nasıl diyeyim bir şeyleri kazanmanın heyecanı yok elimizde bir cep telefonu her şeyi çok kolay ulaşabiliyoruz yani şimdiki insanlar mutlu değil mutlu görünmeye çalışıyor
Cevap
8Cevap
Bence hiç bir kuşak şanslı değil bu ülkede
Boomerlar çok şanslı. Sadece okuma-yazma bilerek yüksek maaşlı işlere girdiler. Erken yaşta emekli oldular. Emekli ikramiyesiyle ev aldılar. İş kurmak istediklerinde çok ucuza dükkan aldılar. O zamanlar sanayi yeni geliştiği için, iş kurduklarında kolayca para kazandılar.
z kuşağı hariç bütün kuşaklar şanslı zamanında hayatlarını yaşadılar biz en kötü yıllardayız hayatımızı yaşayamadık stres ekonomi sıkıntısı aile sorunları parasızlık sevgilisizlik
y kuşağı iyi zamanlar gördü hayat kurabildi ev alabildi ben hariç
1950'lerde doğanlar, lise mezunu ve kpss'ye girmeden memur oldular.
Mahalle duygusunu yaşayan son nesilim. Şanslı mıyım, şanssız mı? anlamadım.
En şanslı kuşak A kuşağı ya
90'lar bence. O zmnlar doğsaydım keşke
Bizim kusak 90 lar cocuklari..
Y kuşağı
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?